Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !...


΄Εγιναν ολοφάνερες πια οι επιδιώξεις και των έξω και των μέσα : οι μεν (μέσα) χρειάζονταν και βολεύονταν απ΄ έναν Παπανδρέου να σηκώνει το «Σταυρό του μαρτυρίου» κι αυτοί παρατεταγμένοι στα πεζοδρόμια του δρόμου του Γολγοθά του, να τον κατηγορούν και να τον χλευάζουν, για το ό,τι δεν τον σηκώνει και δεν τον μεταφέρει καλά και σωστά ! Οι δε (έξω) απαιτούσαν και επέβαλλαν, οι όποιες αποφάσεις και κινήσεις του πρωθυπουργού να λαμβάνονται και να εφαρμόζονται ερήμην και ενάντια του λαού.

Ο Γ. Παπανδρέου λειτουργώντας στα πλαίσια της Δημοκρατίας, εξήγγειλε την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για το ζήτημα της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία, και, τα ληφθέντα μέτρα λιτότητας κλειδώνει, και, νέες περικοπές επιβάλλει, και – σημαντικό – ζητάει να πληρώσουν και οι τράπεζες !
Απ ό,τι φαίνεται η δημοκρατική συμπεριφορά δεν αντέχεται, ούτε από τους αδίστακτους δανειστές, ούτε από τους ανεκδιήγητους πολιτικούς αριβίστες στο εσωτερικό, (ΟΛΩΝ των κομμάτων…), που σε υλοποίηση εντολών και κατευθύνσεων των αφεντικών τους, ξεσηκώθηκαν κατά της λαϊκής παρέμβασης στις εξελίξεις, φυσικά – όπως πάντα – στο όνομα και για λογαριασμό του …λαού !

Οι στιγμές και τα μελλούμενα, στα χέρια, πια, της ιστορίας !...

12 σχόλια:

OSTRIA είπε...

αναδημοσιευω και τελος!

Ανώνυμος είπε...

Την αξία και το έργο του Παπανδρέου θα το εκτιμήσουν οι ΄Ελληνες, αλλά όταν θάναι αργά !

Ανώνυμος είπε...

Δυο χρόνια τώρα ο λαός και μεταξύ αυτού οι εργαζόμενοι-μισθωτοί, πλήρωναν το κόστος της κρίσης και της προσπάθειας αποτροπής της χρεοκοπίας.Μόλις απειλήθηκε η μεγαλοαστική τάξη,μέσα από τις τράπεζες πέφτει η κυβέρνηση!Για να ξέρουμε ποιος ελέγχει και ποιος καθορίζει τς εξελίξεις.Κατά τα λοιπά,στους αριστερούς φταίει ο Παπανδρεόυ!Και οι πεμτποφαλλαγγίτες του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν από αριστερά!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μετά Παπανδρέου Ελλάδα,τα φαστοειδή να πεινάνε και να ρίχνονται στα αριστεροειδή!

Ανώνυμος είπε...

΄Αδοξο, άδικο τέλος, βρώμικες μεθοδεύσεις. Κρίμα για τον Παπανδρέου, αν μη τι άλλο, το πάλεψε φιλότιμα, χωρίς εξαρτήσεις, με πείσμα και μεθοδικότητα. Μια ιστορική παράταξη τόσων ετών, με πολλά άξια στελέχη, βιώνει ένα φριχτό και επώδυνο τέλος, με τις Μιλένες, τις Εύες και τις Τόνιες να βγάζουν επιδεικτικά τη γλώσσα τους και να κλείνουν με θράσος την πόρτα πίσω τους.

fanis panagiotopoulos είπε...

...και καλή τύχη (στην Ελλάδα).

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Η διαφορά στην παρομοίωση είναι ο Χριστός ήξερε τι τον περιμένει ενώ ο Γιώργος νομίζει ακόμα ότι είναι Κυριακή των Βαίων (και κλάδων)!
@ Ανώνυμος:
Τώρα ανακάλυψες ότι ο εργαζόμενοι και οι μισθωτοί "...πλήρωσαν το κόστος της κρίσης και της προσπάθειας αποτροπής της χρεοκοπίας";
Θα έλεγα ότι σου διαφεύγουν "κάποιοι" εργαζόμενοι που δεν τους έχουν αγγίξει ακόμα!
Σε ενδιαφέρει το "γιατί";
Το ότι κάποιοι "Οργανισμοί" έχουν παράξει στα δύο χρόνια, έλλειμμα συνολικά 20 δις σου λέει κάτι;
Υπάρχει μακρύς κατάλογος με αστοχίες, αλλά ας μην κάνουμε και κατάχρηση του χώρου!

Ανώνυμος είπε...

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ"

Ξερομε ποιος εισαι και μην μας το παιζεις αθωα περιστερα. Η θεση σου ειναι στο "AntιNews" Αντε παρε δρομο.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 20:07
Σου φαίνομαι για "αθώα περιστερά";
Διαβάζεις και AntiNews;
Ανέβηκες στην υπόληψή μου!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι ή φάρα μας.ΚΑΚΌΜΟΙΡΟΙ.
Μην θυμώνουν μερικοί,είχε δίκιο ο κ.Παπανδρέου.ΜΙΖΕΡΟΙ.
Κοιτάζαμε όλοι πως θα βολευτούμε.
Προσπάθησε ο άνθρωπος,με αξιοπρέπεια.
Αυτός ο βλαμ....ς ο Σαμαράς,το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει πρωθυπουργός και τα ....σκυλάκια του κοιτάζουν πως θα βλέπουν τα μούτρα τους,στις οθόνες,να λέει ο καθένας και από μία ατάκα,που θα την έχει σκεφτεί όλο το βράδυ.
Ο κ.Παπανδρέου είναι ο,τι καλύτερο
έχει περάσει από τον τόπο από πολιτικούς.Είναι πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Prosexws ta katharmata kai oi koumparoi!!!!
maria

Γιάννης είπε...

Όσοι πιστεύουν ότι ο Παπανδρέου πάει στις Κάννες και θα γυρίσει με τα βρακιά χεσμένα κάνουν μεγαλο λάθος ή αυτό θα ήθελαν!
Ο Παπανδρέου θα τους στείλει όλους αδιάβαστους!
Θα πάει, θα γυρίσει σε καλύτερη θέση

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Η αταλάντευτη θέση του Παπανδρέου, οι μετοχές των τραπεζών που θα υποστούν κούρεμα, να είναι κοινές και όχι προνομιούχες,
η ανάρτηση στο διαδίκτυο των ισολογισμών των Α.Ε. με το επακόλουθο να σταματήσει το γλέντι των κωλοφυλλάδων, εξηγεί τον λυσσαλέο πόλεμο των νταβατζήδων.