Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΘΕΩΣΗ !...


Ενθουσιώδους υποδοχής από τους συνέδρους έτυχε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά την είσοδό του στην αίθουσα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
 
Οι σύνεδροι φώναζαν το όνομά του : «Παπανδρέου, Παπανδρέου» και τα συνθήματα : «το ΠΑΣΟΚ είν' εδώ, ενωμένο, δυνατό» και «Να΄τος, να΄τος ο πρωθυπουργός».
 
Ο κ. Παπανδρέου προσήλθε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 18:15 και από τη στιγμή της προσέγγισής του έως την είσοδό του στην αίθουσα του Συνεδρίου, συνοδευόταν από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον δρόμο του.
 
Κατά την είσοδό του στον χώρο του Συνεδρίου, στο βήμα είχε ανέβει ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της ομιλίας του και η διαδικασία διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, καθώς οι παριστάμενοι, όρθιοι και οι περισσότεροι και με χειροκροτήματα, υποδέχτηκαν τον τέως πρόεδρο του Κινήματος.
 
Τη στιγμή που προσήλθε στην αίθουσα ο κ. Παπανδρέου στην αίθουσα, απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πηγή : ΑΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι ενα αποσπασμα απο ενα αρθρο σε καποιο μπλογκ που διαβασα και το προσυπογραφω.
----
Τόση χολή, τόσα ψέματα, τόσα πάνελ, τόσα πρωτοσέλιδα, τόσες εργατοώρες παραγωγής λάσπης, τόσα χρόνια, για να πείσουν τον κόσμο να μισήσει τον Παπανδρέου, είναι δυνατόν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να τον χειροκροτάνε ακόμα;
Και επειδή δεν το χωνεύουν, βρίζουν.
-----
Και οσο θα περναει ο καιρος και δεν θα τους βγαινουν τα πραγματα οπως τα σχεδιασαν και οπως τα περιμεναν, τοσο θα πυκνωνουν τις βρισιες τους, λεω εγω. Και ο ΓΑΠ ψυχραιμος και ευγενικος οπως παντα θα τους περιμενει στην γωνια για την ρεβανς.