Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ο CABINET MAN, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΑΓΟΣ !...

Ο τύπος με το μουστακάκι και το τικ, φαίνεται πως τα ενισχυμένα γυαλάκια τάχει ακριβώς γιατί δεν βλέπει την τύφλα του ! «Ο cabinet man δεν ήταν υπουργός, αλλά ντουλαπάς !...» διατυμπάνιζε με το χαζοχαρούμενο ύφος του, μπροστά στις κάμερες, κορδωνόμενος και τεντωνόμενος για να φτάσει τα μικρόφωνα.
«Μεγάλη γκάφα του ΠΑΣΟΚ !...», αποφάνθηκαν τα …αξιόπιστα ΜΜΕ, «ένα διαμέρισμα επίπλωσα στη ΝΥ…», αποκρίθηκε, έκπληκτος, ο …ανυποψίαστος κ. Κάτσικας…

Το e-mail με τον cabinet man, κάποιος τόστειλε στις ανακριτικές αρχές, εκείνες τόστειλαν για μετάφραση στο ΥΠΕΞ (επί Ν.Δ.) κι έβαλαν το πρωτότυπο και η μετάφραση στη δικογραφία που πήγε στην εξεταστική επιτροπή. Εκεί το πήρε χαμπάρι ο Βαλυράκης…

Ποιος τόστειλε το έγγραφο στις αρχές και γιατί ; Φως – φανάρι, από τις εξελίξεις, πως ήθελε να ξετυλίξει κουβάρι : ο Κάτσικας δέχτηκε σε λογαριασμούς του, χρήματα από την Placid blue, την εταιρεία που μοίραζε τα μαύρα λεφτά της Siemens, οι αρχές τόξεραν γι αυτό και δέσμευσαν τους λογαριασμούς του…
Οι δικαιολογίες του ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής, γελοίες, εμφανώς κατασκευασμένες, που δεν έπεισαν κανέναν ! Ομολόγησε παρτίδες με Καλδή, που χειρίζονταν την Placd blue για λογαριασμό του Χριστοφοράκου και τον Παπαδογιαννάκη, ο οποίος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, είναι ο άνθρωπος με τον κωδικό «MATΙ», που φέρεται ως διακινητής μαύρου χρήματος.

΄Εφυγε, άνετος και ωραίος, ξεμπερδεύοντας από μια άσχημη και άτυχη περιπέτεια κι αυτός κι ο γυαλάκιας με το μουστακάκι που …ανακάλυψε τον ντουλαπά !
΄Ετσι νόμισαν !
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Έξι νέοι φάκελοι με στοιχεία από λογαριασμούς του επιχειρηματία κ. Μάριου Κάτσικα ανοίχθηκαν σήμερα από τα μέλη της επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens. Την πληροφορία, έδωσε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Σήφης Βαλυράκης, προσθέτοντας ότι ο επιχειρηματίας κ. Κάτσικας είχε ρόλο «ενδιάμεσου» στο σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

Υπάρχει συνέχεια, λοιπόν, που προβλέπεται συναρπαστική !...

ΠΟΙΑ Η ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ;

Ανεξάρτητα από το πώς κι από ποιον, το e-mail για τον cabinet man, έφτασε στον ανακριτή κ. Ζαγοριανό. Αυτός τόστειλε, καλώς ή κακώς, (θάπρεπε, λέει, να ορίσει αυτός μεταφραστή…), στο ΥΠΕΞ για μετάφραση κι έλαβε, πίσω, ένα επίσημο κείμενο, που, σωστά ή λάθος αδιάφορο, ανέφερε «χρηματισμό ανθρώπου του υπουργικού συμβουλίου» !
Τι έκανε ο κ. Ζαγοριανός, αντί να στείλει, πάραυτα, το έγγραφο στη βουλή ; Το έθαψε !
Κι η Ν.Δ., δια του Τζαβάρα, μίλησε και μιλάει για γκάφα και σκάνδαλο του …ΠΑΣΟΚ !...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάλογος στο περιστύλιο :
-Για ποιον υπουργό τάπαιρνε ως ενδιάμεσος ο Κάτσικας ;
-΄Ελα τώρα τι κάνει νιάου-νιάου !

Ανώνυμος είπε...

Για αυτον που παιζανε μπαλλα,οντας αθωα παιδακια..¨-)))