Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΣΤΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ !

Η κατάσταση που έχει επικρατήσει στη Γερμανία, με τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας, έφτασε στο αποκορύφωμα με την αλητεία του περιοδικού FOCUS, που έβαλε στο εξώφυλλό του την Αφροδίτη της Μήλου, να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο. Με κείμενα – λίβελους κατά των ελλήνων, το γερμανικό περιοδικό, μας αποκαλεί σύγχρονους «απατεώνες», απόγονους των αρχαίων «απατεώνων» !!!
΄Ηταν και το φαινόμενο, που εξόργισε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο, ο οποίος έκατσε, συνέταξε και έστειλε μια σκληρή επιστολή στο, ως άνω, περιοδικό, αλλά και σε άλλα γερμανικά ΜΜΕ, στην οποία αντικρούει τα βρώμικα και, σχεδόν, ρατσιστικά, επιχειρήματα, κατά της χώρας μας.

Η Ελλάδα και γενικότερα οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου, απορροφούν ένα μεγάλο μέρος των εξαγωγών της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένων και οπλικών συστημάτων αξίας πολλών δισεκατομμυρίων Ευρώ…, αναφέρει με έμφαση ο Πρόεδρος της Βουλής και συνεχίζοντας τονίζει, πως ιστορικά, από την δημιουργία και τη λειτουργία της ευρωζώνης, δεν είναι η Ελλάδα εκείνη που ωφελήθηκε, αλλά η Γερμανία, που έλαβε τεράστιες ενισχύσεις, τον καιρό, της ενσωμάτωσης του ανατολικού κομματιού της…

Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του κ. Πετσάλνικου, έχει προσκληθεί στο γραφείο του ο γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα, ο οποίος πρόκειται να γίνει δέκτης των διαμαρτυριών και της δυσαρέσκειας του Προέδρου, εξ ονόματος ολόκληρης της Βουλής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενοχλούν οι Γερμανοί, που με χλευάζουν,

με ενοχλούν όλοι εκείνοι,
που με έφεραν σε τέτοιο έσχατο σημείο,

ώστε να με χλευάζουν
και οι Γερμανοί και όλοι οι άλλοι,

που λοιδορούν και εμένα και την ιστορία μου.
___________________________________

Κύριε Πρόεδρε,

εσείς καλά πράξατε,

αλλά κάποιοι θησαύρισαν,
οδηγώντας μας σε αυτήν την κατάντια,

σε αυτή την εικόνα απόλυτης διάλυσης και διαφθοράς,

και σε αυτό το έσχατο σημείο ανυποληψίας.