Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΕΓΩ, ΡΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ !...

. από τα ΜΜΕ :
«Kανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, αλλά και την προσφορά του Κώστα Καραμανλή στην πατρίδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος Πάνου Παναγιωτόπουλου : Δεν κουράστηκαν ορισμένοι - και δεν αναφέρομαι σε στελέχη της ΝΔ, αναφέρομαι στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ - να προσπαθούν για λόγους δημιουργίας επίπλαστων εντυπώσεων να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα και το ήθος ενός σημαντικού ηγέτη, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή;».
. ΕΓΩ ρέ ! . . . ΕΓΩ ! . . .
. Εγώ αμφισβητώ και την ακεραιότητα, και την προσφορά ( προσφορά ; αυτή την λέξη δεν την ξέρει κάν ! ) και το ήθος και τον πατριωτισμό του.
. Δεν μάς τρελλάνανε όταν ήταν Κυβέρνηση, και με το σύστημα Ρουσόπουλου και τα διασκορπισμένα σε όλα τα πουλημένα ΜΜΕ ακριβοπληρωμένα τους παπαγαλάκια λέγανε αδιάντροπα ότι θέλανε.

. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ! ! !

. Εγώ λοιπόν αμφισβητώ και την προσφορά τους και την ακεραιότητά τους και το ήθος τους !

Σ - Υ - Λ - Ο - Γ - Ι - Κ - Α !... >>>Διαβάστε τη συνέχεια...

. Αυτοί που αφού πήρανε ότι υπήρχε στα Ταμεία, αφού πρώτα επίτηδες απαξιώσανε και μετά πουλήσανε ότι ΔΕΚΟ προλάβανε για ένα κομμάτι ψωμί στο Δημόσιο Ταμείο ( αλλά και μίζες κάτι δισεκατομμύρια στα μαύρα βαλιτσάκια τους ), αφού κάνανε δόκτορα Ιατρικής μιά νηπιαγωγό χωρίς ακόμη πτυχίο Ιατρικής, αφού κλέψανε τα Ασφαλιστικά Ταμεία με τα «δομημένα Ομόλογα», αφού διαγουμίσανε Δημόσια Γη για να τα μοιραστούνε με το Βατοπαίδι ( τα οικόπεδα οι άγιοι καλόγεροι και τα « μαύρα » εσείς ποιός λέτε ; ), αφού κάψανε ότι δάσος προλάβανε είτε για να τα κάνουνε οικόπεδα είτε επειδή ο μόνος συντονισμός που μπορούσανε να κάνουνε ήταν να φορέσει ένα Αεροπορικό τζάκετ ο πρωθυπουργός, τρομάρα να τού ’ρθει, αφού εξαφανίσανε και τα λεφτά τού εράνου για την αναδάσωση ( που θα διαχειρίζονταν ο τίμιος κ. Μολυβιάτης ), αφού δωρίζανε τις ναυτιλιακές γραμμές ανάλογα με το μέγεθος από τα μαύρα βαλιτσάκια, αφού προλάβανε για την αντιμετώπιση τής δήθεν επιδημίας γρίππης να παραγγείλουνε 16.000.000 ( ώστε να φτουρήσουν οι μίζες ! ) εμβόλια, αφού μοιράζανε τζάμπα εκατομμύρια λεφτά σε αγρότες για προεκλογικούς και μή λόγους, αφού πηγαίνανε στάς Ευρώπας στα πιό ακριβά ξενοδοχεία για διακοπές πληρωμένες από μένα και σένα, αφού διορίσανε με αδιαφανείς διαδικασίες και διαβλητές συνεντεύξεις χιλιάδες στα stage χωρίς να το δικαιούνται, αφού επί πεντέμισι χρόνια ταΐζανε τα γαλάζια καλόπαιδα με μισθούς ανήκουστους, αφού οι μισθοί τών μεγαλοστελεχών τους σε Οργανισμούς, Τράπεζες κλπ είχαν κατά πολύ ξεπεράσει τούς αντίστοιχους στην Ε.Ε., αφού μπουκώσανε τούς λογαριασμούς τους στις «νόμιμες» οφ σορ τους, αφού αφήνανε τα Ευρωπαϊκά προγράματα να πάνε χαμένα, εκτός και αν γεμίζανε τα μαύρα βαλιτσάκια, αφού ρεζίλεψαν την Ελλάδα με την δήθεν απογραφή τους, αφού στην συνέχεια έκαναν παροιμιώδη τα ...Greek Statstics με τα στοιχεία γιά την ανεργία και τούς προϋπολογισμούς που ψηφίζανε τον ένα μετά τον άλλο χωρίς να εφαρμόζουνε κανέναν αφού αλλού είχαν το μυαλό τους ( τις οφ σορ τους ! ),

. στο τέλος αχόρταγοι ακόμα, αδειάσανε και τα γραφεία τών Υπουργείων « τους » από ότι υπήρχε μέσα. Κι όχι μόνο τούς σκληρούς δίσκους από τούς υπολογιστές, μη τυχόν βρεθούν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά πήρανε μέχρι και τούς συνδετήρες ο αχρείοι ! ! !

. Καλά που δεν προλάβανε να πάρουνε και τα γραφεία με τις καρέκλες, ή να πουλήσουνε και τα κτίρια !

. Κι αφού φυγαδεύσανε Χριστοφοράκους κλπ για να μην αναγκασθούν να μιλήσουν ούτε στούς δικούς τους εισαγγελείς, αφού ανοιγοκλείνανε την Βουλή κατά πώς τούς συνέφερε για να μην πέσει ούτε αχτίδα φωτός στις ρεμούλες τους, βγαίνουν τώρα και δίνουν συνεντεύξεις και οδηγίες για το πώς θα βγούμε από το βάλτο που οι ίδιοι μάς ρίξανε όλους μαζί. Έναν λαό ολόκληρο. Την Πατρίδα για χρόνια πολλά.

. Και μάς λέν πώς «δεν είναι δυνατόν να αμφισβητείται η προσφορά τους στην Πατρίδα». Που ερμηνεύεται βέβαια εύκολα, όταν ξέρουμε πιά πως « Πατρίδα » εννοούν το μέρος που έχουν τα λεφτά τους. Τα κλεμμένα από την τσέπη μας. Οι Απάτριδες.

. Και με την ευκαιρία ας θυμηθούμε την παρουσία και την ( μή ) δραστηριότητα τού Καραμανλή στο Νταβός την περασμένη φορά που « άμοιρος και άβουλος αντάμα, περίμενε από κάπου κάποιο θάμα », ακούνητος και αμίλητος και αδιάφορος, σε αντιδιαστολή με την παρουσία και την δραστηριότητα τού τωρινού πρωθυπουργού που δεν ξέρω τι θα κάνει στο τέλος, αλλά τουλάχιστον τιμάει το αξίωμα που τού ‘δωσε ο Λαός και νοιάζεται και εκπροσωπεί δραστήρια τη χώρα.

. Και για όσους θεωρήσουν οτι δεν είναι χώρος εδώ μέσα για τέτοια ένταση και πολιτικολογίες, οτι να ηρεμήσουμε και όλοι μαζί να δούμε το μέλλον και ότι, και ότι, και ό τι, δύο κουβέντες :

1ον Πολύ λίγα είπα,

2ον Δεν θα πάθει ένας ολόκληρος λαός Αλτζχάιμερ. Κάποιοι θα διατηρούμε την μνήμη τών εγκλημάτων τής τελευταίας Κυβέρνησης που τα νοιώθουμε και θα τα νοιώθουμε για χρόνια στο πετσί μας όλοι, και

3ον ένας στίχος από τον σοφό Μανώλη Αναγνωστάκη :

... « όχι δεν σού δίνω το χέρι·

δεν θα κλέψεις το σχήμα τού δικού μου. »

. Θαυμαστικά. Τελεία. Παύλα.

( ώσπου να τα ξαναπάρω πάλι με τέτοιες ξεδιάντροπες δηλώσεις ή πράξεις )
-------------
Υ.Γ. 1 και πρίν στεγνώσει το μελάνι στις εφημερίδες, ήρθε η δήλωση Μιχαλολιάκου για να αμφισβητήσει την δήλωση Σαμαρά και επομένως και το ήθος και την αγάπη στην πατρίδα. Και ξαναθυμήθηκα ένα παλιό κείμενο εδώ, αλλά και τον πάντα σοβαρό και μετρημένο my stigma, ή τον elf at the bay, και άλλα....

Υ.Γ. 4/2/2010 διαβάστε και σήμερα την Έναρθρη κραυγή ή το your painted smile, και μην πεί κανείς οτι είναι "βαθύ ΠΑΣΟΚ" αυτοί ο άνθρωποι !

Υ.Γ. 6/2/2010 αλλά και ο Τζιμάκος έγραψε για το θέμα αυτό


21 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΤΑ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!.................ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΙΑΝΕΙΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φανταστικό άρθρο!
Αυτό ακριβώς φώναξα και εγώ όταν άκουσα τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του ανεκδιήγητου Παναγιωτόπουλου.
ΕΓΩ ΡΕ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ!!!
ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Είναι και άλλα πολλά, αγαπητέ λογοπλόκε, αλλά σημαντικά και άλλα λιγότερο που μας άφησε "κληρονομιά" ο θίασος του ακαταλληλότερου. Τα έχω καταγράψει με ημερομηνίες, ονόματα και ντοκουμέντα.
Για να μη ξεχνάμε...

Πέτρος

reveal είπε...

Ηθελα να ηξερα πως θα γλυτωσετε τις κλωτσιες απο ολο αυτο τον κοσμο που θα αφησετε ρακενδυτο και στο δρομο και πεινασμενο τα επομενα 2 χρονια.Ακομη και με "κυβερνηση εθνικης ενοτητας" με τους ομοιους σας στη ΝΔ σε 3-5 απο σημερα τις κλωτσιες δεν τις γλυτωνετε παιδια.Θα σας βαρανε ολοι οικοδομοι-εφοριακοι-αγροτες-τελωνιακοι-κ.ο.κ.
Αν δεν δωσετε λεφτα στον κοσμο σε 2-3 χρονια απο τωρα θα πινω καφε και θα γελαω με τα χαλια του καπιταλισμου σας (αν δεν σας βαραω και εγω μαζι με τους υπολοιπους).

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@reveal
Ζήσε, φίλε μου, εσύ την επανάστασή σου κι άσε εμάς τους ...συμβιβασμένους να τυρρανιόμαστε και να τρώμε ξύλο ! Μόνο πρόσεχε μην παρασυρθείς από την πολλή επαναστατικότητά σου και κατατροπώσεις τον ...καπιταλισμό, μαζί με την Αλέκα !...

reveal είπε...

Δεν θα χρησιμοποιουσα τον ορο "συμβιβασμενους", "πουλημενους"της αστικης ταξης μου κανει καλυτερα...
Θα σας διδαξει η ιστορια οτι η αληλεγγυη μεταξυ των ανθρωπων ιδιων κοινωνικων ταξεων ειναι αναγκαια γιατι ρε ελληνες με το να παιρνεις 1500Ε δεν εισαι πλουσιος παρα απλος εργατης,που δουλευει για να ζει και δεν ζει για να δουλευει.
Το θεμα ειναι βεβαιως οτι αυτοι που τα "παιρνουν χοντρα" (υπουργοι,υφυπουργοι,δοιηκητες ΟΤΑ κ.τ.λ.) με συμβασουλες εργου ή απο ΣΔΙΤ,σας δινουν ψυχουλα για περνανε τη γραμμη τους μεσα απο τα ΜΜΕ και τα blogs (τα οποια ψιχουλα τα δικαιουστε σαν πολιτες σε ενα κρατος προνοιας και χωρις χαρες).
ΥΓ.οπου ψιχουλα 1000E-5000E μηνιαιως.
ΥΓ.logoploke merokamataki eee!!!

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Δεν είχα καμιά αμφιβολία πως ο παραδοσιακός βόθρος του δογματισμού, συνεχίζει να ...εκφράζεται και από σημερινά στόματα και γραφίδες. Εσύ έχεις το ...προνόμιο να γλύφεσαι κιόλας και να σ΄ αρέσει ! Τα συμπεράσματά σου και οι αφορισμοί σου, αντάξιοι των ιδεών σου : σκατά κι απόσκατα !...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιε reveal, μόνο και μόνο, που σε εκφράζει ένα υποκείμενο σαν την Παπαρήγα, φανερώνει το ποιόν σου, ΄Αντε στην τρύπα σου !

jam είπε...

Τι είναι ρε παιδιά, οι φρενοβλαβείς του Περισσού νόμισαν πως έγιναν καλά και βγήκαν έξω ; Πάλι πίστεψαν πως ήρθε η ώρα της επανάστασης ; Λογοπλόκε, καλώς τα δέχτηκες !

Ανώνυμος είπε...

Ρε reveal, αυτά τα βαθυστόχαστα σχόλια τα γράφεις πριν ή μετά την προσευχή σου στον Στάλιν ;

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@reveal
Το τελευταίο σχόλιό σου, που βρίζει όλους συλλήβδην τους σχολιογράφους, ενεργοποίησε τη φραγή των εμετικών σου παραγώγων. Από δω και πέρα να τα εκσφενδονίζεις στον καθρέπτη σου ή να τα αποθέτεις στο blog σου ή να τα στέλνεις στον Περισσό.
΄Αλλωστε η ηλιθιότητά σου τσεκαρίστηκε, ήδη, από το πρώτο σου σχόλιο, δεν χρειάζονται περισσότερα...

Kirki είπε...

Πρώτη φορά διαβάζω τον Ριβίλ αλλά δε θεωρώ ότι είπε κάτι παράλογο και λάθος.Οκ,σου είπε κάτι για μεροκαματάκι που διαφωνώ εκεί γιατί εσύ τουλάχιστον κάνεις κριτική.Στηρίζεις αλλά δεν είσαι κολλημένος.Τα βλέπεις τα στραβά.
Η κριτική κι όλα αυτά που είπε όμως ο ριβίλ είναι απόλυτα σωστή.
Το σοσιαλιστικό Πασόκ έστρεψε με μίσος τη μία τάξη εναντίον της άλλης.Πρώτη φορά βλέπω τόσο μίσος.
Παρουσιάζονται αυτοί που παίρνουν 1500,2000,2500 ευρώ ως πλούσιοι και λαμόγια που τρώνε τον δημόσιο πλούτο.Δεν είναι ντροπή αυτό;Δεν είναι αίσχος;Για μένα θάπρεπε να ντρέπονται.Και δε μιλώ για τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που το κάνουν αλλά για την κυβέρνηση που δικό της σχέδιο είναι αυτό.Κρίμα,πολύ κρίμα.Απ'το ΠΑΣΌΚ του Γ Παπανδρέου εγώ δε το περίμενα ποτέ αυτό.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@Kirki
Για χάρη σου και μόνο βάζω το "κομμένο" σχόλιο του reveal για να δεις το "κάτι" του, που λες :

"Βλεπω παιρνει πολυς κοσμος μεροκαματακι...
ΥΓ. μην ξεχνατε γλυφετε εκει που φτηνουν οι ΛΑΤΣΗΣ,ΡΕΣΤΗΣ,ΠΑΤΕΡΑΣ,ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ,ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ,ΛΑΝΑΡΑΣ,ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ,ΨΥΧΑΡΗΣ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Τ.Λ. αχυρανθρωποι!!!".

Από κει και πέρα αυτό το "Παρουσιάζονται αυτοί που παίρνουν 1500,2000,2500 ευρώ ως πλούσιοι και λαμόγια που τρώνε τον δημόσιο πλούτο..." δεν ξέρω που το είδες, εγώ δεν έχω διαπιστώσει τέτοια θέση και τέτοια επιχειρηματολογία. Για τη φοροδιαφυγή οι θέσεις είναι σαφείς σε ποιους αναφέρονται και δεν μπλέκουν μισθωτούς. Για τους συντελεστές και βέβαια αυτοί που παίρνουν πάνω από 50.000€, θα πρέπει να φορολογηθούν με μεγαλύτερο συντελεστή.

Kirki είπε...

σ ευχαριστώ που έβαλες το σχόλιό μου.Δείχνει πολλά για το τι είσαι-)
Μη τα παίρνεις προσωπικά αυτά που λένε.Τώρα είστε κυβέρνηση(πριν λίγο καιρό...έλεγα είμαστε αλλά εγώ κατέβηκα νωρίς απ το καράβι)και πολλοί θα φτάσουν σε υπερβολές.Την εκτίμηση τη δική μου στην έχω πεί.Την έχεις ανεξαρτήτως μελλοντικών διαφωνιών κλπ.Την έχεις γιατί δεν είσαι κολλημένος.Α,και δεν κόβεις τα κριτικά σχόλια ΡΡΡΡΡ

Kirki είπε...

Για μένα δε θα πρέπει να γίνει φοροκαταιγίδα.Και για να εξηγηθώ.Εγώ παίρνω 2020 ευρώ το μήνα(επειδή πια όλοι λέμε πόσα παίρνουμε λολ)Αλλά επιπλέον φόροι σ αυτούς που πληρώνουν,σ αυτούς που έχουν σπίτια(που δεν έχω ούτε ένα,στο ορκίζομαι,στο νοίκι είμαι και πάλι καλά)δε λέει.Για μένα το μυστικό είναι να πιάσει τη φοροδιαφυγή.Την ΤΕΡΑΣΤΙΑ φοροδιαφυγή.Το ένα εικοστό να έπιανε είχαμε σωθεί.Αλλά θέλει πολιτική βουληση και σύστημα.Και βέβαια και τη συμμετοχή όλων μας-)

Γκιωνης είπε...

. κίρκη
. εδώ και καιρό, πολύ με στενοχωρεί το πόσο εύκολα και γρήγορα, απογοητεύθηκες και κατέληξες σε συμπεράσματα, όπως π.χ. το οτι η κυβέρνηση ασχολείται με το να στρέφει την μιά ομάδα εναντίον τής άλλης ( ; ).
. Κι αλήθεια με στενοχωρεί και απορώ όταν θυμάμαι τα παλαιότερα σχόλιά σου που τα διέκρινε ευθυκρισία και σοβαρότητα. Καταλαβαίνω οτι ανυπομονείς, οτι δεν σού αρέσει να φεύγει έτσι ο χρόνος, οι 100, οι 110, οι 120 μέρες. Ούτε και σε μένα !
. Και είναι σημαντικό, και σκέψου το αυτό, οτι ο χώρος τού ΠΑΣΟΚ έχει πολλούς που δεν τους αρέσει αυτό. Γκρινιάζει ο Κρόγιας, η Piazza del Popolo, ο Θέλω να πώ, ο Ανάρχας τής Ζάκυθος, και πολλοί άλλοι φίλοι αι γνωστοί ( δεν συμπεριλαμβάνω τον Παπαϊωάννου σ' αυτούς γιατί το δικό του πρόβλημα είναι άλλου τύπου και δεν περνάει ούτε με χρόνια ψυχανάλυσης ! ! ! ).
. Ταυτόχρονα όμως, να θυμόμαστε οτι οι συνθήκες είναι πρωτοφανείς, Πραγματικά, κι όχι εκείνα που ψέλλιζε ο καραμανλής από τη μιά και πού 'χε πέσει στο κλέψιμο από την άλλη ! Κι αυτή η Κυβέρνηση χρειάζεται χώρο και χρόνο, αλλά και σπρώξιμο προς την σωστή κατεύθυνση. Είναι πολύ μόνη, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
. Κι εγώ έχω ετοιμάσει δυό τρείς θυμωμένες αναρτήσεις για τις εκατό μέρες ( που κι εγώ αλλοιώς θα τις ήθελα ) αλλά τελικά κρατήθηκα και θα τις ανεβάσω αργότερα.
. Αλλά από αυτό το σημείο έως το να τα ισοπεδώνουμε όλα και να τα κρίνουμε με κριτήρια άλλων εποχών και άλλω συνθηκών, άς είναι μιά συμπεριφορά που θα την αφήνουμε στούς "προλετάριους" τού Περισσού !
. Ήθελα να σού τα γράψω πιό προσωπικά, και όχι απο τα ιστολόγια και μάλιστα άλλων, όσο φιλόξενα και αν είναι. Αλλά να, πολλές φορές λειτουργώ εν θερμώ.
. Όπως και νά 'ναι, πραγματικά σε εκτιμώ πολύ, το ιστολόγιό σου είναι μόνιμα αναρτημένο στο δικό μου, ακόμη και όταν από την στενοχώρια σου μιλάς για τραγούδια... Πιστεύω ( θέλω να πιστεύω ), οτι σύντομα, ξανά θα συζητάμε τα θέματα που μάς απασχολούν με άλλη διάθεση και ικανοποίηση...

Ανώνυμος είπε...

reveal ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΕ,Π.Χ γιαννιωτης,σκεπτομαστελληνικα,ανοπετρα-ελεος,χρυση αυγη,κ,λ,π αντε εκει στα ακραια να βρεις την υγεια σου....................αντε αγορακι μου.ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΒΑΖΩ ΠΛΑΤΗ....ΧΑΧΑΧΑ

Π.Μ. είπε...

Ο Καραμανλής κατεγράφη στην συνείδηση του λαού ως ο Πρωθυπουργός που απέσυρε τους βουλευτές της πλειοψηφίας! απο την Βουλή,για να μην ψηφίσουν την παραπομπή των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο του βατοπεδίου.Αν αυτό ο Σαμαράς το λέει ακεραιότητα ο λαός το λέει συγκάλυψη.(Πλήν ενδεχομένως του ΚΚΕ που δεν το θεωρεί και πολύ σοβαρό γι'αυτό και δεν του δίνει σημασία και του εθνικού διασκεδαστή Λαζόπουλου που το ξεχνάει στις Αριστο-κλανικές πλήν χρυσοφόρες, κριτικές του)
Και η συγκάλυψη σε τόσο σοβαρά ζητήματα είναι εγκλημα κατά του πολιτεύματος.Παρέλκει να επιχειρηματολογήσει κανείς για την ......προσφορά του Καραμανλή.Ενας μικρομέγαλος,τεμπελάκος με πολλά ελλαττώματα, που κατάντησε άθυρμα των Ρουσσόπουλων,Αλογοσκούφηδων και λοιπών σκοτεινών τύπων που ενδημούν στην Δεξιά και προξένησε μεγάλη καταστροφή στην χώρα. Για ποιά (αναμισβήτητη)προσφορά μας μιλάει ο Σαμαράς.Τέτοιες δηλώσεις να κάνει και εν ευθέτω χρόνω θα τον ξεσκίσουν οι άλλοι αναμφισβήτητης! ακεραιότητος και προσφοράς, του Μητσοτάκη και τον βλέπω να παίρνει την άγουσα στο ταφτ.
Το μόνο σοβαρό σχόλιο που μπορεί να κάνει κανείς γι'αυτή τη δήλωση,είναι ότι ο Σαμαράς υποχρεώθηκε να την κάνει.Αν γνωρίζαμε και απο ποιούς ίσως μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε που οδηγούνται τα πολιτικά πράγματα.

reveal είπε...

Αγαπητη-τε kirki το θεμα με το συγκεκριμενο blog δεν ειναι οτι ασκει κριτικη αλλα οτι ασκει κριτικη στο μετρο του "επιτρεπτου".
Οσο για το κραξιμο πηγαινε σ`αυτους ετρεξαν να υπερασπιστουν το blog οι οποιοι μαλιστα πανω στη φουρια τους με αποκαλεσαν και ηλιθιο (και μαζι με εμε και τα αλλα παιδια του blog).

Kirki είπε...

O λογοπλόκος ριβίλ είναι Πασόκ.Δε το αρνείται.Ομως κάνει κριτική.Δεν είναι τυφλός.Οσο για τις επιθέσεις εναντίον σου τις είδα και τις αποδοκιμάζω.Οπως αποδοκιμάζω πάντα την ομαδική επίθεση εναντίον κάποιου.Οποιουδήποτε.
Το κάνουμε συχνά στην Ελλάδα αυτό.Κι αυτό είναι φασισμός.Καλό είναι να μιλάμε με επιχειρήματα.Εστω κι αν δε συμφωνήσουμε στο τέλος.Αλλά με επιχειρήματα και όχι με ύβρεις.

Φίλε Γκιώνη,θα απαντήσω στο μηνυμά σου μέσα απ το μπλογκ μου-)

Ανώνυμος είπε...

Ας το δούμε σαν άσκηση Μαθηματικής Λογικής.

Αν το να επιτρέπεις τις λαμογιές και το πλιατσικολόγημα
θεωρούνται ηθική ακεραιότητα και προσφορά στον τόπο,

τότε αγαπητέ Λογοπλόκε,
έχεις άδικο.