Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !...

Το ανοσιούργημα στο Ασφαλιστικό δεν θα περάσει έτσι, δηλαδή, όπως τάλλα μέτρα : θα γίνει ξεσηκωμός !... Το δούλεμα πάει γαζί και οι ανάλγητοι «ρεαλιστές» της κυβέρνησης, σε συνεργασία με τους αδίστακτους νταβατζήδες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, πάνε να ξεθεμελιώσουν πλήρως την κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα !

Ο πρωθυπουργός τι κάνει ; Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται ; Δεν βλέπει πως οι ρυθμίσεις που προωθούνται, είναι πέρα και έξω από κάθε λογική, είναι πέρα και έξω από κάθε – ακόμα και τεχνοκρατική - δεοντολογία ;
Κύριε πρωθυπουργέ, οι φωστήρες υπουργοί σας ετοιμάζουν ένα έγκλημα κατά των εργαζόμενων ! Αυτά που ετοιμάζουν δεν ισχύουν πουθενά ! Ούτε κι εδώ χρειάζονται μέτρα τέτοιας σκληρότητας και μόνο ως διεστραμμένη προσπάθεια τιμωρίας και εξόντωσης του ελληνικού λαού, μπορεί να θεωρηθεί και να δικαιολογηθεί, αυτό που πάει να γίνει !

Ο ξεσηκωμός θα επέλθει, επειδή στην περίπτωση των ρυθμίσεων του Ασφαλιστικού, δεν υπάρχει, ούτε η αμυδρή ελπίδα, πως μετά από κάποια χρόνια, θα γίνει αποκατάσταση, π.χ. η αναπλήρωση των εισοδημάτων που μειώνονται και η επιστροφή σ΄ ένα καλύτερο καθεστώς, στις αμοιβές. Εδώ, πρόκειται για παρέμβαση και δημιουργία δεδομένων, που δεν υπάρχει περίπτωση ν΄ αλλάξουν !
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Η απελπισία, συνδυαζόμενη με την οργή – το ξαναείπαμε – δημιουργεί ένα πρωτοφανές σε εκρηκτικότητα μίγμα !
Υπάρχει ο χρόνος και οι τρόποι για να σταματήσει η προσέγγιση του σημείου μηδέν, για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στο αμήν :
κύριε πρωθυπουργέ, οφείλετε να κάνετε αποφασιστική παρέμβαση και να τους σταματήσετε, τόσο τους μεν ( τους έξω), όσο και τους δε (τους μέσα). Πριν είναι εντελώς αργά !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να τα λέτε και εσείς ακόμα αυτά καταλαβαίνω την σοβαρότητα της κατάστασης με τον βαρεμένο ποδηλάτη που δυστυχώς μπλέξαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωθυπουργός είναι εκείνος που δίνει τις εντολές ποιους να σταματήσει τον εαυτό του; Ο Γιωργάκης πιστεύει στην καταστροφή της χώρας.