Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ !...

Συγκυρία των tests και των εκτιμήσεων, οι τελευταίες ημέρες, καθώς οι «ελεγκτές μας» ήρθαν, είδαν και απήλθαν, αποδίδοντας, (πράγμα σπανιότατο), επαίνους για «σωστή πορεία των πραγμάτων» !
Το «πάτε καλά» στην τιμητική του, τόσο στις δηλώσεις των επισκεπτών ελεγκτών, όσο και σε ανάλογες υψηλών αξιωματούχων, π.χ. Τρισέ, Μπαρόζο κ.α.

Αφού μας ξετίναξαν, τώρα μας καλοπιάνουν και μας ενθαρρύνουν, σίγουρα για να περιορίσουν τις γκρίνιες, τις αντιδράσεις και τους ξεσηκωμούς !

Να όμως και ευτυχώς ή δυστυχώς, που ο «ελεγκτής δεν είναι, ποτέ, ένας !...». Ταυτόχρονα με τους ανθρώπους της τρόικα «δηλώσεις» για την πορεία των πραγμάτων, έκανε, αυτές τις ημέρες και η κοινή γνώμη, ο λαός.

Στη δημοσκόπηση της MRB την πρώτη θέση στην πρόθεση ψήφου, πήραν οι …Αδιευκρίνιστοι, στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο …Κανένας, ενώ 7 στους 10 πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι, με τους 6 να είναι, ταυτόχρονα και οργισμένοι !
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Tests, αξιολογήσεις και μετρήσεις, λοιπόν, από τους, ένθεν κι ένθεν, «ελεγκτές», με συμπεράσματα και απόψεις διαφορετικές. Η κυβέρνηση στη μέση, δέκτης όλων των μηνυμάτων, είναι στο χέρι της να εκτιμήσει, να συνειδητοποιήσει και να επιλέξει το δρόμο για τη συνέχεια. Απ΄ ό, τι φαίνεται κι εδώ, πολιτική της τρόικα και λαϊκή βούληση, όχι απλά παραμένουν σε αντίθετες γωνιές, αλλά το χάσμα, ανάμεσά τους, μεγαλώνει !
Η ώρα της επιλογής, ως άτεγκτο δίλλημα, δεν είναι καθόλου μακριά και το «διαλέξτε και πάρτε», έχει, πια, διαμορφωθεί !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: