Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

7 σχόλια:

Βλάσιος Καρσιώτης είπε...

Αν δεν έχει κανείς επιχειρήματα, τότε καταφεύγει σε εξυπνάδες, αστειότητες, αυθαιρεσίες και άλλα τέτοια γκαιμπελικής κατευθύνσεως.
Λυπάμαι για όσους καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.
Η δημοκρατία απαιτεί σκληρή αντιπαράθεση επιχειρημάτων, θέσεων με σεβασμό στην άλλη άποψη.
Χωρίς ύβρεις και απρέπειες.
Θεωρώ απρέπεια, τουλάχιστον, να βάζεις λόγια και θέσεις στον Α. Σαμαρά, που δεν έχει πεί ή τον εκφράζουν, μόνο και μόνο για να τον υποτιμήσεις πολιτικά.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Είναι ακριβώς έτσι κύριε ...σαμαρόπληκτε ! Ο κωλοτούμπας νέος αρχηγός σας, με μικροπολιτκή σκοπιμότητα και ψηφοθηρική επιδίωξη, (μη χάσει ΄προς Καρατζαφέρη...),λέει, τάχα, ναι στην παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών, αλλά διαφωνεί στον τρόπο και τη διαδικασία. Στο τέλος δε μιλάει για κατάργηση του Νόμου όταν... Αν διορθωθούν οι διαδικασίες τι θα κάνει ;

boom είπε...

Μ΄αρέσει που είπε πως θα καταργήσει το Νόμο, όταν ...γίνει κυβέρνηση ! Ξανάχει παραισθήσεις ο φουκαράς...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς αναδεικνύεται σε μεγάλο λαϊκιστή και είναι ένας κλασσικός εκπρόσωπος της λαϊκίστικης παλιοδεξιάς. Άλλα έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες αλλά τώρα " στριμώχνεται " από τον Καρατζαφέρη, βλέπει τα γκάλοπ που δεν δείχνουν καμμιά διαφοροποίηση σε σχέση με το αποτέλεσμα των Εκλογών και δημαγωγεί στο θέμα της μετανάστευσης..

Τώρα που θα τον πάει καροτσάκι ο Καραμανλής στο θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος..

Τελικά θα αποδειχθεί πολύ πιο εύκολος αντίπαλος για το ΠΑΣΟΚ, απ' ότι αρχικά νομίζαμε!!

Ας είναι καλά η Ν.Δ. να μας κάνει πολλά τέτοια δώρα.. Τώρα θα χάσουν οριστικά και αυτούς τους λίγους κεντρώους που τους απέμειναν και θα καταλήξουν να γίνουν ένα μεγάλο ΛΑΟΣ..

Αν όντως υπάεξουν επιμέρους τροποιήσεις από την Κυβέρνηση και γίνουν ορισμένες από τις " αλλαγές " που προτείνει τότε τί θα κάνει; Θα το ψηφίσει, μετά τα όσα είπε σήμερα;;

Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια..

Βλάσιος Καρσιώτης είπε...

Λάθος η λέξη Σαμαρόπληκτος.
Δεν έχω πάθει ζημιά από το Σαμαρά, όπως σεισμόπληκτος, πυρόπληκτος, παγόπληκτος. (έτσι για να χρησιμοποιούμε σωστά την γλώσσα μας).
Πριν από μερικές αναρτήσεις έγραφες για την 'βελούδινη αντιπολίτευση' του Σαμαρά. 'Αλλαξες σε λίγες ημέρες;
Εγώ σου απάντησα ότι ήταν ΥΠΕΥΘΥΝΗ αντιπολίτευση με στόχο το καλό της χώρας. Και το ΞΑΝΑΛΕΩ.
Και βέβαια επιδιώκουμε διορθώσεις στην σούπα που προτείνουν και όλοι δέχονται ότι πρέπει να γίνουν πολλές και ουσιαστικές.
Είμαι σίγουρος πως συμφωνείς ότι στην οικογένειά μας βάζουμε όποιον εμείς ΚΑΛΟΥΜΕ, συζύγους, συντρόφους, φίλους.
Δεν βάζουμε τους διαρήκτες, άνθρωποι είναι και αυτοί και ίσως να έχουν ανάγκη, που καταπατούν τα όρια του σπιτιού μας.
Να βάλουμε στο κράτος μας όσους ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως γίνεται σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, και όχι όσους ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ καταπατούν τα όρια του κράτους μας.
Αυτό το ΠΡΟΦΑΝΕΣ για όλα τα κράτη εμείς γιατί δεν το καταλαβαίνουμε;
Ή μήπως κανουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε;
Έχω ζήσει ως νόμιμα εργαζόμενος στην Γερμανία και πολλοί συνάδελφοί μου απέκτησαν παιδιά εκεί, όπως στην Γαλλία, στην Σουηδία και αλλού. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ στα κράτη αυτά, εκτός και αν θεωρήσουμε ότι αυτοί είναι καθυστερημένοι.
Επώνυμα Βλ. Καρσ.

Ανώνυμος είπε...

Βλάσσε Καρτσιώτη ό,τι θέλεις λες!! Τώρα ανακάλυψε ο Σαμαράς την εκτεταμένη διαφθορά, την παραοικονομία, την διάλυση του κράτους;; Υπουργός του α- καταλληλότερους δεν ήταν; Στα Υπουργικά του Συμβούλια δεν συμμετείχε;; Γιατί δεν έβγαζε άχνα για τα κακώς κείμενα;; Τώρα που έχασε τις εκλογές το μιζο- κόμμα του τα θυμήθηκε;;

Τα τόσα σκάνδαλα που συγκάλυψε και ο ίδιος ακολουθώντας την πολιτική Καραμανλή; Δεν είναι συνυπεύθυνος; Τί λες μωρέ;;

Όσο για τα ψέμματα και την προπαγάνδα σας για το Μεταναστευτικό, θα " ξεγυμνωθείτε " ιδεολογικοπολιτικά μέσα στην Βουλή..

Κοιτάξτε τώρα να συγκαλύψετε τα λαμόγια σας που είναι μπλεγμένα στα σκάνδαλα που θα ανοίξουν με τις Εξεταστικές Επιτροπές και αφήστε κατά μέρος τις ηθικολογίες! Ειδικά εσείς που δεν σεβαστήκατε τίποτα και κανέναν για 5,5 χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

Βλάση είσαι και σαμαρόπληκτος και σαμαροφόρος. Περιμένεις και συ να μαγκώσεις κανένα κονδύλιο, από τα μυστικά κονδύλια που μάσησε ο αφεντικός σου;