Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ !...

Την άμεση απελευθέρωση των ελλήνων ακτιβιστών, που συνελήφθησαν μετά από την πειρατική επίθεση, σε διεθνή ύδατα και κρατούνται παράνομα στο Ισραήλ, απαίτησε η ελληνική κυβέρνηση, με διάβημα του Υπουργείου Εξωτερικών.
Με εντολή του πρωθυπουργού, η Ελλάδα σκλήρυνε τη στάση της, απέναντι στους ισραηλινούς και μετά τη σαφή και κατηγορηματική καταδίκη της εγκληματικής τους ενέργειας, τους εγκαλεί και για παράνομη σύλληψη και κράτηση ελλήνων υπηκόων.

Ο Γ. Παπανδρέου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ηγέτη των παλαιστινίων Αμπάς, τον τούρκο ομόλογό του Ερντογάν και τον επί κεφαλής του αραβικού συνδέσμου Μουσά.
Όπως λέγεται από κύκλους του Υπουργείου Εξωτερικών, πιθανή καθυστέρηση στην απελευθέρωση των ελλήνων ακτιβιστών, μπορεί να οδηγήσει σε παραπέρα όξυνση τις σχέσεις των δύο χωρών, χωρίς ν΄ αποκλείεται ακόμα και η ανάκληση του έλληνα πρεσβευτή στο Τελ Αβίβ !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ?ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ?ΠΟΣΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ?
CASABLANCAS

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Τι σχέση έχει αυτό που υποστηρίζετε - μάλλον ωθούμενος από εικασίες - για την Τουρκία, με το, νέο, έγκλημα του Ισραήλ ; Στο στολίσκο δεν ήταν, μόνο, τούρκοι, ήταν από πολλές χώρες ακτιβιστές κι ήταν και έλληνες ! Ποια φιλειρηνικότητα της Τουρκίας, λέτε, ότι πιστεύουμε, το σπάσιμο του γενοκτόνου αποκλεισμού της Γάζας καταγγέλουμε και ζητάμε να τελειώσει !

Ανώνυμος είπε...

Hasbara @19:00, you have up your game. It's too transparent now as it is.