Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ !...


Η είδηση κυκλοφόρησε χθες, μετά από την κατάθεση στην προανακριτική της Βουλής ενός υπαλλήλου του ΣΔΟΕ : «…Πρόσκληση προκειμένου να υποβάλλουν έγγραφα στοιχεία «από τα οποία να προκύπτουν τα δικαιώματά τους και οι προϋποθέσεις ανάκτησης συγκεκριμένων δικαιωμάτων επί λογαριασμών που τηρούνται στην Τράπεζα HSBC στη Γενεύη», έχουν λάβει 49 πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ από το ΣΔΟΕ…».
 
Οι διαρρεύσαντες την είδηση φρόντισαν να γνωστοποιήσουν και τα ονόματα αυτών των 49 ελεγχομένων, τα οποία και φιγουράρουν σ΄ όλα, σχεδόν, τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
 
Πρώτη είδηση, η εν λόγω και για το ΒΗΜΑ, το οποίο όμως, κάτω – κάτω στο σχετικό ρεπορτάζ, στριμώχνει το αποδεικτικό στοιχείο της δημοσιογραφικής του αλητείας, που λίγο καιρό πριν, ξεδίπλωσε μέσα από τις στήλες του. «…Κατά τα λοιπά, ο πρώην διευθυντής ελέγχου του ΣΔΟΕ κ. Ν. Λέκκας διέψευσε για άλλη μια φορά ότι είχε συνδέσει το όνομα της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου με την ύπαρξη συγκεκριμένου λογαριασμού που περιλαμβάνεται στην λίστα Λαγκάρντ, καθώς ουδέποτε γινόταν αναφορά σε ονόματα στις συσκέψεις στο ΣΔΟΕ..».
 
Η αλητεία του ΒΗΜΑΤΟΣ και της Παπαδάκου ξεσκεπάστηκε, πλήρως, όπως κι εκείνη του κολλητού του Σαμαρά, επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στασινόπουλου, από τον οποία ξεκίνησε η όλη βρώμικη "επιχείρηση" !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δλδ για να το πούμε πιο απλοϊκά, ο Σαμαράς μέσω Στασινόπουλου, επιχηρεί την εξόντωση πολιτικού του αντιπάλου, με τον πιο βρώμικό και ποταπό τρόπο;;;

maria

δλδ έγινε κάτι σαν Μητσοτάκης, ας πούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ
ΑΜΕΣΩΣ
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,
ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ
ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ.