Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΡΕΜΑΛΙΩΝ !...


Όλα τα ρεμάλια, έρμαια της αταλαντοσύνης τους και ψωμολυσσώντας από τα «επαγγελματικά» κεσάτια, (ποιος να δώσει δουλειά σε τέτοιους !...), παρελαύνουν στην εκπομπή του αρχιρεμαλιού, για ν΄ απαγγείλουν τις χοντρομαλακίες, που τους γράφει ο ρακένδυτος εκατομμυριούχος.

Κάνοντας ένα ...kit kat στη μαστούρα τους, (ορισμένοι χρησιμο-ποιούνται και μισομαστουρωμένοι…), επιδίδονται σ΄ ένα όργιο ουρλιαχτών και κρωξιμάτων, (τα τσιρίγματα της μαλάκως, σπάνε καρύδια…), αφοδεύοντας από το στόμα και εκσφενδονίζοντας στο στούντιο, αλλά και στον αέρα, κάθε βρωμιά που έχουν μέσα τους ! Τι κάνει ο άνθρωπος για να εξοικονομήσει τη δόση του !...

΄Ολο αυτό το τηλεοπτικό χάχανο, χρησιμοποιείται από το χρεοκο-πημένο ‘star system” για να διασκεδάσει , τάχα, τους χτυπημένους από την κρίση έλληνες, στην ουσία, όμως, για να τζιράρει κάμποσα εκατομμύρια Ευρώ και να φουσκώσει, έτι περαιτέρω, κάποιες, ήδη, φουσκωμένες τσέπες !...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΨΥΧΟΤΙΚΗΣ ΑΡΩΣΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ. ΑΣΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΘΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑΛΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε λογο-blogger, πως τα λές αλήθεια.
Είσαι όντως μεγάλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΠΟΜΑΝΙΑ ΣΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟΣ ,Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΟΝΟΝ ΠΟΘ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΗ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.Χ.Κ

Ανώνυμος είπε...

λάκη δώσε τη γραμμή και εμείς μαζί. δε φταίει αυτός, αυτός κονομάει διασκεδάζοντας την αγέλη.

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά παει τοχασα λιγο το ειχα κι αυτό πια ειναι αυτη ειναι μια παλια σιταρ του κινηματογράφου παραμορφωμένη; γιατι λυπω και λιγα χρόνια και δεν την έχω δει τελευταία!!! πω πω πωπωπωπωπω αν είναι αυτή !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου βρισκει χαιβανια να τον παρακολουθουν...
Στο παρελθον εκανε καλυτερα πραγματα - οι Μητσοι.
Τωρα, εχει ελλειψη απο νεα εμπνευση, οποτε βρηκε φλεβα στον νεοελληνα μικροαστο και χτυπαει ασταματητα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ''ΦΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΛΑ''.

Ανώνυμος είπε...

Εσάς τί σας νοιάζει σας τρώει το ψωμί σας?? Δικαίωμα μας να τον παρακολουθούμε συνέχεια δέν θα μπείτε και στην κρεβατοκάμαρα μας ακόμα να μας πείτε τί κανάλι θα βλέπουμε.
Φασισμός ΠΑΣΟΚ μόνο που τώρα οριστικά δέν θα μας ξαναταλαιπωρήσετε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΛΗΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

Δεν υποτιμάει την νοημοσύνη σου 12.10? Ο καραγκιόζης,ο σαχλαμάρας,δεν κοιτάει τα μουτρα του,ο βλακας ,που για όλους έχει να πει κάτι.Ο κομπλεξικός.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά αυτοί είμαστε,Θεωρουμε κάποιον,κάτι,μειώνοντας τους εαυτούς μας.Τι ειναι αυτός?
Και βέβαια ο διακονιάρης μας τρωει το ψωμί μας,οταν εξαπατά τον κόσμο ότι ειναι απο τους λεγόμενους....πνευματικούς ανθρώπους και τρέχει ο καθένας να ακουσει την σαχλαμάρα του.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ρε τα π@@στικα
Ο ηλίθιος που υποστηρίζετε με θρησκευτικό φανατισμό και μας διέλυσε δέν φταίει σε τίποτα, ο Λαζόπουλος φταίει για όλα τα κακά της μοίρας μας επειδή τον σατυρίζει!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ο ΓΑΠ σε διέλυσε, επειδή ήρθε να σε βγάλει από τα σκατά που σε είχαν ριγμένο ! Φάε, λοιπόν, Λαζόπουλο και ζήσε, ταϊζοντάς τον με εκατομύρια!

Ανώνυμος είπε...

12:10/09:26, ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΚΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΑΜΑΖΟΥΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΦΤΥΛΙΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΟΥΡΩ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έστω οτι είναι ο Λαζόπουλος όλα αυτά που λέτε γελοίος, συμφεροντολόγος, παλιάτσος, τσαρλατάνος κτλπ πάνω σε αυτό στηρίζεστε μόνο για να μας κάνετε πλύση εγκεφάλου οτι είναι δήθεν μεγάλος ηγέτης ο ΓΑΠ στο οτι τον βρίζει ο Λαζόπουλος? Γι'αυτά που λένε γι'αυτόν οι ίδιοι οι βουλευτές του δέν τα βλέπετε?

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι δεν καταλαβαίνεις.
Ολοι για το συμφέρον τους.
Οι βουλευτες του φέρθηκαν με αυτόν τον ελεεινό τρόπο οχι γιατί διαφωνουσαν μαζί του,ξεροντας οτι τα μέτρα ειναι απαραίτητα για τον τόπο,αλλά δηθεν οτι ενδιαφέρονται για τον......φτωχό λαό,για να παρουν πάλι την ψήφο του.
Ολοι αυτοί οι διαφωνούντες βουλευτες πρέπει να απομονωθούν.
ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΒΑΛΑ.ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ.ΑΠ ΤΟ ΓΙΩΤ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ? ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΒΑΛΑ.ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ.ΑΠ ΤΟ ΓΙΩΤ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ? ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΤΗΚΩΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΘΩΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΚΤΙΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.,Χ.Κ.