Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !...

Σιγά μην σκοτιστούμε για το ποιος θα βγει νέος αρχηγός της νεοδημοκρατίας, της παράταξης της επάρατης Δεξιάς, του πολιτικού μηχανισμού, που η ύπαρξή του και η λειτουργία του, είναι συνυφασμένη με τις χειρότερες στιγμές της χώρας και του λαού της.
Σιγά μη χολοσκάσουμε για το αν τα ηνία του κόμματος, που ευθύνεται για την λεηλασία της ελληνικής Οικονομίας, τα πάρει η κόρη – κλώνος του Εφιάλτη Μητσοτάκη ή ο εμπαθής, σκληρός δεξιός Σαμαράς.

Ο ελληνικός λαός, απηυδισμένος και αηδιασμένος από την εγκληματική πολιτική της καραμανλικής νεοδεξιάς, την τελευταία πενταετία, πρωτοπόρος σ΄ όλη την Ευρώπη, όπου οι δεξιοί και οι συντηρητικοί πολιτικοί σχηματισμοί κυριαρχούν και θριαμβεύουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έδωσε ένα δυνατό χαστούκι – κατραπακιά στο κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων και τους έφερε στο χείλος της διάλυσης.
Οι εξελίξεις, που ξεκίνησαν και υπάρχουν γύρω από την διαδοχή του αποτυχημένου και χρεοκοπημένου Καραμανλή, δημιούργησαν τις συνθήκες μιας ανελέητης σύγκρουσης και διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις της διάσπασης.

Μπορούν να σκοτωθούν, να διασπαστούν και να διαλυθούν ; ΄Οφελος θάναι για την Ελλάδα και το λαό, που θα γλιτώσουν από μια, τυχόν, επιστροφή στο προσκήνιο, της λωποδύτικης έκδοσης της πολιτικής…

3 σχόλια:

Kirki είπε...

τρέμω τη στιγμή που θα ξανανέβουν στην εξουσία.Ως συνήθως θα σμπαραλιάσουν ότι έχει φτιαχτεί με κόπους.Και είναι κρίμα μια αντιπολίτευση να προκαλεί φόβο

Ανώνυμος είπε...

Αριθμ. εγκρ. δαπάνης Δ/νσεως Οικον. Υπηρεσιών της
Βουλής 12716/9106/4.11.2009.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΟΟ;;
ΤΙ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ - ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ - ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΕΠ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ;
ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ STAGE. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΩΡΑ;

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Το διασταυρώνω ως προς το όνομα, αλλά να ξέρεις πως αυτό το "...πριν μια εβδομάδα διόρισε...", δεν είναι ακριβές : είχαν κάνει τους διορισμούς πριν τις εκλογές και τώρα υλοποιούνται... Βλέπε κι εδώ http://krogias.blogspot.com/2009/10/blog-post_2037.html