Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΑΓΟΙ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !...


Μια μέρα, μόλις, μετά το Συνέδριο ο Βαγγέλας πέταξε τη μάσκα του συναινετικού και του ενωτικού και σε μια απόλυτα σκηνοθετημένη τηλεοπτική παράσταση, επανήλθε στα «κιλά» του, δηλαδή, στη διαβολή, τις κατηγόριες και τα υπονοούμενα. Συνεργός του η μεγαλύτερη μαγάρα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, ενσαρκωτής, κατά καιρούς, διάφορων σκηνών και ρόλων των λαϊκών ρήσεων και στην προκειμένη περίπτωση του «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη !...».
 
Αφού σ΄ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκε ο Βαγγέλας , περίπου, ως όσιος μάρτυρας, για τα όσα έχουν συμβεί και η Ελλάδα, περίπου, ως η ατυχέστερη των χωρών, για το γεγονός, πως ο Βενιζέλος δεν είχε από το 2007 έρθει στα πράγματα, κερδίζοντας την Προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, εκεί προς το τέλος, με αφορμή μια …τυχαία ερώτηση του Πρετεντέρη, άνοιξαν οι κρουνοί : αυτός (ο Βαγγέλας) είναι ενάντια στις στημένες επευφημίες, (ενώ ο Γιώργος είναι υπέρ) και δεν πάει τους κλακαδόρους ! Η αποθέωση του Παπανδρέου το Σάββατο, ήταν στημένη κι από …κλακαδόρους…  
Δεν έφτανε, όμως, αυτό γι αυτό και, μέσα από εκείνη την πλαδαρή και εκνευριστική λογοδιάρροιά του, ο …ενωτικός, τωρινός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε τον Παπανδρέου και τους οπαδούς του, ως ανεύθυνους, που δεν κάνουν την αυτοκριτική τους, για όσα έπραξαν, διαχειριζόμενοι την κυβερνητική εξουσία. Κι όλ΄ αυτά, βέβαια, σε αντίθεση μ΄ αυτόν, που έχει ξεσκιστεί στην …αυτοκριτική !
 
Λαγοί, (Γρηγοράκηδες, Λιτζέρηδες κλπ), τέλος, λοιπόν, το αφεντικό ανέλαβε το ίδιο και τη βρώμικη δουλειά, (για την καθαρή δεν ξέρω τίποτα…), η οποία και θα διεκπεραιώνεται όμορφα και ωραία, με μονόπρακτα στην TV και μαζί με τους διαθέσιμους ηθοποιούς της «ενημέρωσης», με μακρόσυρτες αναλύσεις και λογύδρια, ευκολοχώνευτα, για τον πολύ κόσμο !

8 σχόλια:

χ.κ. είπε...

Η διαπλοκη και το κομπλεξ του κατωτερου σε ολο το μεγαλειο της,δοξαστε τους αμφοτερους.

Ανώνυμος είπε...

απληστος αλαζονας και βρωμικος . απο οπου και αν περασε οπου και αν ανακατευτηκε (πολιτιστικη πρωτευουσα,νομος ευθυνης υπουργων,υπ.οικονομικων )αφηνε σκιες τουλαχιστον.μακιαβελλικη περιπτωση.τον θυμαμαι στο πανεπιστημιο .στρουμπουλος ο ιδιος και η πολιτικη του σκεψη.ανθρωπος της πανεπιστημιακης εδρας.δυστυχως ετυχε στο πασοκ.τωρα πια εχει το κομματιδιο που επεδιωκε.μαυτο θα ειναι παρον στισ οποιεσ πολιτικες εξελιξεις και θα κανει θεληματα στο συστημα.ενα ειδος βαλβιδας εκτοννωσης.παλαιοκομματικο ειδος οτι ακριβως θελουν μμε κρατικοδιαιτοι επιχειρηματιες καιλοιπα τυχαρπαστα λαμογια καθως και λοιπα δημοσια τρωκτικα.καημενη κεντροαριστερα ποιος θελει να σε μαντιμπουλαρει...

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται και ψηφοφόρους.Δεν φτανουν οι Γρηγοράκοι,Λιτζέρηδες κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντος προτιμω να ειμαι με τους κλακαδορους, ειναι ποιο αυθεντικοι και περισσοτερο ειλικρινεις απο μερικους αλλους. Αλλα κακως σχολιαζω, τι με νοιαζει εμενα αφου εχω φυγει μεχρι νεωτερας???!!!!

Ανώνυμος είπε...

λογοπλοκε δεν εισαι πασοκ και μη σου κακοφανει. εγω ειμαι πασοκ γιατι ειμαι με τον αρχηγο που εχει το πασοκ. ημουν με τον ανδρεα με τον κωστα με τον γιωργο και τωρα με τον βαγγελη.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@14.44
Και τα πρόβατ, φίλε μου, με τον εκάστοτε τσοπάνη είναι !

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ = ο αρχηγός του. Γι αυτό και τώρα έμεινε μόνο με τον αρχηγό.....

Ανώνυμος είπε...

Με επτά τραπεζικούς λογαριασμούς στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ορίσει δικαιούχους των συγκεκριμένων λογαριασμών που αγγίζουν τα 665.397,81 ευρώ τη σύζυγό του, την κόρη του και την πεθερά του. Παράλληλα, η σύζυγος του κ. Βενιζέλου διαθέτει 3.214,73 μερίδια αμοιβαίου κεφαλαίου Marfin Ελληνικό Μετοχικό.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/291028/oi-ellines-politikoi-poy-ehoyn-katatheseis-se-kyproy-kai-laiki#ixzz2ONVAufre