Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΠΑΥΤΩΘΕΙΤΕ !...

Οι έλληνες τραπεζίτες με την ουρά στα σκέλια, προσέφυγαν στον «χαραμοφάη» Προβόπουλο κι εκείνος, αφού δεν τον έλαβε κανείς υπ΄ όψη, απευθύνθηκε, με τη σειρά του, στις νταντάδες του, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Ο λόγος για το Νόμο «για τη ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς τα πιστωτικά ιδρύματα», ο οποίος υλοποιεί καίρια προεκλογική εξαγγελία του ΠΑΣΟΚ, δίνει ανάσα σε χιλιάδες ανθρώπους – θύματα του αδηφάγου τραπεζικού συστήματος και είναι ομόφωνο αίτημα όλων των συνδικαλιστικών και επιμελητηριακών φορέων της χώρας.
Λύσσαξαν για να το ματαιώσουν, επικαλούμενοι ψεύτικα στοιχεία, κινδυνολογώντας ασύστολα για, τάχα, παρενέργειες στην αγορά και σοβαρό, τάχα, πλήγμα στις Τράπεζες.

Η κυβέρνηση, το υπουργείο Ανάπτυξης και κυρίως η υπουργός Λ. Κατσέλη και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τους νταβατζήδες της Οικονομίας και τους εκβιαστές της Φραγκφούρτης και προχώρησαν, σήμερα το μεσημέρι, στην ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Είναι αξιοσημείωτο, πως την τελευταία στιγμή η αρμόδια υπουργός επέφερε κάποιες αλλαγές στις διατάξεις, οι οποίες, όμως, δεν είχαν καμιά σχέση με τις παρατηρήσεις και τις εντολές της ΕΚΤ, αφού κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, διευρύνοντας, δηλαδή, τους δικαιούχους των ρυθμίσεων, που προβλέπονται !...

ΥΓ. Οι αλήτες της παραπληροφόρησης των 8, κάνοντας, για μια ακόμα φορά το άσπρο – μαύρο, παρουσίασαν την παρέμβαση της ΕΚΤ ως «χαστούκι» και τις αλλαγές της Κατσέλη, ως συμμόρφωσή της, τάχα, στις ντιρεκτίβες της…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Τρεμη και ο Πρετεντερης,γιατι ειναι τοσο γελοιοι? γιατι θελουν και επιμενουν να κανουν το μαυρο ασπρο?
Γιατι οι Υπουργοι επιμενουν να πηγαινουν στο καναλλι αυτο?