Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ !...

Ο Γιώργος νάχει φορτωθεί το Σταυρό του μαρτυρίου και να παλεύει με τους αιώνιους επιβουλείς της Ευρώπης, τους γερμαναραίους και τα τσιράκια τους, για τη διάσωση της χώρας και οι άλλοι να διαγωνίζονται και να διαγκωνίζονται για το ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μαλακία και για το πώς θα κατοχυρώσουν καλύτερα την πατέντα της ανευθυνότητας και της ανεπάρκειας.

Την ώρα που ο έλληνας πρωθυπουργός έδινε τη σκληρή μάχη της Ελλάδας, μόνος, σχεδόν, εναντίον όλων, ο κομπλεξικός Αντωνάκης τον κατηγορούσε, σε δημόσια ομιλία του, ότι «υπέγραψε το Μνημόνιο, χωρίς να διαπραγματευτεί !...». Σαν νάλεγε, δηλαδή, στη Μέρκελ και τους μερκελαίους, μην τον ακούτε γι΄ αυτά που ζητάει και τη του δίνετε τίποτα, θα υποχωρήσει !...

Ναι, είναι ο ίδιος Αντωνάκης, που πήγε, πριν λίγες ημέρες, στους ομολόγους του, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πήρε τον …πούλο. Κι αν τον έπαιρνε για τον εαυτό του, θάταν λίγο το κακό, αλλά τον πήρε για τη χώρα κι αυτό είναι το τραγικό και το θλιβερό : τον έγραψαν κανονικά κι έβγαλαν τις πιο σκληρές θέσεις για το ελληνικό ζήτημα !

Με τους «δικούς του», λοιπόν, τους σαμαράδες της Ευρώπης, παλεύει ο Παπανδρέου και προσπαθεί να παρθούν οι αποφάσεις που συμφέρουν τη χώρα, αλλά ο ανεκδιήγητος, αντί να το βουλώσει και να κάνει την αυτοκριτική του, ζητάει και τα ρέστα !
Ο μπάτλερ του, ο Μιχελάκης, έβγαλε τον προϋπολογισμό «εκτροχιασμένο», από το δεύτερο κιόλας μήνα, συγκρίνοντας το συγκυριακό έλλειμμά του στο δίμηνο, με τον ετήσιο στόχο, και ξεχνώντας, πως πέρσι όλα τα, αντίστοιχα, σαλιαρίσματα για το 2010, γύρισαν στα μούτρα τους, στο τέλος !

Από κοντά και τα ηλίθια απομεινάρια της πάλαι ποτέ Αριστεράς, που διαπιστώνουν «κατάρρευση του προϋπολογισμού», με την ίδια λογική που λύνουν το πρόβλημα της Ελλάδας, στα ουζάδικα που τα πίνουν ή στα ασανσέρ, που συνεδριάζουν, διαγράφοντας το χρέος, ως μη …οφειλόμενο ή συνδυάζοντας την ευημερία, με τον έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη ! Είναι λογικό να προτείνουν και να επιζητούν το χάος και το «μηδενισμό του κοντέρ», αφού πρόκειται για τα μηδενικά της ελληνικής κοινωνίας.

Ας εξακολουθήσουν να φυτοζωούν, διερωτώμενοι για την κατάντια τους, μιας και ως, γενικότερα, αστοιχείωτοι, δεν μπορούν να καταλάβουν, πως το «μηδενικό», ούτε προστίθεται, ούτε πολλαπλασιάζεται!...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα λές, ο ΓΑΠ πάλεψε και κέρδισε. Αυτο να το βλέπουν και άλλοι Υπουργοί της Κυβέρνησης που καθονται σούζα μπροστα στην Τρόικα. Τον Αντωνάκη αστον δεν αξιζει να ασχολείσαι μαζί του

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροδέξιοι χαχόλοι έμειναν καγκελο, δεν τους βγήκε το χάος ! ΄Αντε φτου κι απ΄ την αρχή οι φρούδες ελπίδες...

Ανώνυμος είπε...

΄Εχει διαπιστωθεί πως αυτοί που μηδενίζουν τα πάντα και φέρονται χουλιγκάνικα στα πολιτικά πράγματα, είναι αφ΄ ενός τα κατακάθια της ακροδεξιάς και τα βλαμμένα του ΣΥΡΙΖΑ !

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι. Ο ΓΑΠ έδωσε φοβερή μάχη το τελευταίο δίμηνο και βγήκε νικητής και επειδή υπάρχει εμπάθεια, τα κόμματα δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν τίποτα. Ο λαός όμως δεν είναι χαζός και καταλαβαίνει.
Το θέμα όμως είναι να δουλέψουν οι υπουργοί και να προχωρήσουν τα διαρθρωτικά και να μαζευτούν οι φόροι, ώστε να μειωθεί το έλλειμμα.
Π.χ. ακόμα δεν έχει γίνει καμμία μετάταξη στον ΟΣΕ, ενώ στις περιφέρειες και στους δήμους οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν που ανήκουν ή τι δουλειά θα κάνουν, αναμένοντας ακόμα προεδρικά διατάγματα.
Όταν έρθει ο ΓΑΠ στις 26 Μάρτη, πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με το εσωτερικό και την προώθηση του έργου των υπουργών.

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε μπορείς να φανταστείς τον κουρασμένο κουράδα να κάνει τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις.
Η τον Αντωνάκη τον σφουγγαράκη.Τον θυμόμαστε και απο το Σκοπιανό.

Πέτρος Κ. είπε...

Και τι γίνεται τώρα που ο Αντωνάκης ήταν κυβέρνηση σε αναμονή;
Πάνω που άρχισε να προβάρει το κοστούμι και να μαθαίνει απ’ έξω το «νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισες, ήμαστε κυβέρνηση».
Φτου ρε γαμώτο!
Η νίκη αναβάλλεται επ’ αόριστον…