Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ !...

2 σχόλια:

saft είπε...

Χε,χε,χε... ξεβράκωσες τα ρεζίλια !

Ανώνυμος είπε...

.
[Εσχατολογία]


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artid=270955&dt=31/05/2009

Περιμένοντας την ηλιακή Κατρίνα
Κυριακή 31 Μαΐου 2009
Ενώ η επιστημονική κοινότητα ετοιμάζεται πυρετωδώς, ως νέος Προμηθεύς, να «κλέψει» ενέργεια από την ηλιακή ακτινοβολία προτού αυτή φθάσει στη Γη, ο Ηλιος ετοιμάζει την «αντεπίθεσή» του με μιαν εντυπωσιακή ηλιακή καταιγίδα
.................................

-Το ηλιακό «κουτί της Πανδώρας»

Στις 10 Μαρτίου 2006, η ΝΑSΑ εξέδωσε ένα ασυνήθιστα... ποιητικό ανακοινωθέν. Αρχιζε με τις λέξεις: «Είναι επίσημο:Το ηλιακό ελάχιστο έχει φτάσει. Οι ηλιακές κηλίδες έχουν εντελώς εξαφανιστεί. Οι ηλιακές φλόγες δεν υπάρχουν. Ο Ηλιος είναι εντελώς ήρεμος. Σαν την ηρεμία πριν μια καταιγίδα». (http://science. nasa. gov/headlines/2006/10mar-stor mwarning. htm)
..................................

-ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ
..................................
Ζημιά όχι απλώς υλική, με καταστροφή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών υποδομών, αλλά και ψυχοσωματική: σύμφωνα με τη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών (βλ. www. spacedaily. com/reports/Μagnetic-Storms-Αffect-Ηumans-Α s-Well-Αs-Τelecommunications. html) οι ηλιακές καταιγίδες αλλάζουν τη ροή και την πίεση του αίματος στον ανθρώπινο οργανισμό, διαταράσσουν τον καρδιακό ρυθμό και ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Τα απολύτως υγιή άτομα μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλα αυτά χωρίς πρόβλημα, αλλά οι πάσχοντες από ισχαιμία, υπέρταση, νευροπάθειες, καθώς και τα νεογέννητα, κινδυνεύουν.