Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ !...

Στην απάλυνση του σκληρού μέτρου για το πάγωμα των μισθών, οδήγησαν οι μεγάλες αντιδράσεις, τόσο σε κοινωνικό- εργασιακό επίπεδο, όσο και στο εσωκομματικό, που σημειώθηκαν χθες.
Στη νέα εποχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ , απ’ ‘ο, τι φαίνεται, αρκετά είναι και θα είναι τα φαινόμενα και τα γεγονότα που θα προκαλέσουν εντυπώσεις και συζητήσεις. Η χθεσινή εξέλιξη η οποία υπήρξε προϊόν μιας άμεσης, ασυντόνιστης στην αρχή της, αλλά μαζικής στη συνέχειά της, αντίδρασης στο εσωτερικό του κυβερνητικού κόμματος, που ξεκίνησε από την ΠΑΣΚΕ και επεκτάθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα, είναι απόλυτα ενδεικτική της κατάστασης ,που υπάρχει και των λειτουργιών, που θα έχουμε στην συνέχεια.

Σε μια προσπάθεια να περισωθεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης, σ’ ό, τι αφορά στις προεκλογικές τις δεσμεύσεις , το πάγωμα των μισθών, (κύρια απαίτηση των εκβιαστών της Ε.Ε), περιορίζεται δραστικά και αφορά πλέον στο 1/10 των «θυμάτων», που αρχικά επηρεάζονταν από το μέτρο.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μέτρο ειναι επικοινωνιακό για να βουλώσουν το στόμα των Αλμουνιοτρισέδων.Αυτούς τους έχουν πειράξει τα επιδόματα αλληλεγγύης,οι φόροι στις τράπεζες,η κατάργηση της απόσυρσης κλπ.Δεν μπορούν να χωνέψουν οτι δίδονται χρήματα έξω απο τις τράπεζες απ'ευθείας στον κόσμο.Τα ίδια τραβάει και ο Θαπατέρο στην Ισπανία που εφαρμόζει παρόμοια πολιτική.Σχολίασε και τις ενέργειες της σουπιάς του Προβόπουλου γιά περιορισμό αντλησης χρήματος απο την ΕΚΤ με εγγύηση ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

Ανώνυμος είπε...

λογοπλοκε σαν να εχεις αλλαξει το γραψιμο σου τι συμβαινει??εμεις παντως παντα σε στηριζουμε..!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΒ. ΕΚΠΡ.ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΟΙΑ.Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 15%.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ?ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΜ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ Ο ΓΑΠ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.