Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !

Τόγραψε ο Στέφανος στο 1KLIK ARISTERA...

Δεν έχω και πολλά να πω για το ακραίο εθνικιστή Στέλιο Τραπαβέση, μέλος του εθνικιστικού και ακραίου "Πατριωτικού Μετώπου", που πήγε να ρίξει ένα παπούτσι στον πρωθυπουργό.

Ούτε χιούμορ, ούτε αλληλεγγύη αλλά ούτε και μεγαλοψυχία πρέπει να επιδειχτεί υπέρ του δράστη. Είναι πράξη αλητείας και πολιτικής προβοκάτσιας και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Τα γελάκια και η υπεράσπιση της πράξης δεν αποτελούν παρά παραδοχή του κοινωνικού και πολιτισμικού εκπεσμού της χώρας και κομπλεξική μικροκομματική κακεντρέχεια όσων την αποδέχονται.

Μιλάω για κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται "αριστεροί" και δηλώνουν απογοητευμένοι που τους πρόλαβε ένας φασίστας και το παπούτσι κατά του ΓΑΠ δεν το εξακόντισε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τέλοσπάντων κάποιος από τις επιμέρους σέχτες ή συλλογικότητες.

Δηλαδή τι;
Στο φλέρτ της αριστεράς με την αυτοδικία και την "λαϊκή αγανάκτηση" που συστηματικά καλλιεργούν κάποιοι (όχι βέβαια άγνωστοι), πως θα πρέπει να απαντήσουν οι Πασόκοι;
Mε γιαούρτια και ντομάτες στην Αλέκα, στον Αλαβάνο, στο Λαφαζάνη, ή στην Κανέλλη; Για να συμμαζευτούμε λιγάκι.
ΑΡΚΕΤΑ !

ΣΧΟΛΙΟ ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΥ :

Ανέκαθεν η αισχρή μειοψηφία των φασισταριών της Ελλάδας μαζευόντουσαν σε παρέες κι έκαναν διάφορες εκδηλώσεις, κλειστές, μιας, και λίγοι ήταν, και κυνηγημένοι από την κοινωνία ήταν.
Με το διαδίκτυο βρήκαν μια ακόμα εκαιρία να τα λένε, να τα γράφουν, πάντα, βέβαια, λίγοι και απομονωμένοι. Αλληλοϋποστηριζόμενοι, έφτιαξαν από κάμποσα bogs ο καθένας, στα οποία αραδιάζουν τις φασιστομαλακίες τους και έτσι, αλληλοδιαβάζοντάς τες, έχουν την ψευδαίσθηση, πως ...μεγαλοπιάστηκαν !
Πρόκειται για κατακάθια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, που συνήθως κρύβουν τα πραγματικά τους πιστεύω και το ποιόν τους και προσπαθούν να το παίξουν τιμητές και κριτές των εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.
Ο λαός που τους καταλαβαίνει από τη μυρωδιά (βρωμάνε και ζέχνουν), ποτέ και πουθενά δεν τους έδωσε την ανοχή του, πόσο μάλλον, τη στήριξή του.
Απ΄ αυτούς κι οι ηλίθιοι που πήγαν, τάχα, να οργανώσουν το παπουτσοπέταγμα, ξεμπροστιάζοντας τον πιο ηλίθιό τους, ο οποίος την "αυθόρμητη" λαϊκή αντίδραση στον "προδότη πρωθυπουργό", την χειρίστηκε τόσο καλά, που την γνωστοποίησε από την προηγούμενη ημέρα στους ρεπόρτερς του BBC, οι οποίοι έδειξαν σ΄ όλο τον κόσμο ποιοι είναι αυτοί που "αυθόρμητα" αντιδρούν στο Γ. Παπανδρέου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποτε πηγαιναμε στο γηπεδο πιτσιρικια τοτε οι μεγαλυτεροι λοιπον για καποιο λογο εναν παιχτη της αντιπαλης ομαδας του φωναζαν ρυθμικα ΜΟΥΣΙ ΠΟΥΣΤΗ,, ΜΟΥΣΗ ΠΟΥΣΤΗ,ΚΑΙΡΟς ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ....ΜΟΥΣΗ ΠΟΥΣΤΗ,ΜΟΥΣΗ ΠΟΥΣΤΗ!!Καιενα δικο μου...αι σιχτιρ φασιστομουτρο!!

Ανώνυμος είπε...

Καποτε πηγαιναμε στο γηπεδο πιτσιρικια τοτε οι μεγαλυτεροι λοιπον για καποιο λογο εναν παιχτη της αντιπαλης ομαδας του φωναζαν ρυθμικα ΜΟΥΣΙ ΠΟΥΣΤΗ,, ΜΟΥΣΗ ΠΟΥΣΤΗ,ΚΑΙΡΟς ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ....ΜΟΥΣΗ ΠΟΥΣΤΗ,ΜΟΥΣΗ ΠΟΥΣΤΗ!!Καιενα δικο μου...αι σιχτιρ φασιστομουτρο!!

Π.Μ. είπε...

Πως την έχει δει αυτός ο πατριώτης με το Εβραίικο μούσι, με το δικό του ακτινοδιαγνωστικό κέντρο και με τούς πατριωτικούς του αγώνες κατά του μνημονίου;
Ολο αυτό τον καιρό στενοχωριότανε για τους φτωχούς Ελληνες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και αποφάσισε να τους σώσει δείχνοντας στο μπι- μπι σι την συλλογή του απο παλιοπάπουτσα; Τι πατριώτης!
Α! ρε βοϊδόπ..τσα που χρειάζεται σε μερικούς. (Λαϊκή έκφραση της Πάτρας και των περιχώρων.Σημαίνει τιμωρία με συγκεκριμένο μαστίγιο)