Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ !...

Ως η πρόκληση, που ξεπέρασε τα όρια και συνεπάγεται, αυτόματα, την αρχή μιας αδυσώπητης σύγκρουσης, εισέπραξαν στη Ρηγίλλης την κίνηση του Καρατζαφέρη, να οργανώσει μνημόσυνο στην 20η επέτειο του θανάτου του Ευάγγελου Αβέρωφ.
Δεν είναι, μόνο, το ζήτημα της πρόκλησης προς τη Ν.Δ., όσο – κυρίως – η προβοκατόρικη συμπεριφορά, κατά του ίδιου του Α. Σαμαρά, ο οποίος είναι γνωστό, πως θεωρεί τον Αβέρωφ μέντορά του και δεν χάνει ευκαιρία, που να μη το επισημαίνει, κάτι το οποίο έκανε, με έμφαση και πρόσφατα, αναλαμβάνοντας την αρχηγία του κόμματος.
Οι σαρδαναπαλισμοί και οι κουτσαβακισμοί του ένοικου του ημιυπόγειου της γαλάζιας πολυκατοικίας, όπως εκτιμούν στη Ρηγίλλης, οφείλονται στον πανικό του, μπροστά στις διαρροές, που έχει το κομματίδιό του, από την «ενθρόνιση» Σαμαρά και μετά, πλην όμως, όπως τονίζουν, δεν υπάρχει περίπτωση ν΄ αφεθεί ελεύθερος και ανεμπόδιστος, για να συνεχίσει τις δολιοφθορές του και τα χτυπήματα κάτω απ΄ τη ζώνη.
΄Ολοι περιμένουν αντίδραση και αντεπίθεση, κάτι το οποίο, αναμένεται να εκδηλωθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, τόσο με επίσημες, όσο και με …ανεπίσημες, νεοδημοκρατικές παρεμβάσεις…
Δεν είναι τυχαίο, π.χ., πως μόλις την επαύριον της ΛΑΟΣύναξης στο νεκροταφείο, ήρθαν οι διαρροές για τις παλαιότερες θέσεις του Καρατζαφέρη για την νομιμοποίηση των μεταναστών, οι οποίες ήταν τελείως διαφορετικές από τις παρουσιαζόμενες σήμερα ακραίες εθνικιστικές και ρατσιστικές απόψεις του…

Η αναμπουμπούλα στην γαλάζια πολυκατοικία συνεχίζεται, επεκτείνεται και εντείνεται !...

3 σχόλια:

dimitris είπε...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 9ΑΡΙ ΡΙΧΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ''ΑΚΙΝΗΤΟ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω για κανενα κιλο νιτριγλυκερινη, να ετσι για δοκιμη...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την στιγμή ο ΛΑΟΣ εκφράζει ένα ευρύτερο σύνολο πέραν του στενού κύκλου της εκλογικής του βάσης. Εκφράζει όλο τον δημοκρατικό κόσμο που ζητά δημοψήφισμα, που ζητά άπλωμα της δημοκρατίας. Ο Σαμράς φαίνεται πως δεν το έχει πιάσει το θέμα. Πέταξε την ευκαιρία και φαίνεται πως θα το πληρώσει αυτό.