Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ «ΥΠΑΤΙΑ» !...

Όταν ένας άνθρωπος επιχειρεί ν΄ αυτοκτονήσει, όλοι οι υπόλοιποι έχουν υποχρέωση να τον εμποδίσουν. Πόσο, μάλλον, οι φορείς και τα όργανα της πολιτείας, κάθε είδους και μορφής. Η υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής είναι υπέρτατη πράξη !

Οι απεργοί πείνας της «Υπατίας» οδεύουν προς το θάνατο και η πράξη τους έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αυτοκτονίας. Η ελληνική πολιτεία οφείλει να παρέμβει και να τους σώσει, μεταφέροντάς τους σε Νοσοκομεία και θεραπεύοντάς τους. Δεν μπαίνει ζήτημα αν θα μεταφερθούν με το ζόρι ή με τη θέλησή τους : τον υποψήφιο αυτόχειρα δεν τον σώζεις, τις συντριπτικά περισσότερες φορές, με τη θέλησή του !

Οι μετανάστες απεργοί δεν είναι σε θέση, πλέον, (δυστυχώς), ούτε να θελήσουν, ούτε ν΄ αντιδράσουν, μιας και η υγεία τους έχει κλονισθεί πολύ σοβαρά. Τα όργανα του Υπουργείου Υγείας να μπουν και να κάνουν, άμεσα, το καθήκον τους !

Οι ποικίλης ύλης και φύσης καθοδηγητές, συνοδοί και συμπαραστάτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εμποδίσουν τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τ΄ ασθενοφόρα να κάνουν αυτό που πρέπει, για να σώσουν ανθρώπινες ζωές κι αν το κάνουν παρανομούν και πρέπει να υποστούν τις συνέπειες : ωθούν ανθρώπους στο θάνατο, κάτι που δεν μπορεί να περάσει και να γίνει αποδεκτό. ΄Οσοι εμποδίζουν ή εμποδίσουν τη διάσωση των απεργών πρέπει να συλληφθούν. Είναι ζήτημα εισαγγελέα !...


Η κοινή γνώμη, ολόκληρος ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί πολύ καλά τι έχει γίνει και τι επιχειρείται να γίνει, παραπέρα, κι εκείνο που ζητάει είναι η αποφασιστική και αποτελεσματική παρέμβαση της πολιτείας για να αποτραπούν απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Αυτή τη λαϊκή άποψη και θέση θα πρέπει να εκτιμήσει και να υιοθετήσει η κυβέρνηση κι όχι τις, πολλαπλά, προβοκατόρικες προτάσεις και παραγγελιές των ανεκδιήγητων λιψόμυαλων της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς, που διαγωνίζονται στο ποιος θα πει και θα κάνει τη μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη μαλακία…

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι δουλειά του εισαγγελέα και πιστεύω οτι αν συνεχιστεί αυτή η φάρσα θα γίνει.Οι γραφικοί που το παίζουν επαναστάτες τα έχουν χάσει ήδη όλα.Τώρα κινδυνεύουν να πάνε και μέσα.

Ανώνυμος είπε...

gia ola i aristera ....tipote allo;

Ανώνυμος είπε...

"ΛΥΚΟΣ ΓΗΡΑΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣΟΡΙΖΕΙ".

Ανώνυμος είπε...

"ΥΠΑΤΙΑ" = ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΑΠ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

η κ. Ραικού διευκρινίζει οτι από τον νόμο δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη που να δίνει στον εισαγγελέα δικαίωμα να χορηγήσει εντολή ή άδεια για επιχείρηση ή ενέργεια οποιασδήποτε ιατρικής πράξης.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

gia ola i aristera ....tipote allo;


Μα κι αλλο θελεις εκτως απο αυτο?

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε, καλησπέρα,

Αν και πιστεύω ότι θα αφιερώσεις ξεχωριστή ανάρτηση για το θέμα της μαζικής νομιμοποίησης που αποφάσισε απόψε η κυβέρνηση, (την οποία μέχρι χθες απέρριπτε μετά βδελυγμίας), δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο για να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην κυβερνησάρα μας, που υπέκυψε μια χαρά στον εκβιασμό των "300 της Υπατίας" (όπως οι 300 του Λεωνίδα, ένα πράγμα), τη στιγμή μάλιστα που η απεργία είχε ήδη εκφυλιστεί και ήταν έτοιμη να διαλυθεί από μόνη της. Γιατί αυτή η πρεμούρα; Μήπως αναγκαστεί κανένας μεγαλοεργολάβος να πληρώσει κανένα μεροκάματο της προκοπής; (η πρώτη σκέψη που μου έρχεται). ΄Η μήπως περιμένει να ψαρέψει τίποτε ψηφαλάκια από τα γκρουπούσκουλα μια και βλέπει ότι δεν τη βγάζει καθαρή έτσι κι αλλοιώς; (η δεύτερη σκέψη που μου έρχεται). Εσείς τι πιστεύετε;

Και κάτι άλλο: από αύριο, δηλώνω μετά λόγου γνώσεως, ότι ξεκινάω απεργία πείνας στο Σύνταγμα με το αίτημα είτε να προσλάβουν τα παιδιά μου στο δημόσιο, είτε να τα επαναπροσλάβουν από τις δουλειές που τα έδιωξαν, είτε να τους δίνουν επίδομα ανεργίας επ΄αόριστον, είτε οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων μου κατέβει. ΄Οσοι πιστοί ομοιοπαθούντες, προσέλθετε.