Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !...


Με την έναρξη, κιόλας, του Συνεδρίου των «Βενιζέλων» εκδηλώθηκε η υπάρχουσα διαπλεκόμενη αλητεία, μεταξύ των επιβητόρων του κόμματος, της χρεοκοπημένης οικονομικής ελίτ και των ξεφτιλισμένων (και επίσης χρεοκοπημένων), ΜΜΕ.

Ο «ηγετίσκος» τάρριξε, στον εναρκτήριο λόγο του, σ΄ όσους επέλεξαν ν΄ απουσιάσουν από το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και να τους φέρει σε αντίθεση με τις χιλιάδες των μελών, που ψήφισαν στις διαδικασίες και τους συνέδρους που βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Βαγγέλας, συνειδητά και προγραμματισμένα, δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, αλλά τσουβάλιασε στην αποστροφή του, όλους τους απόντες. ΄Ηταν το «σύνθημα», για να βγουν οι λεχρίτες της παραπληροφόρησης, (Ψυχάρηδες, Θέμηδες κλπ) και να θριαμβολογήσουν : «ο Βενιζέλος κατήγγειλε το Σημίτη και τον Παπανδρέου !...». Με το που κατέβηκε από το βήμα, ο χοντρός, δέχτηκε τις πρώτες απορίες : «μα καλά… κατηγόρησες το Γιώργο ?...». «Όχι, βέβαια, στους άλλους αναφερό-μουνα… Ο Γιώργος θάρθει, συμμετέχει !...».

Την ίδια στιγμή και τα επόμενα λεπτά της ώρας, τα μίσθαρνα παπαγαλάκια του, στο αγωνιώδες, τάχα, ερώτημα των κορακιών της «ενημέρωσης», που καιροφυλακτούσαν απ΄ έξω, «ο Πρόεδρος τους εννοούσε όλους μ΄ αυτό που είπε ?...», διευκρίνιζαν με κατηγορημα-τικότητα : «Ναι όλους, όσους δεν είναι εδώ !...».
 
Γνωρίζω καλά, πως η συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου στην εκδήλωση της Κωνσταντινούπολης, είχε προσδιοριστεί πολύ καιρό πριν οριστούν οι ημερομηνίες του 9ου Συνεδρίου, όπως, επίσης και το ό,τι, αυτό το γεγονός, ο πρώην πρωθυπουργός το είχε πει στον Βενιζέλο.
 
Οι αρχικές επιλογές ήταν η διαδικασία να γίνει το δεύτερο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Μαρτίου και μόνοι τους επέλεξαν να το φέρουν στο πρώτο. Ανεξάρτητα από το πώς και το γιατί, δώσανε, ένα ακόμα ρεσιτάλ της αλητείας τους !...
 
Υ.Γ. Είμαι από εκείνους που διαφωνεί με την συμμετοχή και την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στο στημένο Συνέδριο των «Βενιζέλων», άλλο, όμως, αυτό κι άλλο οι αλήτικες μεθοδεύσεις !...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λογοπλοκε δεν εισαι πασοκ.εισαι με τον παπανδρεου.εγω δεν ειμαι ουτε με τον γιωργο ουτε με τον βαγγελη.ειμαι με το πασοκ.αλλα φοβαμαι οτι δεν καταλαβαινεις την διαφορα.

χ.κ. είπε...

Οταν ο Γαπ ειπε [τα λαθη δικα μου οι επιτυχιες δικες σας ],γνωριζε οτι οι ανατροπεις του δεν ειχαν ουτε την στοιχειωδη τσιπα για να αναλαβουν τις ευθυνες που τους αναλογουσαν ,τωρα αυτο το χοντροπετσο ερπετο που νομιζει οτι ειναι ηγετης τον κρεμαει κανονικα στα μανταλακια ,και οι συντροφοι τον αποθεωσαν στο χειροκροτημα,γιαυτο το πασοκ δεν θα παρει ουτε και το 5 τοις εκατο στις επομενες εκλογες.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@10.16
Η άποψή σου για το τι είσαι, σεβαστή και αποδεκτή.
Η εκτίμησή σου για το τι είμαι ξεκάρφωτη και απαράδεκτη !

Ανώνυμος είπε...

Κι αν μας αντέξει, το σχοινί, θα φανεί, στο χειροκρότημα

(τι να φοβήθηκε άραγε ο χοντρομαλάκας;;)

maria

Ανώνυμος είπε...

Μαρια, το σχολιο σου ειναι 16.20 και ο χαμος με το που μπηκε ο ΓΑΠ στο συνεδριο εγινει 18.30 και δινει απαντηση στο ερωτημα σου. Αυτο φοβοντουσαν Μαρια και αυτο εγινε, τον αποθεωσαν. Αλλα που να το ηξερες εσυ δυο ωρες πριν?? αυτοι ομως το περιμεναν.

Ανώνυμος είπε...

O ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΥΦΗΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ", Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΚΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ,ΑΥΤΟ ΟΜΟΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Νίκος Αντωνατος .. είπε...

Δυο σοβαρα ερωτηματα προς ολους.Γιατι ο Βενιζελος δεν διευκρινισε για τους αποντες οτι ο ΓΑΠ θα ειναι παρων;Και δευτερον γιατι δεν μεταδοθηκαν οι ομιλιες των συνεδρων στο διαδυκτιο;Ντροπη για την ενημερωση.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Αντωνατο, αν ρωτας εμας σου απανταμε οτι το γιατι εχει ριζες απο το 2004, κορυφωνεται το 2007
και ολοκληρωνεται το 2011. Αν ρωτας τον Βενιζελο δεν θα παρεις απαντηση.

Ανώνυμος είπε...



(χαχαχα)(:-)

(το σχόλιό μου είναι πρωτοποριακό και το ερώτημά μου ρητορικό)

αν μόνο μπορούσατε να το διαβάσετε την ίδια στιγμή που το έστειλα... είσαι πολύ καλός... αν ήσουν και φίλος μους.. θα άκουγες και το τραγούδι που ανέβασα την ίδια στιγμή

maria

Ανώνυμος είπε...

PERIMENATE KATI DIAFORETIKO APO TON ALAZONA TON XONTRO PERIMENE MA AGONIA NA DIOKSI TON GON GIORGO TORA DEN KANI ME TIPOTA PISO EINAI O XIROTEROS ALAZONAS