Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !

΄Εχοντας ζήσει ένα 48ωρο σκληρών διαπραγματεύσεων με τους ισχυρούς της Ε.Ε., κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε αντιμέτωπος με σωρεία πιέσεων, απαιτήσεων και εκβιασμών, ο Γ. Παπανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα, τρομερά φορτισμένος και αγανακτισμένος για την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί και βιώνει η χώρα μας.
Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, δεν αρκέστηκε μόνο να τονίσει – για μια ακόμα φορά – τις τραγικές συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής της νεοδημοκρατίας, στην τελευταία πενταετία, προχώρησε παραπέρα και επεσήμανε, με κατηγορηματικότητα, τα παιχνίδια που παίχθηκαν και παίζονται σε βάρος της Ελλάδας, αλλά και τις ευθύνες των χωρών της ευρωζώνης, καθώς και των θεσμικών οργάνων της ΄Ενωσης, για τα όσα συμβαίνουν και υφίσταται η χώρα μας.
Στο ανθρώπινο, αλλά πολιτικό ξέσπασμά του, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τους ευρωπαίους εταίρους για ασυνεννοησία, και έλλειψη πολιτικής απέναντι στην κρίση, για ολιγωρίες και αναποφασιστικότητα μπροστά στις επιθέσεις των κερδοσκόπων, για απαράδεκτη στάση και αντιμετώπιση της Ελλάδας, ως πειραματόζωο !

Είναι φανερό, πως ό, τι έγινε στις Βρυξέλλες αυτές τις ημέρες, δεν ήταν το απολύτως θετικό, λόγω των χρόνιων επί μέρους συγκρούσεων, ανάμεσα στα ισχυρά κράτη – μέλη της Ε.Ε. Παρ΄ όλ΄ αυτά ο Γ. Παπανδρέου θεώρησε την εξέλιξη, που υπήρξε, όχι το τέλος, αλλά την αρχή της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την αλλαγή σελίδας, για το ξεπέρασμα των προβλημάτων και την επαναφορά της χώρας σε πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα ναξερα τι θα γινόταν εάν ηταν ο κουράδας που κατέστρεψε την Ελλάδα στην θέση του ΓΑΠ.Αλλά αυτός τα είχε βρεί με τον Μπαρόζο(άλλη μούρη που χρεοκώπησε την δική του χώρα} τον Αλμούνια κλπ..Εδώ το αστέρι μας παρήγγειλε 30 F16 για να τον δεχθεί ο Μπους.Τώρα θα είχαμε την διεθνή επιτροπή εχέγχου να βάζει φόρο στα σπίρτα και το οινόπνευμα.

Π.Μ. είπε...

O κοσμάκης στην πλεοψηφία του ευτυχώς, καταλαβαίνει οτι ο Γιώργος είναι η μόνη του ελπίδα να μην πεινάσει.Ο Επιχειρηματικός κόσμος (και οι μεγάλοι και οι μικροί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) στον Παπανδρέου έχουν στρέψει τις ελπίδες τους.Ποιοί μένουν; Ο συρφετός των λωποδυτών της ΝΔ (όσοι έχουν απομείνει),οι Κουκουέδες(σύσσωμοι) και οι γλυκανάλατοι του συνασπισμού, (Τους Καρατζαφερο-Αδώνηδες κλπ δεν τους λογαριάζω γιατί αυτοί ψάχνουν για στέγη περισσότερο παρά κάνουν πολιτική).Ολοι τούτοι έχουν λυσσάξει και είναι οι μόνοι που αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα εύχονται να μην τα καταφέρει ο Παππανδρέου, να βουλιάξει η χώρα και να αναλάβουν τοποτηρητές,επίτροποι,επιτετραμένοι και άλλοι εγκάθετοι της Παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας, αρκεί να πέσει ο Παπανδρέου.Οι μεν της Δεξιάς από αυτή την νοοτροπία εμφορούντο ανέκαθεν (όσοι ξέρουν ιστορία γνωρίζουν την εκλεκτική συγγένεια των συντηρητικών εν Ελλάδι με την κάθε λογής απολυταρχική εξουσία και τα μέσα που χρησιμοποιούν) (κωλοτουμπισμό,κολακεία,δουλοπρέπεια,τραμπουκισμό και υποκρισία πρός όλους και όλα) οι δε του Παπαρηγο- Περισσού εξ'ιδεολογικής απολίθωσης,διότι ως γνωστόν έχουν επενδύσει στην δυστυχία και όσο περισσότερη τόσο καλύτερα.
Και κάτι άλλο.Την τελευταία καταστροφική πενταετία το ΚΚΕ έκανε αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ που αντιπολιτεύετο την ΝΔ.Αυτό λέγεται βοήθεια στο έγκλημα,συνέργεια, συνεργασία,σύμπραξη,συμμαχία
και ο κόσμος το έχει αντιληφθεί και ας αφήσει τις υλακές και τους κρωγμούς απο τα τηλεπαράθυρα η κ.Κανέλλη και τις γνωστές παπαρδέλλες η κ.Παπαρήγα οτι είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ.Συνεργάστηκαν με τον τρόπο τους με τον τεμπέλη κ. Καραμανλή και την υπόλοιπη ελεεινή συντροφία που βούλιαξε την χώρα.Τελεία και παύλα.
Ο Γιώργος είναι φανερό οτι αποτελεί εγγύηση και ελπίδα για την χώρα, γιατί είναι συνετός,έχει τσαγανό ,είναι εργατικός,διαθέτει κύρος στην Παγκόσμια σκηνή,είναι τίμιος και δεν θέλει να κάνει... δικτατορία του προλεταριάτου πρώτα για να βοηθήσει τον κοσμάκη και την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός πλήρωσε πάρα πολλά επί ακαταλληλότερου και τα λεφτά πήγαν στράφι. Τα έφαγαν τα κουτσαβάκια σεμνά και ταπεινά και μας άφησαν να βολοδέρνουμε στα χρέη και στη διεθνή απαξίωση.
Πάρα πολλά θα πληρώσουμε και τώρα. Μήπως και καταφέρουμε να φτάσουμε το 2012 το έλλειμμα στο 3%, εκεί δηλαδή που ήταν πριν το αναλάβει ο αλογοκλέφτης και το ξεσκίσει. Ο ΓΑΠ δηλαδή παλεύει να φτάσει την Ελλάδα στην αφετηρία, στο σημείο που την παρέλαβε η καρναβαλική κυβέρνηση.
Το πρόβλημα που έχει η ΝΔ και τα κοράκια της είναι ότι αφού αυξάνεται η φορολογία γιατί να μην είναι στην εξουσία για να φάνε κι άλλα. Τους ενοχλεί που τόσο καιρό δεν έχει σκάσει κανένα σκάνδαλο.
Είχαν εθιστεί στη ρεμούλα.
Και το χούι βγαίνει μετά την ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα ότι ο μαζοχισμός είναι προσόν της ράτσας μας. Τώρα το ανακάλυψα διαβάζοντας τα σχόλια. Ναι κι εμένα μου αρέσει. Δώστα όλα άνδρακλα Γεωργάρα!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 21:46 ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ.ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ