Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ !...

΄Ολοι αυτοί που με έμμεσους, πλην σαφείς, τρόπους, διαμορφώνουν το κατάλληλο κλίμα και τις ευνοϊκές συνθήκες, για να δικαιολογούν και να τεκμηριώνουν οι λοβέρδοι τα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα, που παίρνουν στα εργασιακά και τα ασφαλιστικά, θα πρέπει να καθίσουν στο …λαϊκό σκαμνί ! Δεν είναι δυνατόν, να μένουν, άλλο στο απυρόβλητο !...

Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω είδηση :

"Με την κατηγορία του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης τεσσάρων κοριτσιών συνελήφθη ένας 90χρονος Αυστραλός από τις αρχές της Ταϊλάνδης, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η αστυνομία.
Ο Αυστραλός, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου αστυνομικού διευθυντή, Πράουιτ Τσοοσρι, λέγεται Τζόζεφ Κράους Κάρλ, συνελήφθη την Τρίτη αλλά αρνείται τις κατηγορίες.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Οι γονείς των τεσσάρων κοριτσιών, τον κατηγορούν ότι τα κακοποίησε σεξουαλικά, πολλές φορές την περίοδο ανάμεσα στον Ιούλιο του 2008 και τον φετινό Ιούνιο.
Σύμφωνα, δε, με την αστυνομία, στο σπίτι του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου".

΄Οσοι διακινούν και αναπαραγάγουν τέτοιες ειδήσεις, οι οποίες διαβεβαιώνουν πως ακόμα και στα 90 του, ο άντρας, μπορεί να «κακοποιεί σεξουαλικά», ασταμάτητα, και να τη …βρίσκει με «φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου», τι άλλο κάνουν από το ν΄ ανοίγουν την όρεξη στο Λοβέρδο για ν΄ αυξάνει, ακόμα περισσότερο, τα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση ; Τι άλλο από προβοκάτορες μπορεί να είναι ?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: