Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ !...


Και μέσα στο γενικό χαμό, να κι ο εκφραστής των κατατρεγμένων, από την σκληρή πολιτική λιτότητας, ελλήνων, ο καταγραφέας του πόνου και των δεινών του πτωχευμένου λαού και κατακεραυνωτής της αναλγησίας και της ανικανότητας των κυβερνώντων, αλλά και όλων των πολιτικών, πλην της …Κανέλλη !

Ρακένδυτος, με μπαλωμένο παλτό και βρώμικο πουκάμισο. ΄Αρτι επιστρέψας στο γυαλί και, φυσικά, στο ταμείο του ...γερμανικού Alpha... Ναι, των γερμανών, αυτών, που κατά κόρον, καθορίζουν και επιβάλλουν την σφαγιαστική πολιτική της τρόϊκας !...

΄Ενας παλιάτσος, μεν, αλλά εκατομμυριούχος, δε… Αλήθεια κ. Λαζόπουλε, εσάς ο …μισθός, πόσο μειώθηκε επί τρόϊκας ; Και στα πόσα διαμορφώθηκε ;

Μήπως αν είχαν τις απαντήσεις, οι ζωντανοί θεατές σας αντί να γελάνε θάριχναν και σε σας γιαούρτια, οι δε τηλεθεατές σας θάκαναν zapping στη Μιρακάκη με τα χαλιά ?...

6 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Παλιότερα διαπληκτίστηκα με έναν πανηλίθιο που είχε την άποψη: «…καλά κάνει και κονομάει, σε ιδιωτικό κανάλι δουλεύει, από τη τσέπη σου τα παίρνει;».
Δεν εννοούν όλοι αυτοί οι πανηλίθιοι οπαδοί των Λάκηδων να καταλάβουν ότι οι θεαματικότητες που τους δίνουν, τους παρέχουν τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται ακριβότερα συμβόλαια με τα αφεντικά τους. Τα αφεντικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους τα ακουμπάνε, αφού χρυσοπληρώνονται από τις διαφημίσεις που παίζονται τις συγκεκριμένες ώρες. Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θεαματικότητα, τόσο περισσότερο ακριβαίνουν οι διαφημίσεις, τόσο περισσότερο ακριβαίνουν τα είδη.
Έτσι διαιωνίζεται ο φαύλος κύκλος και ο πανηλίθιος αγοράζει πανάκριβα τα απορρυπαντικά και τα μακαρόνια επειδή διαφημίστηκαν στους …Λάκηδες !

Υ.Γ. Τελικά οι προαναφερθέντες πανηλίθιοι μένουν με την εντύπωση ότι τα αφεντικά πληρώνουν από τη τσέπη τους …τους Λάκηδες

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα βρίσκεται σε συνομιλίες με τους εταίρους της στην Ευρωζώνη για τη μείωση του χρέους της, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, προσθέτοντας ότι ελπίζει σε γενναίες λύσεις από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής και τη συνεδρίαση της G20, που θα αντιμετωπίζουν την κρίση χρέους.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231132921
___________________________________

Βρισκόμαστε λέει σε συνομιλίες.
Ωραίο ακούγεται.
Νάταν και έτσι, αλήθεια.
θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε,
τι εμπράγματες εγγυήσεις θα δώσουμε ως αντάλλαγμα για την περικοπή του χρέους,
τί θα ξεπουλήσουμε,
αν όντως πρόκειται για διαπραγμάτευση
ή για υπαγόρευση μέτρων καθ' υπόδειξη των δανειστών μας και μόνον,
που καμία σχέση δέν έχουν με τα συμφέροντά μας ώς έθνος ?

Σ' όλο αυτό τον χαμό ο Λαζόπουλος σας έφταιξε?
Ή μήπως αλλού τα γεγονότα,
και αλλού δείχνει το δάχτυλο ???

Ανώνυμος είπε...

Τελευταίε ανώνυμε

είσαι στον κόσμο σου.

Όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου πώς μπορείς να προβάλλεις αντιστάσεις; Ρώτα και τον Κουρασμένο της Ραφήνας!! Κάτι ήξερε και έφυγε προτού έρθει η λαίλαπα την οποία ο ίδιος προκάλεσε!

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος Λάκης που λές Πέτρο δέν έχει καμιά σχέση με όλους τους υπόλοιπους που αναφέρεις, ο συγκεκριμένος Λάκης Πέτρο ο Λαζόπουλος κάνει μεγάλο κοινωνικό έργο στον Ελληνικό λαό.
Γελοιοποιεί τον τύραννο χαλάλι λοιπόν όσα παίρνει.

ακυβέρνητος είπε...

@ 06:44

Διάβασε και αυτό: http://www.booksjournal.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=69%3A2010-12-11-09-41-38&catid=40&Itemid=62
και πες μου αν διαφωνείς.

Μαριος είπε...

Δεν με ενδιαφερει ποσα βγαζει ο Λαζοπουλος ως εργαζομενος. Αυτο ειναι θεμα συμφωνιας του με τους εργοδοτες του. Οπως αλλωστε και καθε εργαζομενου π.χ. δημοσιογραφος, που τρεχει απο καναλι σε καναλι ή απο εφημεριδα σε εφημεριδα. (Πυριωτη, Κοτροτσος, Καρατζαφερης Σπ. και τοσοι αλλοι.Αυτο που θα ηταν ειδηση ,θα ηταν αν μπορουσατε να αποκαλυψετε κατα ποσο δεν τα δηλωνει και κλεβει την Εφορια και κατ επεκταση και εμας που τον παρακολουθουμε.