Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΥ !...


Οι ευρωπαίοι εταίροι και δανειστές μας, πέρα από τις ιδεολογικο-πολιτικές αγκυλώσεις τους και την πηγάζουσα από τις θρησκευτικές τους αντιλήψεις έφεση στην πρακτική της «τιμωρίας για παραδειγματισμό», πείστηκαν, κάποια στιγμή, πως η αποτυχία των προγραμμάτων τους στην Ελλάδα είχε να κάνει και με την στάση και συμπεριφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το δίλημμα που τέθηκε στους Μέρκελ και Σαρκοζί, στις Κάννες, από το Γ. Παπανδρέου ήταν ακριβώς αυτό : μόνος μου δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα, μ΄ όλους τους άλλους να αντιτίθενται, να υπονομεύουν και να λαϊκίζουν ασύστολα, πλιατσικολογώντας ψήφους, την ώρα που εγώ βολοδέρνω. Και ναι, μεν, για την αριστερά δεν σας πέφτει λόγος και πράξη, για τον ομοϊδεάτη σας, όμως, Σαμαρά σας πέφτει και σας παραπέφτει Μαζέψτε τον, γιατί αλλιώς δεν γίνεται τίποτα !...

Ο …αιρετικός (τρομάρα του !...) Αντωνάκης, στην αρχή μαντρώθηκε, στην κυβέρνηση συμμαχίας, υπό τον σύμβουλο του Παπανδρέου και στη συνέχεια ξεβρακώθηκε από τα αντιμνημονιακά κουρέλια του. Ακόμα και το τελευταίο αποκούμπι της πολιτικής του τσίπας, αυτό της ημερομηνίας των πρόωρων εκλογών, τόκανε γαργάρα, όταν βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα στα «σχοινιά» που ο ίδιος είχε κατασκευάσει !

Ο πολιτικός κουτσαβακισμός τιμωρήθηκε όπως του άξιζε και πλέον, σιγά – σιγά, «κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του» και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Χωρίς κορώνες, χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς λαϊκίστικες εκτιμήσεις, αφορισμούς και επαγγελίες !...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα έδωσε όλα ο Σαμαράς! Η κωλοτούμπα του αιώνα! Προσέξτε τα παρακάτω σημεία από τη χθεσινή επιστολή του Σαμαρά προς τους δανειστές: 1) Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό. 2) Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην... επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη. 3) Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ τους ΣΤΟΧΟΥΣ της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει "εργαλεία" που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ και την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της ανεκμετάλλευτης ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Ο όρος «επαναδιαπραγμάτευση» -που ήταν η κύρια στρατηγική του Σαμαρά τα τελευταία 2 χρόνια- εγκαταλείφθηκε πανηγυρικά! Μαζί και η λαϊκίστικη προσδοκία, ότι εάν ο Σαμαράς έρθει στην εξουσία θα κάνει «μαγικά», για να εξαφανίσει έλλειμμα και χρέος χωρίς θυσίες! Η φράση «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος», όχι μόνο δεν υπονοεί καν την οποιαδήποτε «επαναδιαπραγμάτευση», αλλά θα μπορούσε να σημαίνει και... πιο σκληρά μέτρα, αφού ως στόχος και προϋπόθεση τίθενται «η επιτυχία του Προγράμματος» της νέας δανειακής σύμβασης!! Οι σχετικές δεσμεύσεις ενισχύονται και από την επόμενη αναφορά του Σαμαρά: Οι όποιες «εναλλακτικές πολιτικές» πρέπει να είναι «βιώσιμες» και να κινούνται «αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα». Εξίσου ενδεικτική της άτακτης υποχώρησης του Σαμαρά είναι η εν λευκώ και εξ αρχής δέσμευσή του «να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό». Δηλαδή τη Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ υπό τον Λουκά Παπαδήμο, που μέχρι χθες μας έλεγαν πως δεν είναι... συγκυβέρνηση!! Όταν όμως στηρίζεις ένα Πρωθυπουργό, τότε είσαι Συμπολίτευση και ΟΧΙ Αντιπολίτευση. Αυτό υπαγορεύουν οι κανόνες της Δημοκρατίας αλλά και η κοινή λογική. Οι μάσκες έπεσαν. Τα ψέματα αποκαλύφθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

...."Το δίλημμα που τέθηκε στους Μέρκελ και Σαρκοζί, στις Κάννες, από το Γ. Παπανδρέου ...:"...
Αυτό κι αν ειναι ανέκδοτο...
Ο ΓΑΠ έθεσε δίλημμα στην Μέρκελ και στον Σαρκοζί.
Τι να σου πω.!!!
Είσαι αθεράπευτος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥς ΡΙΞΕΙΣ ΡΟΧΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΝΝΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΑΞΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΠΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΨΩΜΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

@ 24/11/11 14:48

Κάτι σαν αντιεξουσιαστής στην εξουσία !!!

Ανώνυμος είπε...

Τετιο άδιασμα σε πολιτικό δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία!
maria

Ανώνυμος είπε...

Στον 14:42
Μεγάλε αναλυτή μου.
Ένα πράγμα ξέχασες!!
Πριν δυό χρόνια μέσα στο μεθύσι ενός εκλογικού θριάμβου και με την αλλαζονία των 'διανοητικώς ελαχίστων', προεξοφλούσατε την αιωνία εξουσία.
Μετά από δύο χρόνια που είναι ό θριαμευτής με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα;
Αφού πραγματοποίησε τις εντολές των αφεντικών του, να θέσει δηλαδή ολόκληρη την ευρωζώνη σε κίνδυνο, με τις αλλοπρόσαλες πολιτικές του, όπως το γελοίο δημοψήφσμα, κλωτσηδόν απομακρύνθηκετην από εξουσία.
Κατάφερε να δέσει χειροπόδαρα το σύνολο του ελληνικού λαού στις ορέξεις των τοκογλύφων.
Κατάφερε να περικόψει τις αποδοχές του συνόλου των εργαζομένων και να τους βυθίσει στην απόγνωση. (Μεγάλε αναλυτή ρώτα τον μπαμπά σου πως τα φέρνει βόλτα, γιατί εσύ προφανώς δεν εργάζεσαι. Αν εργαζόσουν και ζούσες από τον ιδρώτα σου δεν θα έλεγες τέτοιες σαχλαμάρες.
Κατάφερε να στρέψει τους βουλευτές του εναντίον του και σε σημείο που τους εκλιπαρούσε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να ...αποχωρήσει.
Κατάφερε να κάνει τον ¨Αδωνι υπουργό.
Κατάφερε να μετατραπεί σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ.
Όλα τα άλλα περισσεύουν

Ανώνυμος είπε...

9.26
Μεγάλε "επαναστάτη", ο σαχλαμάρας αποδεικνύεται πως είσαι εσύ !
Πόσο πωρομένος, μπορεί να είσαι που ρίχνεις τις ευθύνες στον Παπανδρέου, τον κληρονόμο της πυρκαγιάς και να βγάζεις λάδι τους εμπρηστές ;
Πόση ηλιθιότητα κουβαλάς θεωρώντας πως οι έλληνες έμπλεξαν με τα μέτρα εξυγίανσης της οικονομίας, λες και πρώτα ήταν άνετοι, ωραίοι και χωρίς χρέη !
Πόσο δεξιός μπορεί να είσαι που χαρακτηρίζεις ένα δημοψήφισμα γελοίο και πόσο ταυτόχρονα "αριστερός" που σε πήρε ο πόνος για την Ευρωζώνη.
Για πιο πολιτικό πτώμα, μιλάς, γι αυτόν που έφερε τις εξελίξεις εκεί που ήθελε κι έδωσε τη δυνατότητα διεξόδου στο ελληνικό αδιέξοδο ;
Αντε να κάνεις παρέα στον κωλοτουμπιασμένο Αντωνάκη και να κλάψετε μαζί κι άσε τις σχολιογραφικές βλακείες !

Ανώνυμος είπε...

09.26# ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Ο 09.55 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΕΤΣΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ή ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ.
ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΓΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΝΟΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΣΙΡΚΟΥ.
ΕΠ'ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ (1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ) ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ 5%, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΔΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΙΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

10:57 ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΩΝ 1.000.000 ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στον 19.16
Μιλαει με τα προσόντα των ανθρωπων που ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ειναι ιδεολογια,τρόπος ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Και συμπληρώνω.
Δες ανθρωπους με αυτή την ιδεολογία και ανθρώπους άλλων ιδεολογιών(υπάρχουν εξαιρέσεις) την προσωπικότητα που έχουν.
Και σύγκρινε,αντικειμενικά,αν μπορεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 21:48, εισαι στην καρδια της ουσιας.
Που να κρινει αντικειμενικα ο αριστερο-δεξιος αμορφωτος που δεν αντιλαμβανεται τις εννοιες που αναφερεις.
Οντως το Πασοκ κυριαρχισε στις πνευματικα και ηθικα δυνατες 'ρατσες' της ελληνικης κοινωνιας.
ΟΜΩΣ αυτο δεν εμποδισε λιγους και αργοτερα πολλους να αποδειξουν το ιστορικα αποδεδειγμενο... ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΝΩ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς.
Και μαζί με τα ξερά,καίγονται και τα χλωρά.
Την ανοησία τους και τον φανατισμό τους ,την πληρώνουμε όλοι μας.