Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ !...


Ο Γιώργος Κατίδης αντιπροσωπεύει τον μέσο Ελληνα ποδοσφαιριστή. Αυτόν που κάθε φορά που μιλά μπροστά στις κάμερες δέκα φιλόλογοι σκίζουν τα πτυχία τους, αυτόν που θα σε πάρει τηλέφωνο αν δεν γράφεις ότι σε κάθε αγώνα είναι MVP, αυτόν που θα βγει από τα αποδυτήρια κρατώντας στο αυτί του το κινητό για να αποφύγει τις κάμερες.
 
Η κίνηση του Κατίδη μετά το γκολ που πέτυχε πρέπει να καταδικαστεί. Οτιδήποτε άλλο είναι μία τάση να ξεχειλώσουμε ένα θέμα προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Ο Κατίδης δεν είναι 10 χρονών παιδί, είναι ένας ενήλικας, με ΑΦΜ και ταυτότητα που ζει στην Ελλάδα, εργάζεται και οφείλει να γνωρίζει τα στοιχειώδη.
 
Δεν του ζήτησε ουδείς να θυμάται το πυθαγόρειο θεώρημα, ούτε τι σημασία του 3,14. ουδείς έχει απαιτήσεις από τον Κατίδη και τον κάθε Κατίδη να γράψει έκθεση για την ελληνική κρίση και την παγκόσμια οικονομία. Ολοι, όμως, ξέρουν την αλφαβήτα, άπαντες γνωρίζουν τα βασικά. Και ένα εξ αυτών είναι η σημασία του ναζιστικού χαιρετισμού και τι αυτή πρεσβεύει.
 
Βέβαια, αν μιλάμε για τον πλέον αμόρφωτο ποδοσφαιριστή, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Γιατί σε τούτη την περίπτωση η αμάθεια είναι χειρότερη της κίνησης του Κατίδη. Πόσω μάλλον οι δηλώσεις που έκανε όπου προσπάθησε να σώσει την κατάσταση.

Τα "είδα video στο youtube" τα ακούω βερεσέ. Από τη στιγμή που αναφέρθηκε στη "Χρυσή Αυγή" πάει να πει ότι γνωρίζει. Κι αν δεν γνωρίζει, έχει ακούσει σίγουρα. Τόσο καιρό τώρα δεν έχει πάρει το αυτί του τι εστί το συγκεκριμένο κόμμα; Δεν έχει ενδιαφερθεί να μάθει; Που ζει; Σε γυάλα ;

O Γιώργος Κατίδης κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να ξενερώσει τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Η ΑΕΚ δίνει αγώνα να κρατηθεί στην κατηγορία και να βγάλει τη χρονιά και έρχεται ένα παιδάκι σε σώμα μεγάλου να ντροπιάσει τη φανέλα που φορά. Εκτός αν δεν ξέρει ούτε αυτό. Τι εστί ΑΕΚ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήθελε να δείξει το σώμα του για να τον κυνηγάνε οι γκόμενες.