Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΟΘΗΡΙΣΜΟΣ !...


Ποτέ δεν είν΄αργά, να γίνεις Τσίπρας !...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατι έφυγε απο τον Τσιπρα δεν κατάλαβα! και τον είχα για αξιόπιστο πολιτικό . Η εξουσία συνεπέρνει τελικά.Κάφρε κι εσύ!τους ψήφους του Πασοκ ψαχνει. Ένα πραγμα οπως έλεγε ο τρελαντώνης λέω οχι στο μνημόνιο για να μην πάνε όλοι και ψηφίσουν παπαρίγα. Ένα πραμα κι αυτός τώρα πάει με τον τρελαντώνη να μην παρει, Ο τρελαντώνης, τους ψήφους του Πασοκ!!!ρε ρεμαλια θα σας γραψει η ιστορία απο την ανάποδη δεν φοβάστε καθόλου;;;;;;;
μαρια

Ανώνυμος είπε...

Έχει κάνει τα μαλλιά του «καρφάκια» αλά Τσίπρα ή μου φαίνεται?

Ανώνυμος είπε...

Και τον είχα σε εκτίμηση...κρίμα, μία απ΄τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

ίχνος ντροπής απ` τον πολύ κύριο κουβέλη. άντε και υπουργός στη μετεκλογική κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό τον Μεγάλο Πατριώτη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΘΤΗΝΙΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΠΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΒΛΕΠΕ ΜΙΛΕΝΑ-ΒΑΣΨ-ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΕΥΑ ΚΛΠ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ) ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ. ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ 30 ΕΤΩΝ!!! ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΙΔΕΙΣΗΣ!!!! ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ''ΠΡΟΔΟΤΗΣ''. ΕΧΤΕΤΕ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕΤΟΥΣ ΚΟΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΔΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ(ή) 10.37
Όλες αυτές που αναφέρεις (Εύες, Σοφίες και σία) πάνε χέρι χέρι με Κουρήδες, Αυριανές, ΔΌΛιους, MEGAλους και φυσικά Αντώνηδες. Θυμάσαι που ήτανε η Εύα τηλεπερσόνα? στο MEGA. Θυμάσαι που δημοσιογραφούσε το Σοφάκι? Στον ΔΟΛ. Θα αλλάξουν τώρα «αφεντικά»? Όχι βέβαια! Ό,τι πει το «αφεντικό», θα κάνουν. Και τι λέει το «αφεντικό»? Βοηθήστε τον Αντωνάκη γιατί χανόμαστε! Και φυσικά αυτά τα «καλά κορίτσια» (και όχι μόνο αυτά, αλλά και τα υπόλοιπα «καλά κορίτσια και αγόρια» π.χ. Μιλένα και Δημητράκης) κάνουν ό,τι λέει το παλιό μεν αλλά αιώνιο «αφεντικό»! Άλλωστε δεν βγήκαν βουλευτίνες από πεποίθηση, από «πιστεύω» ή από αγάπη προς τον πλησίον, αλλά από υποχρέωση και ευγνωμοσύνη προς το «αφεντικό» τους που το πιστεύουν, το υπηρετούν, το υπερασπίζονται και το προστατεύουν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους! Σιγά μην πατήσουν ποδάρι για τον ΓΑΠ και σιγά μη γίνουν μια γροθιά για τον ΓΑΠ, τον «προδότη» του «αφεντικού». Μα γι’ αυτό ακριβώς που κάνουν τώρα εκλεχτήκαν, όχι γι΄αυτό που εσύ νομίζεις ότι εκλεχτήκαν. Φυσικά και την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουν χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Άλλωστε την συνείδησή τους την έχουν καθαρή γιατί η συνείδησή τους είναι ταυτισμένη με το «αφεντικό» τους!!! Αυτές, αυτοί δεν έκαναν κανένα λάθος, είχαν συγκεκριμένους στόχους, σκοπούς και υπηρεσίες να φέρουν εις πέρας…και τους φέρνουν χωρίς πισωγυρίσματα και ενδοιασμούς. Έμειναν σταθερές (οί) στις απόψεις τους και στους σκοπούς τους, δεν πρόδωσαν και δεν προδίδουν τους μέντορες και τα «αφεντικά» τους. Εσύ, εγώ, ο άλλος, ο παράλλος, οι ψηφοφόροι τους, έκαναν το λάθος και τους (τις) «σταύρωσαν». Όμως να ξέρουν ότι "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"....

Ανώνυμος είπε...

Δεν βάζει κανείς μυαλό.Μόλις είδε 7% στις δημοσκοπήσεις έγινε τσιπροειδές του 2007.Η ιστορία επαναλαμβάνεται στην αριστερά της τουαλέτας.