Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΛΑΪΚΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !...

Ο αγκυροβολημένος στις παρυφές του 20%, Αντωνάκης ο Σαμαράς, χόρτασε από κατραπακιές και χάχανα στο εσωτερικό και βγήκε έξω ! Φυσικά και το χούϊ δεν κόβεται εκτός συνόρων, ούτε και η ρότα αλλάζει, όταν το τιμόνι είναι καρφωμένο : ο λαϊκισμός πάει μαζί του, παντού !

Το λαϊκίζειν, όμως, στις Βρυξέλλες είναι πολύ πιο επικίνδυνο, απ΄ ό,τι στο Ελλάδα, μιας και οι κακόβουλοι Ευρωπαίοι δεν τόχουν για τίποτα να βρουν στις μαλακίες του Αντωνάκη τις προφάσεις για να αρνηθούν ν΄ αποφασίσουν αυτά που ζητάει η χώρα μας κι ο Γ. Παπανδρέου. Αλήθεια οι δηλώσεις του τύπου «…η πολιτική που εφαρμόζεται στην Ελλάδα δεν βγαίνει…», σε τι βοηθούν την υπόθεσή μας ; Οι …αποκαλύψεις του στυλ «…όλες οι προβλέψεις και οι στοχοθεσίες έχουν πέσει έξω…», τι θέλουν να δείξουν ; Την (συνεχιζόμενη) έλλειψη αξιοπιστίας της χώρας ;

Ο Αντωνάκης, πήγε στις Βρυξέλλες για να βγάλει τον Παπανδρέου ψεύτη ;

Πελαγωμένος στις ανισόρροπες σκέψεις και απόψεις του, συνεχίζει ν΄ αποτελεί τον γραφικό πολιτικό της ευρωπαϊκής Δεξιάς, που κατορθώνει, όντας στην αντιπολίτευση και αντιμετωπίζοντας μια κυβέρνηση σε αναγκαστική πολιτική σκληρής λιτότητας, να χάνει αντί να κερδίζει και, δημοσκοπικά, να έχει φέρει το κόμμα του, σε ποσοστά αποκόμματος ! Επιμένει να παρουσιάζεται διαφωνών με το Μνημόνιο, όταν οι δικοί του ομοϊδεάτες το επέβαλλαν και το επιζητούν όλο και σκληρότερο.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Συναντήθηκε και με τον ομόλογο και ομόσταυλό του της Πορτογαλίας και τούδωσε συμβουλές κι εκείνος τον έφτυσε στην κυριολεξία : ζήτησε εδώ και τώρα την προσφυγή της χώρας του στο μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε., ζήτησε, δηλαδή, μνημόνιο !

Αυτό το διήμερο ο λαός της Ελλάδας παρακολούθησε και παρακολουθεί, μπροστά στις κάμερες, άναυδος, το σκηνικό που τον θλίβει και τον εξοργίζει : από τη μια τον Γ. Παπανδρέου, επικεντρωμένο στη διεκδίκηση των περισσότερων και των καλύτερων για τη χώρα, να δηλώνει, πως «…η Ελλάδα έχει δείξει υπευθυνότητα και έχει πάρει δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες τις επιτρέπουν να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση…» κι από την άλλη το Σαμαρά να κομπάζει, κουνώντας χέρια και ώμους, πως «…η πολιτική που εφαρμόζεται στην Ελλάδα δεν βγαίνει… όλες οι προβλέψεις και οι στοχοθεσίες έχουν πέσει έξω…» !

Για μια ακόμα φορά η περιβόητη «εθνικοφροσύνη» αποδεικνύει την κενότητα και το φαρισαϊσμό της, μέσω των ασυνάρτητων πράξεων και των επικίνδυνων συμπεριφορών, ενός γνήσιου εκφραστή της !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: