Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ !...

Λες και τόδαν και χθες το μέτρο της έκτακτης φορολόγησης των κερδών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και των Τραπεζών, οι μυαλοφυγόδικοι του Περισσού, δέσμιοι της ιδεολογικής και πολιτικής αρρώστιας τους, βγήκαν ισοπεδωτικά στην χορήγηση του επιδόματος αλληλεγγύης σε 2.500.000 συμπολίτες μας.
«Συμφωνία με το ΣΕΒ», ανίχνευσαν τα αγκυλωμένα λαγωνικά του ΚΚΕ κι έσπευσαν να εξαπολύσουν τους μηδενιστικούς αφορισμούς τους…

Αλήθεια, θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά για την μεγαλοεπιχείρησή τους, την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, οι μοναδικοί – στον Κόσμο – νοσταλγοί του …Στάλιν, που κερδοσκοπούν μονοπωλώντας, σχεδόν, τις εργασίες εκτύπωσης, οδηγώντας σε μαρασμό τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου και εκμεταλλευόμενοι αναίσχυντα τους εργαζόμενους εκεί, με μισθούς πείνας, την ώρα που διεκδικούν, τάχα, για τους άλλους εργαζόμενους 1400 € και πάνω, αμοιβές ;

Ως πότε η γελοιότητα να το παίζουν σωτήρες ενός λαού, ο οποίος μόλις πρόσφατα, για μια ακόμα φορά, τους αποδοκίμασε άγρια ;

18 σχόλια:

reveal είπε...

Πασοκολογοπλοκιες...

Σας μαρανε η τυποεκδοτικη που εχει αυτη τη στιγμη που μιλαμε τις καλυτερες συνθηκες εργασιας.Και δεν τολματε να μηλησετε για τα καθεστωτα εργασιας σε ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ κτλ.

Ρε μπας και blogαρω με τον παγκαλο...?

Ανώνυμος είπε...

Ποιες συνθήκες εργασίας ρε μπάρμπα, με αμοιβές κάτω από την ΕΣΣΕ ; Με καταργημένα βασικά δικαιώματα στις άδειες ;
Η κομματική επιχείρηση του ΚΚΕ, ξέρεις πως αρκετούς απ΄ αυτούς που αναφέρεις τους έχει πελάτες ;

Ανώνυμος είπε...

«Ο θάνατος του τυπογράφου» ή το τέλος των αυταπατών...

Διεκδικήσεις «ζωής» κόντρα στο κομματικό μονοπώλιο της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΕ του κκε.

«Θερίζουν» η ανεργία και η κομματική ασυδοσία, την ώρα που στο πλαίσιο της φθίνουσας πορείας του κλάδου τα κέρδη του κομματικού τυπογραφείου εκτινάσσονται στα ύψη.

Μόνο τα τελευταία χρόνια στην Αττική έκλεισαν δεκάδες τυπογραφεία και επιχειρήσεις γραφικών τεχνών. Σε όλα τα τυπογραφεία υπάρχει μειωμένο προσωπικό. Ενώ κάθε χρόνο δουλεύουν όλο και λιγότεροι εργαζόμενοι.

Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία προϋποθέτει την ενίσχυση των αγώνων, την ολόπλευρη ενίσχυση του κλαδικού συνδικάτου, την ενεργό συμμετοχή στη δράση του. Γι' αυτό και η μαζική συμμετοχή φέτος στις εκλογές του ΣΕΜΕΕ, με στόχο την ενίσχυση των ταξικών χαρακτηριστικών του συνδικάτου πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας. Να αναδειχθεί πόσο στενά συνδέεται η πάλη για το μεροκάματο με την πάλη για την ανάπτυξη συνολικά του κλάδου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε Στέλνει χιλιάδες στην ανεργία, και ακόμη περισσότερους σε εργασιακές σχέσεις γαλέρας.
Το κκε να δώσει σε όλους τους εργαζόμενους της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΕ τα 1400 ευρώ βασικό μισθό που ζητάτε να δώσουν οι άλλοι εργοδότες. Και τις αυξήσεις που διεκδικούν τα επαγγελματικά του στελέχη από τα άλλα τυπογραφεία.

Ελεύθερες εκλογές στο εργοστασιακό σωματείο της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και αυξήσεις.


Οργή και αγανάκτηση για τον εκφοβισμό και τα αντιλαϊκά μέτρα στην τυποεκδοτική.
Να μη χάσουν άλλο χρόνο οι εργαζόμενοι. Ίδια αμοιβή και αυξήσεις σε όλους.

Όσο κι αν ψάχνουν μισόλογα, για να αποπροσανατολίσουν τους εργάτες στην τυποεκδοτική, η επιδίωξή τους είναι ο εργάτης να παράγει κέρδη για το κόμμα μέχρι να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.

Την ίδια στιγμή, οι τόποι δουλειάς στο κομματικό τυπογραφείο μετατρέπονται καθημερινά σε τόπους μαρτυρίου για όλο και περισσότερους εργαζόμενους. Για όλους εκείνους που κάτω από το φόβο της ανεργίας, δέχονται να γίνονται θύματα!

Οι κόκκινοι καπιταλιστές να εφαρμόσουν πρώτοι αυτά που ζητάνε να εφαρμόσουν οι άλλοι...

Αλέκα Παπαρήγα: Το ζητούμενο είναι να διευρυνθούν οι στόχοι πάλης της εργατικής τάξης (Γιατί δεν το εφαρμόζετε ξεκινώντας από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ σας;;;)

Μάμρα είπε...

Μην ξαναγράψεις κάτι κακό για το ΚΚΕ γιατί βλέπεις τί θα ακούς κάθε φορά...
Απαγορεύεται η κριτική στον Περισσό...
Πες 3 φορές ζήτω ο Στάλιν κ η Κανέλλη για να εξιλεωθείς...

Αυτός ο δογματισμός και ο πολιτικός εγωισμός θα σας φάει...

Ανώνυμος είπε...

reveal

Οι εργαζομενοι εκει,περνουν πραγματι 1.400 Ευρωπουλα το μηνα?

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα πως θα επεμβει η Λιανα αυριο για το θεμα του μισθολογιου,ωστε ολοι να περνουν απο 1.400 μεχρι 1,800 ευρω ο καθε εργαζομενος και θα παρουσιασουν ολα τα βιβλια προς ελεγχον.

Ανώνυμος είπε...

Όποτε το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε ή σκόπευε να πάρει αντιλαϊκά μέτρα, άρχιζε να βρίζει τις δυνάμεις της αριστεράς.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ.Αντε επιτέλους....Συναγωνίζεστε οι Πασόκοι ποιός θα μαζέψει περισσότερες δάφνες και εύσημα πασοκοφροσύνης από το βρίσιμο στο ΚΚΕ και το ΣΥΝ

boom είπε...

Σιγά τον πολυέλαιο μην πέσει και μας σπάσει !
Σιγά την ...αριστερά, που χτυπάει το ΠΑΣΟΚ...
Σιγά την πολιτική της και τις προτάσεις της, τις οποίες μονίμως ο λαός φτύνει !...
΄Εχουν καθαρίσει τα παρμπρίζ σας από τις ροχάλες ;

reveal είπε...

Ολοι αυτοι που ανεφερα εχουν εταιριες εισηγμενες Χ.Α.Α. και αναρωτιωμαστε ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ γιατι δεν ειναι ρε παιδια...?

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΚΑΝΟΘΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ???

-ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ?

-ΚΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ωπα ρε! Σιγά σιγα σιγά τα σοσιαλιστικά μη μας έρθουνε απότομα...Ναι το μόνο σοσιαλΗστικό κόμμα είναι αυτό που έχετε...Μην κλαίτε δεν το διεκδικούμε.Γελοίοι ε γελοίοι!

dan είπε...

@14.20
To ΠΑΣΟΚ τόχει διεκδικήσει και τόχει κάνει δικό του ο λαός, απόγονε του Στάλιν... Εσείς τι να διεκδικήσετε ; Δεν σας φτάνουν τόσα φτυσίματα ; Τη μιζέρια σας ανακυκλώνετε !...

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσείς τις μίζες και τις λαμογιές σας.Βρήκατε τώρα καραμέλα το Στάλιν.Το ΚΚΕ δεν έχει κυβερνήσει για να σας φταίει.Εσείς τι κάνατε που από ξυπόλητοι στην προηγούμενη θητεία σας βρεθήκατε με βίλλες και με κότερα.Όταν λέγατε ότι θα εξασφαλίσετε το μέλλον εννοούσατε το δικό σας και των απογόνων σας γεννεές 14.Α και επειδή καυχιέστε ότι νικήσατε:
α) η αξία του νικητή καθορίζετε κι από την αξία του νικημένου
β)Δείτε τον απόλυτο αριθμό ψήφων σας και μετά να πανηγυρίζετε
γ) Η ανοχή ξέρετε θα έχει μικρή διάρκεια.Ήδη έχετε φάει τις 30 μέρες από τις 100 πρώτες

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@20.26
Μεγάλη φόρα πήρες μεγάλε ! 70 ολόκληρα χρόνια οι δικοί σου, (εσύ μπορεί νάσουν μικρός, οπότε οι μεγαλύτεροί σου ΚΚΕδες) μας είχαν ζαλίσει τα ούμπαλα, με τον υπαρκτό Σοσιαλισμό στην ΕΣΣΔ και τις άλλες δορυφορικές της χώρες. Τα πάντα ανάγονταν στο τι συνέβαινε εκεί, είτε περί κοινωνικού θέματος επρόκειτο, είτε περί εθνικού.
Η μαμά ΕΣΣΔ, παράδεισος του Σοσιαλισμού και μήτρα του Κομμουνισμού !... ΄Οποιος τόλμαγε να διαφωνήσει έτρωγε τη ρετσινιά : αντικομμουνιστής !!!
΄Ωσπου ένας Γκορμπατσώφ (αιθεροβάμονας) σήκωσε το καπάκι της κατσαρόλας, μέσα στην οποία έβραζε ο Κομμουνισμός. Μπραφ, ο ατμός και χύθηκαν στην ατμόσφαιρα τα προϊόντα : μαφιόζοι, πουτάνες και ο ...Γιέλτσιν, ανώτερο στάδιο του Σταλινισμού.
Αυτό είναι το όραμα του ΚΚΕ κι αυτή είναι η προϊστορία του.
Το μοναδικό Κόμμα στον Κόσμο που αναπολεί τον Στάλιν και την εποχή του, μαζί με όλα τα εγκλήματά του !...
Όλ΄ αυτά, σε συνδυασμό με την προδοτική στάση και πολιτική των κατά καιρούς ηγεσιών του ΚΚΕ, στο εσωτερικό της Ελλάδας, διαμορφώνουν το παρελθόν και το ποιόν σας...
Κατάλαβες, τώρα βουριόζε, γιατί ο λαός, σας έχει χεσμένους ; Κατάλαβες γιατί δεν πρόκειται να βγείτε από την μιζέρια σας ;
Κατάλαβες γιατί στο ΠΑΣΟΚ εκφράζονται οι πραγματικά προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΛΙΓΟ ΑΝ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΙΝΗ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΑΡΗ ΨΗΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ωσ συνήθως τίποτα επί του ουσίας...Περί άλλων τυρβάζεις λογοπλόκε.Γιατί δεν με αποστομώνεις για τις μίζες τις λαμογιές τις βίλες και τα κότερα;Δεν έχεις τι να πείς ε;Δεν σε συμφέρει έ; Καλύτερα να μασουλήσουμε λίγους σκελετούς....

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Οι μίζες, οι λαμογιές και τα κότερα, όταν δεν είναι μπαρούφες και αφορισμοί (υπάρχουν και τέτοιοι) καταγράφονται καταγγέλονται και τιμωρούνται ανάλογα : οι παράνομες από τη δικαιοσύνη, οι νόμιμες, μεν, ανήθικες δε, - ως πολιτικά σκάνδαλα - από τον κριτή λαό. Και βέβαια το ΠΑΣΟΚ, στα 20 χρόνια της διακυβέρνησης, παρουσίασε φαινόμενα νεοπλουτισμού, νεποτισμού και ...λαμογισμού. Κυρίως γι αυτά τιμωρήθηκε και εξαναγκάστηκε στον παραμερισμό, στην ανανέωση και στον αναπροσανατολισμό...
΄Οταν ο ίδιος ο λαός, λοιπόν,του ξαναδίνει την ψήφο του, ποιος είσαι εσύ ή ποιο είναι το κόμμα σου, που συνεχίζει να μιλά για μίζες, λαμογιές και κότερα ;
Α, και σ΄ ό,τι αφορά εκείνο του απόλυτου αριθμού των ψήφων, εδώ μιλάτε και πανηγυρίζετε εσείς με το 7%, δεν θα μιλάει το ΠΑΣΟΚ, με το 42% ?...