Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ !...

Αν όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου είχαν περιοριστεί στα διαιτητικά εγκλήματα Καλόπουλου, Τρύφωνα και Σαραϊδάρη, τότε ίσως η σημερινή κουβέντα να είχε μικρότερη αξία. Το μεγαλύτερο έγκλημα για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό έγινε μετά τη λήξη του αγώνα. Πρώτα με το ντου στους παίκτες του Παναθηναϊκού και έπειτα με το πρωτοφανές παραλήρημα από πρόεδρο μεγάλης ομάδας που συνέβη στη μικτή ζώνη, στα αποδυτήρια και μπροστά στις κάμερες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στο ποδόσφαιρο με τυμπανοκρουσίες από ουδέτερα και φίλα προσκείμενα Μέσα και η πορεία του έχει αποδειχθεί ανεξέλεγκτη. Σήμερα είναι ο παράγοντας που επιτίθεται σε αντιπάλους παίκτες, που δηλώνει ότι «σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο» έπειτα από τη σφαγή των αμνών που συνοδεύτηκε από ξύλο στους φιλοξενούμενους! Είναι ο πρόεδρος που δεν τολμά να καταδικάσει τα γεγονότα όπως έκανε ο αξιοπρεπέστατος και ποδοσφαιράνθρωπος Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά μιλάει για «πέντε ανθρώπους που μπήκαν να πανηγυρίσουν τον τίτλο».

Είναι εκείνος που φωνάζει σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει τη… φούρια του (καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία) ότι «σε γαμ… με», που το επαναλαμβάνει στον Τζόρβα, που δείχνει, όπως ορθά έγραψε ένας φίλος του Ολυμπιακού σε χθεσινό του μήνυμα στο gazzetta, έτοιμος να ξεπεράσει τον Τσουκαλά, ο οποίος τουλάχιστον είναι και αυθεντικός…

Όσοι ήταν μπροστά στον Μαρινάκη την ώρα των δηλώσεων μιλούν για έναν άνθρωπο που «φωνάζει» πως θυμίζει… Γκοβού. Δικαιολογείται; Σαφέστατα και όχι.

Οι δηλώσεις του στην ουσία αποτελούν την επιβράβευση όσων μπήκαν μέσα. Και την πανηγυρική διάψευση της προσπάθειάς του για πάταξη της βίας.

Όσα συνέβησαν στην Τούμπα και καταλόγισαν οι παρόντες, φαίνονται πια πως δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας όπως πίστεψε η πλειονότητα.

Σε ένα κράτος που βουτάει ετσιθελικά μισθούς, κόβει επιδόματα, συντάξεις, δεν χρειαζόμαστε και παράγοντες με αυτούς του είδους τις «αρχές».

Είναι βέβαιο ότι αυτό το άρθρο θα βρει αρκετούς αντιμέτωπους. Είναι οι ίδιοι που καθημερινά επιχειρούν να φιμώσουν οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη με εκείνη του Μαρινάκη.

Το βράδυ του Σαββάτου ο μεγάλος χαμένος δεν ήταν ούτε ο (κάθε) Καλόπουλος ούτε ο (κάθε) Τρύφωνας. Οι διαιτητές έρχονται και παρέρχονται.

Ο μεγάλος χαμένος ήταν εκείνος που έβαλε εκατό ζεστά εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι και δεν υπολογίζει κανένα κόστος μπροστά στην προσπάθεια να πάρει ένα ποσοστό από αυτά πίσω. Ο Μαρινάκης γελοιοποιήθηκε μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας με όσα έγιναν, αλλά και με όσα δήλωσΠροσθήκη  εικόναςε.

Από έναν νέο άνθρωπο περιμέναμε πάθος, ένταση, επενδύσεις, καθαρά χέρια. Σήμερα είναι το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή. Αρκετούς τέτοιους είχαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε κι άλλους, «δυνατότερους», που θα υπενθυμίζουν τους νόμους της ζούγκλας.



Από το Gazzetta.gr

3 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Κι όμως, αυτός ο Μαρινάκης εκπροσωπεί αυτό ακριβώς που νομίζαμε εμείς οι αφελείς, ότι πάει να αλλάξει και όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά έπεσε πιο μέσα στα σκατά.
Αποτελεί το τρανό παράδειγμα ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να διορθωθεί, τίποτα δεν θα πάει μπροστά, όλα γύρω είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Δεν υπήρχε περίπτωση, ακόμη κι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, να έπαιρνε το πρωτάθλημα. Ο δρόμος τελειώνει και τα λάθη από την πλευρά του πρώτου δεν συγχωρούνται, άρα δεν θα γίνουν.
Η ουσία λοιπόν της χθεσινής ξεφτίλας ποια είναι; Να φανεί η ανωτερότητα του, πρώτου, η κυριαρχία του, η μαγκιά του, ο τσαμπουκάς του (όλα σε χιλιάδες εισαγωγικά).
Όφειλε λοιπόν να δράσει το μεγάλο αφεντικό, η προεδράρα. Όφειλε να δείξει στο λαό του, ποιος κάνει κουμάντο. Εγώ είμαι, αυτός είμαι και «να μη φοβάστε από δω και κάτω».
Η διαπλοκή, ο εξευτελισμός, η πουστιά, η σαπίλα, η μπόχα ….και πολλούς άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς που μπορώ να του προσάψω, του εν λόγω ««««κυρίου»»»», φανερώνουν το ποιόν του σημερινού ποδοσφαίρου.
Ίσως, το σημερινό (στα χαρτιά) ντέρμπυ, φανέρωσε σε όλο του το μεγαλείο, ως που μπορεί να φτάσει η αηδία.
Άλλο ένα πέτσινο χάρισμα τους. Ούτως ή άλλως, όλοι έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται, μόνο που σήμερα το πήραν και οι πιο φαντασιόπληκτοι που ονειρεύονταν κούπες.
Οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι του κ@@ου και οι μαλάκες οπαδοί (εκτός από τους ελάχιστους που γνωρίζουν μπάλα και αναγνωρίζουν την αξία του αντιπάλου), βολτάρουν στο διαδίκτυο για να θυμίζουν τα οφσαιντ, τα ψεύτικα πέναλτυ, τις άδικες κάρτες των άλλων, και μιλούν για κλαψουρίσματα του χαμένου. Αυτοί δεν είδαν το καθαρό γκολ του ΠΑΟ, δεν είδαν το οφσάιντ του 2ου δικού τους, δεν πρόσεξαν την ομίχλη από τα καπνογόνα στο μπουρδέλο τους, δεν κατάλαβαν τους εκατοντάδες που μπουκάρισαν στο γήπεδο μετά τη λήξη, δεν αντιλήφθηκαν τις φάπες που έπεσαν στους παίκτες του ΠΑΟ.
Νάτοι λοιπόν οι πρωταθλητές.
Της ξεφτίλας…

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος..σε πάω.
Τι ομαδα είσαι;
paximadisxevidotos

Politikolagnos είπε...

Με φρασεολόγια μούτσου, με μαγκιά "100 κιλά", με ύφος "είμαι αρ...ι" και σας τα χώνω επειδή εχω λεφτά, βγήκε ο μαρινάκης μίλησε και έστειλε σε όλους τους φιλάθλους μια μούτζα. Δυστυχώς οι ανεγκέφαλοι των γηπέδων το χάρηκαν, η υπόλοιπη Ελλάδα απλά άκουγε άφωνη να την βρίζουν, να την βιάζουν και να την φτύνουν σε ζωντανή μετάδοση.

Γαμώ την ατυχία μου, γιατί να ζω σε αυτή την χώρα; Ενιωσα τόση αηδία και σημειώστε ότι είμαι Αρειανός και δεν έχω καμία σχέση με τον Παναθηναικό η κάποιον άλλο.