Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ !...

Αφού έγραψαν (εδώ…), τις μαλακίες τους, (αφορισμοί, ασύντακτοι και ανορθόγρα-φοι, ως συνήθως…), οι «αναγνώστες» του troktikou, (αυτοί, ντε, που στέλνουν χωριστά τα μηνύματά τους ο καθένας κι όμως – ω του θαύματος – απαντάει ο ένας στον άλλον, πριν το μήνυμα δημοσιευτεί, μάλλον από …επιφοίτηση…), για τον Κώστα Λαλιώτη και τον έκαναν, μεταξύ των άλλων και …δισεκατομμυριούχο (!), πήραν μια καταπελτική απάντησή του, (εδώ…), σ΄ ό, τι αφορά τα εμετικά υπονοούμενα και τις ηλίθιες αναφορές σε, δήθεν, τεράστια περιουσία του!

Με καθαρότητα, ως προς τα στοιχεία και προκαλώντας τον όποιον μπορεί να τον διαψεύσει, ο πρώην υπουργός κονιορτοποιεί τους ηλιθίους «αναγνώστες», που μόνο να μαλακίζονται και να τραυλίζουν ξέρουν (εξ αυτού, του τραυλίσματος, και ο τρόπος γραφής τους…) και μεσ΄ την ψυχασθένειά τους, θεωρούν τους τιποτένιους εαυτούς τους και ως εκφραστές του …λαού !

Εκτός από σαλιαρίσματα, καμιά σοβαρή καταγγελία, κανένα στοιχείο που να δείχνει κάτι, έχετε, μαλάκες ?...

9 σχόλια:

tsaousa είπε...

Τους γ@μησε τα ράμματα ο Λαλιώτης με την απάντηση του.
Μόνο που τα σκατά δεν έχουν νοημοσύνη...

tsaousa είπε...

....ούτε τσίπα...

Ανώνυμος είπε...

Τα Λαγκιολια εξπερματωνουν δειχνοντας το καλλος της κιτρινης δημοσιογραφιας.Πολυ μου αρεσε πριν αναλαβουν το ρολο του παπαγαλιζειν,ειπαν "και τωρα θα χτυπησομε το Λαλιωτη με Hard Rock" Για φατε ρε κατι Rockassholes.

Πέτρος Κ. είπε...

Ναι Λογοπλόκε, τώρα συνετίστηκαν! Βολοδέρνουν δεξιά αριστερά γράφοντας αρλούμπες και πετώντας λάσπη όπου τύχει στα πλαίσια του "όλοι ίδιοι είναι". Έτσι βολεύει τη βλακεία τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπερασπιστώ τον Λαλιώτη αλλά αν ήταν ένοχος στο παραμικρό, ο εφιάλτης θα τον είχε ξεσκίσει. Η απορία μου όμως είναι, πως γίνεται οι "αναγνώστες" να γράψουν σχόλια στο πρωκτικό!!! Η ανάρτηση πάει πακέτο με τα σχόλια των "αναγνωστών" που αλληλοχαιρετίζονται!!!
Και κάτι τελευταίο. Ο ΓΑΠ έχει κάνει πράξη την προεκλογική του δέσμευση. Οι εξεταστικές ψάχνουν παντού και τους πάντες. Ακόμη και οι στόκοι νεοδημοκράτες ουρλιάζουν ότι οι μέχρι τώρα αποκαλύψεις αφορούν στελέχη και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Αν υπάρχουν στοιχεία, πιστεύουν τα κομματόσκυλα ότι θα θαφτούν διακομματικά;;;

ioana είπε...

Οι απαντήσεις στα αρνητικά σχόλια για το Λαλιώτη δεν δημοσιεύονται στο Τρωτικό. Οσοι έχουμε γράψει με στοιχεία υπέρ του Λαλιώτη δεν έχουν δημοσιευτεί.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι αναγνώστες γράφουν στο Τρωκτικό ; Μη τρελλαθούμε ! Μόνοι τους γράφουν τις μαλακίες τους, ο ψυχασθενής και τα καχητικόπουλά του ! Μη τσιμπάτε !

Ανώνυμος είπε...

Να βοηθήσω λίγο : ο Σωκράτης, λόγω των επαγγελματικών του ασχολιών, έχει αφήσει το Τρωκτικό, σε κάτι μαλακισμένα, άσχετα με την πολιτική και ειθισμένα στο κουτσομπολιό και τη συκοφάντιση. Το θέμα του Λαλιώτη πέρασε στο έτσι, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον υπάλληλο του Θέμου.
΄Οταν πήρε έκταση κι όταν ο Θέμος (κολλητός του Λαλιώτη) τον φώναξε και τον ξέχεσε, ο βλαμμένος ξεροκατάπινε κι έβγαζε την ουρά του απ΄ έξω !
Θάχουμε εξελίξεις...
Υ.Γ. ΄Ολα τα κείμενα που υπογράφονται από "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ" τα γράφουν οι ίδιοι οι άσχετοι και οι αγράμματοι !

Unknown είπε...

Είναι καψούρα ο Λαλιώτης! Τους έστειλε. Υποκλίνομαι...

Ανώνυμος είπε...

Τους έσκισε ο Λαλιώτης τους ανώνυμους συκοφάντες..

Έτσι έμαθαν να λειτουργούν όμως.. Να πετάνε λάσπη σαν μερικούς δημοσιογράφους της τηλεόρασης.