Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΝΤΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.

Οι νεοδεξιοί της σύγχρονης Ελλάδας, επίγονοι του πλέον ανεπαρκή και ακατάλληλου πρωθυπουργού, που πέρασε, στην προσπάθειά τους να βγάλουν το κεφάλι τους από το βόθρο των ανομημάτων τους, καταφεύγουν σε ευτελείς μεθόδους αντιπολιτευτικής δράσης.
Ο «σκιώδης» υπουργός της σαμαρικής Ν.Δ. κ. Σαλμάς, έγινε γνωστός, πέρσι, στο πανελλήνιο, από την υπόθεση «Τρομπούκη» και φέτος, πριν δυο μέρες, βάλθηκε ν΄ αποδείξει την ασυνέπεια της κυβέρνησης, σ΄ ό, τι αφορά τον τρόπο διορισμού των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών.
Ο κ. Σαλμάς κατήγγειλε, λοιπόν, σε επιτροπή της βουλής, πως 3 από τους διορισθέντες διοικητές, έγραψαν στα βιογραφικά, που κατέθεσαν, πως είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, ο ένας, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο δεύτερος και συνεργάτης – παλιότερα – σημερινών υπουργών, ο τρίτος !
Λες και όποιος έβαλε υποψηφιότητα για διοικητής σε κάποια Υγειονομική Περιφέρεια, θάπρεπε να κρύψει κάθε σχέση με το …ΠΑΣΟΚ, μη, τυχόν και θεωρηθεί ως κώλυμα !
Λες και το σημαντικό στο βιογραφικό, είναι το σκέλος των «συστάσεων» κι όχι εκείνο των προσόντων, των σπουδών και της εμπειρίας !
Λες π.χ. και η Χριστίνα Παπανικολάου, πήρε τη θέση λόγω της αναφερόμενης συνεργασίας της με τον Β. Βενιζέλο κι όχι λόγω της αξίας της, που είναι για πολλά χρόνια δοκιμασμένη και πιστοποιημένη !

Που ήταν ο κριτής κ. Σαλμάς, όταν στην επάρατη πενταετία, διορίζονταν διοικητές στις αντίστοιχες υπηρεσίες κάτι ξέκωλα, χωρίς καθόλου προσόντα σπουδών και εμπειρίας, διαθέτοντας, μόνο, «άλλα προσόντα» ;

Φτάσαμε στο, απίθανο, σημείο να εγκαλείται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γιατί διορίζει, σε κάποιες θέσεις της κρατικής μηχανής, μέλη ή φίλους του …ΠΑΣΟΚ ! Και η κριτική να γίνεται απ΄ αυτούς που ο λαός, μόλις, 4 μήνες πριν, καταχέριασε, στέλνοντάς τους στο περιθώριο και την ανυποληψία.
Δυστυχώς, όμως, στην κατάσταση αυτή δεν οδηγηθήκαμε μόνο από τη θρασύτατη και ξεδιάντροπη λειτουργία των νεοδεξιών, αλλά και από την γαλαντομία των κυβερνώντων στο ζήτημα της στελέχωσης των μετακλητών θέσεων του κρατικού μηχανισμού.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δεις που στο τέλος το "οι άριστοι και όχι οι αρεστοί" του Γιώργου θα γίνει αντικείμενο επιθεωρήσεων και γελοιογράφων, όπως το "σεμνά και ταπεινά" του Κώστα.
Το δούλεμα διαχρονικό και διαχρωμικό.

Ανώνυμος είπε...

η παλαιοδεξια πια ειναι?

το πασοκ?

εφυγε η χουντα των συνταγματαρχων
και ηρθε η χουντα των "κοινοβουλευτικων".

ταλεγες καπως ετσι
ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Ας το βουλώσουν τέλος πάντων,

αυτοί που αντί να απολογούνται
για την τραγική κατάσταση στην οποία οδήγησαν την χώρα,

έχουν το απύθμενο θράσος
να δίδουν και οδηγίες για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοσθούν.

Ο αρχηγός τους έχει λουφάξει.
Μάλλον έχει το γνώθις αυτόν.

Ας κάνουν και αυτοί το ίδιο.

Ο λαός τους έφτυσε,
και αυτοί νόμιζαν ότι έβρεχε.

Μήπως πρέπει να πέσει και καμιά ποινή,
για όσους έχουν ευθύνες ?

Μήπως είναι πλέον καιρός ?

Για να φοβούνται και οι τωρινοί,
αλλά και οι επόμενοι !

Φθάνει πια η ασυλία τους !

Όλων γενικώς των πολιτικών και της κουστωδίας τους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε λογοπλόκε τι ψάχνεις να βρεις;
Αυτοί οι χαζοχαρούμενοι δεν ξέρουν τι θέλουν. Από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι τις θέσεις των Γενικών Γραμματέων και ειδικών συμβούλων θα τις καταλάβουν οι άριστοι και όχι οι αρεστοί, έχουν αρχίσει και ξεσκονίζουν τους φακέλους, γιατί όλους φακελωμένους μας έχουν. Πήγαινε π.χ. να ζητήσεις ρουσφέτι (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς) από κάποιο βουλευτή ή πολιτευτή της ΝΔ να δεις για πότε θα ανακαλύψει αν είσαι νεοδημοκράτης, αν ανήκεις σε κάποια Τ.Ο. και από που κρατάει η σκούφια σου.

Και επανέρχομαι: Όταν τελειώσει το ξεσκόνισμα και δουν ότι ο υποψήφιος για τη θέση είναι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, αρχίζει η μιζέρια και η σχετική παρλαπίπα. Λες και απαγορεύεται να έχεις τα προσόντα και ταυτόχρονα να ανήκεις στον κυβερνητικό χώρο. Αν θες τη θέση δηλαδή γράψου στη ΝΔ ή στο Λάος.
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!
Μιλάνε αυτοί που μόνο κουμπάρους διόριζαν.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@Χαραλαμπιδόπληκτο
Χαιρετίσματα στους άλλους τρόφιμους του φρενοκομείου !

Ανώνυμος είπε...

τετοιο κομματοσκυλο ειχα χρονια
να δω.


ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΠΛΗΚΤΟΣ

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@7.08
Τα χαιρετίσματα ισχύουν !...

Ανώνυμος είπε...

"Πληρώνουμε για τα χρόνια της ασυδοσίας και της κραιπάλης, αλλά και της ιστορικών διαστάσεων ανικανότητας και ανευθυνότητας του Κ.Καραμανλή και της κυβέρνησής του."

Αφιερώνεται στον Χαραμπιδόπληκτο,
αν μπορεί να δεί πέρα από την μύτη του.

Βάλε το κείμενο στην αναζήτηση να δείς ποιός το είπε.

Και βγάλε τα ταούκαρα.
θα βλέπεις και θα σκέφτεσαι καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

βλεπω πολυ περα απο την "μυτη μου".

ο μονος που δεν εξεπλαγην απο το χαλι της ελλαδας ειμαι εγω.
το εβλεπα απο το 2000.

ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

"Η 2η τετραετια του Σημιτη
κατεστρεψε την χωρα"
Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥς ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ωπα τις και ρατσιστικούλης ο τύπος ! Το πολύ "προοδευτιλίκι" εκεί καταλήγει...

Ανώνυμος είπε...

"ρατσιστικουλης"?

ηλιθιε μικροαστε

εχεις διαβασει ποτε MARX?
Ξερεις τις αποψεις του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ?

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
ΘΑ ΑΦΑΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ?

Με τις ανθελληνικες σας γελοιοτητες
στρωνετε τον δρομο στο ΛΑΟΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΛΑ.ΟΣ.?

ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Στην ηλιθιότητα εσύ έχεις στρογγυλοκαθήσει, θρασύτατε και απρόσκλητε επισκέπτη, που μπλέκεις τον Μαρξ με τον Χίτλερ του οποίου τη θεωρία του για την "προνομιούχο φυλή" και το έθνος, ασπάζεσαι. Επικαλείσαι και τον μεγάλο μουσικό Μίκη, προβάλλοντας, όμως, τη "μικρή" και ασυνάρτητη πολιτική του άποψη.
Στο ΛΑΟΣ έχεις προσχωρήσει εσύ, ίσως και παραπέρα... ΄Αντε και στις μαζώξεις των φασιστών κατά της απόδοσης της ιθαγένειας, μακριά όμως από ΄δω !