Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...

Με την απαραίτητη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση, σε συνδυασμό με την ακλόνητη πίστη στο αισθητήριο του ελληνικού λαού, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την παρουσίαση των επεξεργασμένων προτάσεων για τη αναμόρφωση της χώρας, σ΄ όλους τους τομείς.
Πρόκειται για το επιστέγασμα μιας κολοσσιαίας προσπάθειας, που άρχισε πριν 2 χρόνια και προχώρησε μέσα από πρωτοφανείς διαδικασίες συμμετοχής και διαλόγου, χιλιάδων φίλων, μελών και στελεχών του κινήματος, αλλά και πολλών εξειδικευμένων επιστημόνων και ειδικών.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τη νέα πορεία της χώρας είναι έτοιμο κι ο Γιώργος Παπανδρέου το παρουσιάζει στον ελληνικό λαό, κομμάτι – κομμάτι, κεφάλαιο – κεφάλαιο. Πρόκειται για μια επίθεση με ουσιαστικές προτάσεις διεξόδου από την κρίση, ανατροπής της κατάστασης απαξίωσης και μιζέριας, που δημιούργησε η νεοδεξιά.
Χθες ήταν το κεφάλαιο για τις αλλαγές στο Κράτος και τις λειτουργίες του, τις προάλλες το πρόγραμμα για την Παιδεία και τη Γνώση, ενώ είχε προηγηθεί η παρουσίαση των θέσεων για την
Οικονομία και την Ανάπτυξη.

Τα ερώτημα «εσείς τι λέτε, τι προτείνετε ?...» έχει πλέον απαντήσεις και μάλιστα πολλές και τεκμηριωμένες, οι οποίες, όμως, πρέπει να βρεθεί τρόπος να επικοινωνηθούν γρήγορα στο λαό, να πάνε και ν΄ αναλυθούν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.
Αυτό το έργο δεν είναι εύκολο, είναι όμως το πιο κρίσιμο και το πιο αναγκαίο. Με δεδομένη την εχθρότητα των ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση των μίσθαρνων μεγαλοδημοσιογράφων, (προχθές ακόμα ο γνωστός λακές της megaλης διαπλοκής διερώτονταν, «…τι λέει το ΠΑΣΟΚ ?...», κάνοντας πως δεν γνώριζε, τάχα, τις θέσεις και τις προτάσεις του κινήματος, που ανακοινώνονται συνεχώς.

Με την ανακοίνωση, στις επόμενες ημέρες, από τον Γ. Παπανδρέου, των θέσεων για την Εξωτερική Πολιτική και το Κοινωνικό Κράτος, ολοκληρώνεται η παρουσίαση και των Πέντε Εθνικών Στόχων, για τη νέα διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που φιλοδοξεί να επαναφέρει την Ελλάδα στην πορεία της ανάπτυξης, της προόδου και της προκοπής !

Δεν υπάρχουν σχόλια: