Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ !...

Η Ελλάδα δεν αντέχει, όχι μόνο άλλους λαθρομετανάστες, αλλά ούτε κι άλλους νόμιμους μετανάστες !
Πρώτα πρέπει να ελεχθεί η είσοδος νέων λαθρομεταναστών και στη συνέχεια να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στο εσωτερικό, στη βάση των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία διαδικασιών. Νομιμοποίηση όσων πρέπει και το δικαιούνται, απέλαση όσων δεν…

Με τους 300 της «Υπατίας» παίχτηκε ένα παιχνιδάκι, κυρίως, από κάποιους νεόκοπους μονοπωλητές της αριστεροσύνης, που έφτασαν στο έσχατο σημείο να χρησιμοποιήσουν, ως μέσον πίεσης, ακόμα και την ανθρώπινη ζωή !
Η κυβέρνηση αναγκάστηκε σε μια μεσοβέζικη λύση, κάνοντάς την και ως κίνηση εξισορρόπησης : να, δεν γίναμε τελείως …δεξιοί, παραμένουμε και κάπως «αριστεροί» !...

Το τι σημαίνει και το τι θα σημάνει η εξέλιξη της «Υπατίας», το μέλλον θα δείξει και τα δείγματα είναι που θα φέρουν τους επακριβείς καταλογισμούς.

Οι σημερινές φωνές έχουν τη βάση τους, έχουν όμως και τα ρίσκα τους, ειδικά εκείνες οι απόλυτες. Μεταξύ τους και κάποιες, έντονα επικριτικές και εξυβριστικές, που εξοργίζουν, όμως, για τον φαρισαϊσμό τους.

Ο τύπος, που ωρύεται, σήμερα, για την όποια «νομιμοποίηση» μεταναστών που βρίσκονται και δουλεύουν στη Ελλάδα, 8 χρόνια και βάλε, είναι ο έλληνας, που έκανε τις δουλειές του μ΄ αυτούς ! Είναι αυτός, που τους χρησιμοποιούσε στο μαγαζί του, στα χωράφια του, στον κήπο του, στο εξοχικό του, στο σπίτι του, είναι αυτός που τους επέλεγε και τους επιλέγει, αντί για τους «ακριβούς» έλληνες χτίστες, ελαιοχρωματιστές, μεταφορείς, κλαδευτές κλπ, κλπ.
Μπορεί νάναι κι ο κωλόπουστας, που την ίδια ώρα που κατακεραυνώνει τη λύση στην «Υπατία», έχει στη δούλεψή του έναν και δύο και τρεις λαθρομετανάστες ή τους έχει δώσει, με ενοίκιο, κάποιο ακίνητό του !

΄Υστερα, είναι κι αυτοί οι δεξιοί, (πως θάταν δυνατόν να λείπουν), που ανακάλυψαν και καταγγέλλουν πως η Ελλάδα γέμισε λαθρομετανάστες. Ο Αρειανός που θα τους άκουγε θα πίστευε ότι αυτό έγινε τον τελευταίο χρόνο, με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και θα …ψήφιζε Δεξιά ! Επειδή, όμως, ο ελληνικός λαός δεν ήρθε απ΄ τον ΄Αρη κι έζησε και ξέρει τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην επάρατη πενταετία, ακούει όλους αυτούς τους ξοφλημένους κι αραχνιασμένους ΝουΔίτες και τους «γράφει» κανονικά.
Μια σοβαρή κρίση, με πολλαπλές προεκτάσεις και κινδύνους, αποσοβήθηκε, με μια σωστή, γενικά κι αποτελεσματική διαχείριση κι αυτό είναι κάτι που πιστώνεται στην κυβέρνηση ό, τι και να λεν οι μεν κι ό, τι και να τραυλίζουν οι δε !...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λογοπλόκε δεν σε εντυπωσιάζει το γεγονός οτι τους τελευταίους μήνες γίνεται μιά προσπάθεια από ΝΔ και όλα τα ΜΜΕ να εξαλέιψουν τα 5,5 χρόνια της ΝΔ από την ιστορία?.Δεν υπήρξαν ποτέ αυτά τα 5,5 χρόνια.Γιά όλα δεινά γυρίζουν στό 1981 και πρίν το 2004 ποτέ στην περίοδο 2004-2009.