Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η ΔΥΑΡΧΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ !...

Δεν χάνει ευκαιρία ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε από τη χώρα, να μη δείξει τη μικρότητά του και τον αθεράπευτο εγωκεντρισμό του.
Τόσους μήνες, τώρα, δεν βρήκε, ούτε καταδέχτηκε, να βγει και να πει δυο κουβέντες για τη χώρα και την οικονομία, για τα προβλήματα που κληροδότησε, ν΄ αρθρώσει μια δικαιολογία για τα εγκληματικά λάθη του και τις καταλυτικές παραλείψεις του.

Μόλις μια απόφαση της Δικαιοσύνης φάνηκε να προσεγγίζει τον άμεσο περίγυρό του, νάτος, πετάχτηκε και, μέσω «κύκλων» του, διαβεβαίωσε, πως παραμένει αδιόρθωτος !

Πέρα των άλλων, ο Καραμανλής ο μικρός, εμφανίστηκε ξεκάθαρα να κρατάει τη νέα Ν.Δ. αιχμάλωτη και να επιβάλλει στον …αναμορφωτή Σαμαρά, πλήρως τις θέσεις του και τις θελήσεις του.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Μετά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα ζητήματα της οικονομίας, μετά τη συμπεριφορά της στις διαδικασίες διερεύνησης των μεγάλων σκανδάλων, ήρθε η αποθέωση του «πρώην», στο Συνέδριο και από τους κομματικούς κλακαδόρους και το αγκάλιασμά του από τον νέο αρχηγό.
Η απόδειξη, πως οι παρεμβάσεις λαμβάνουν χώρα και σε τρέχοντα, καθημερινά γεγονότα και πολιτικές εξελίξεις, κλειδώνει, πια, την εκτίμηση, πως στη Ρηγίλλης υπάρχει δυαρχία : ο Σαμαράς και ο Καραμανλής συνδιοικούν !...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η “Δικαιοσύνη” γνωρίζει ότι στις δύο Εξεταστικές που έγιναν, για το “Βατοπέδι”, δεν προέκυψε χρηματισμός ή διακίνηση μαύρου χρήματος, από κανέναν και σε κανέναν;
Αντίθετα, στην Εξεταστική για Siemens ας αναλογιστεί κανείς, ότι ο Τσουκάτος που παραδέχτηκε ότι πήγε τη βαλίτσα με τα μαύρα λεφτά της Siemens στο ΠαΣοΚ, κυκλοφορεί ελεύθερος με την καταβολή ελάχιστης εγγύησης όπως και ο Μαντέλης που ομολόγησε χρηματισμό του από τη Siemens, ενώπιον της Εξεταστικής.
Επομένως εύλογα προκύπτει το ερώτημα:…
Οι άνθρωποι του ΠαΣοΚ έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από την Ελληνική Δικαιοσύνη;
Για όλα αυτά, σοβαρότατες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις δρομολογεί η απόφαση της ειδικής ανακρίτριας Ειρ. Καλού να επιβάλλει στον Γιάννη Αγγέλου, μετά την απολογία του, την καταβολή εγγύησης 400.000 ευρώ γεγονός που εξόργισε όχι μόνο τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με τον εκπρόσωπο τύπου Π. Παναγιωτόπουλο και τον αρμόδιο τομεάρχη Τ. Νεράτζη να επιτίθενται με σφοδρότητα κατά της απόφασης.
Ουδέποτε την τελευταία εικοσαετία αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αμφισβήτησε την όποια δικαστική απόφαση και η σημερινή στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνει – αν μη τι άλλο – ότι η Δικαιοσύνη κινήθηκε … κατευθυνόμενα κατά του Αγγέλου.
Είναι γνωστό στις ηγεσίες όλων των κομμάτων και πρωτίστως του ΠαΣοΚ, ότι ο Αγγέλου
α) δεν έχει αυτά τα λεφτά που το δικαστήριο του ζητά να καταβάλλει ως εγγύηση για να μην προφυλακιστεί και
β) ότι η υγεία του είναι ιδιαίτερα κλονισμένη εδώ και χρόνια και το γνωρίζουν.
Τα ξέρουν αυτά και ο Καστανίδης και ο Παμπούκης και όμως συμπεριφέρθηκαν έτσι στον άνθρωπο Γιάννη Αγγέλου.
«Ας πάω φυλακή και όσο αντέξω» φέρεται να είπε σε φίλους του, πριν από λίγη ώρα ο επί δεκαετίες στενότερος συνεργάτης του Καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

τις ιδιες "εξυπναδες"γραφεις και στα ΝΕΑ με το ψευδωνυμο "μπομπος"
ακου να δεις μπομπο, αν εξοργιστηκε ο καταλληλοτερος κουρασμενος τυποπιτακιας και το λοιπο σκυλολοι να δωσω ενα βαρελι ξυδι για να βολευτειτε.
αραξε στα σαιτ της οννεδ και γραφε εκει ολες αυτες τις μακροσκελεις τριχες.
κανει πολυ ζεστη και τοση βλακεια δεν αντεχεται μπομπο μου

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι σου είναι ετούτοι εδώ.
Αφού κατέλαβαν την εξουσία με την βοήθεια των έκδοτών ,τού λομπι του Λονδίνου,του Χριστόδουλου και αλλων ,παρέμειναν και ρήμαξαν τον τόπο επι 5,5 χρόνια με την βοήθεια της "ανεξάρτητης " Δικαιοσύνης (Σανιδάδες κλπ).
Τώρα όλοι ξέρουν ότι τα σκάνδαλα δηλ. ομόλογα,Βατοπαίδι κλπ.έγιναν βάσει κεντρικού σχεδιασμού και εκτέλεσης από τον πρώην κουρασμένο,προκειμένου να εξωφληθούν τα παραπανω γραμμάτια.
Follow the money που λένε Παπαμαρκάκης ,ολυμπιακό ακίνητο (Πολέμης) κλπ.
Η πλάκα είναι ότι κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα δηλ.ότι τα ομόλογα τα έξέδωσε ο Φούφουτος και τις ανταλλαγές τις έκανε η θεία μου.
Οι παραπάνω ενέργειες είναι αποτέλεσμα συντονισμού πολλων υπουργείων και υπηρεσιων και οι αποφάσεις λαμβάνονται κεντρικά.Αν είναι δυνατόν να δανείζεται η χώρα η να χαρίζονται χιλίαδες στρεμματα στού παπάδες και να μην το ξέρει ο Πρωθυπουργός.
Από πάνω έγκαλούν την δικαιοσύνη (παράρτημα δικό τους) που χαιδεψε τον Αγγελου (συντονιστής)και δεν τον έχωσε κατευθείαν μέσα όπως θα έκανε με οποιονδήποτε αλλον και γιά μικρότερα αδικήματα.

Ανώνυμος είπε...

Φαιδρός και στις απαντήσεις του. Δεν ήταν δ/ντης στο πολιτικό γραφείο, δεν ήξερε για το Βατοπέδι, δεν έδειχνε την αλληλογραφία στον κωστάκη, δεν θυμόταν το τηλ. του δούκα. Ο λιάπης τις προάλλες έλεγε ότι υπέγραφε, ό,τι του έφερναν για τα τρένα, γιατί ο ίδιος δεν νόγαγε. Γελοίοι. Όταν τα έτρωγαν ήταν καλά. Τώρα τα ξέχασαν όλα. Ολική αμνησία και κατά τ' άλλα σκευωρία από το πασοκ. Τι 400.000; 1.000.000 μέχρι να θυμηθεί ή στο ψυχιατρείο για άνοια. Τόσο δούλεμα πια!

Ανώνυμος είπε...

22/7/10 12:27
«Ας πάω φυλακή και όσο αντέξω» φέρεται να είπε σε φίλους του, πριν από λίγη ώρα ο επί δεκαετίες στενότερος συνεργάτης του Καραμανλή.

Mε αυτα που ειπε ο κ.Αγγελου «Ας πάω φυλακή και όσο αντέξω»Ομολογει οτι δεν ειναι αθωος,αλλα ενδιαφερεται για την υγεια του και μονο.Ευχομαι το κελι του να εχει Α/C. Ο κ.Καστανιδης θα πρεπει να φροντισει το θεμα αυτο,για να αντεξει το λαμογιο περισσοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΥ ΑΡΧΙΔΑ ΣΤΗ Ν.Δ !...

Ανώνυμος είπε...

Που πας ρε Καραμανλή…
Για να μάθεις να σκας άκυρο στους Αμερικάνους, για να μάθεις να κάνεις μπίζνες με Κινέζους και Ρώσους…
Δεν βλέπεις τον νυν… yes σε όλα, έχει ξεπαστρέψει τα πάντα μέσα σε 8 μήνες και δεν τον κουνάει τίποτα…

Ανώνυμος είπε...

24/7/10 07:54

Tα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, ξανά η καραμέλα τον κακών Αμερικάνων που ήθελαν να ρίξουν τον γίγαντα σαπιοκοιλοιά νεοεθνάρχη σας.
Εσείς είστε αθεράπευτα αδιόρθωτοι με τέτοια μυαλά και το 15% ακόμα στις δημοσκοπήσεις πάλι πολύ φαίνεται. Με τις υγείες σας την επόμενη φορά μονοψήφια ποσοστά.
Όσο για τον Καραμαναλή μήν ανησυχείς βρίσκεται σε ασφαλή χέρια στην αγκαλιά των Νεφελείμ παρέα με το φάντασμα του Πούτιν, μακριά απο τους κακούς Αμερικάνους.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά μιλάς εσύ για καραμέλες;;;;
Να σου θυμίσω κάποιες καραμέλες;

- ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο
- Τσοβόλα δώστα όλα
- Εκσυγχρονισμός και ισχυρή Ελλάδα
- Λεφτά υπάρχουν