Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ !...

Η Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), έκανε, με τη συμμετοχή της ALCO, έρευνα τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας κι έβγαλε το συμπέρασμα πως οι σεξουαλικές σχέσεις των ελλήνων βρίσκονται σε ύφεση : ντάλε κουάλε, δηλαδή, με την κατάσταση της οικονομίας !
Απολύτως σοβαρά κι όπως λέει, τεκμηριωμένα, η εν λόγω εταιρεία, διατείνεται, πως το νέο ασφαλιστικό σύστημα, τα όρια συνταξιοδότησης, η εργασιακή ανασφάλεια κλπ, έχουν οδηγήσει επτά στις δέκα γυναίκες, να μην έχουν καμία απολύτως ερωτική διάθεση, λόγω της …λιτότητας !

Η ΕΜΑΣ υποστηρίζει, πως ειδικά τα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό, επηρέασαν αρνητικά τη σεξουαλική διάθεση του 70 % (!) των γυναικών, που δηλώνουν, (στην έρευνα) πως μείωσαν τη συχνότητα των ερωτικών τους επαφών.
«Στην αρχαία τραγωδία η Λυσιστράτη τιμωρούσε τους άνδρες για τον πόλεμο απέχοντας από το σεξ. Σήμερα οι Ελληνίδες ως σύγχρονες Λυσιστράτες τιμωρούν τον εαυτό τους αλλά και τους συντρόφους τους με την μείωση των ερωτικών επαφών», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της ΕΜΑΣ, εξηγώντας ότι « η επιλογή για αποχή ή αραίωση των επαφών είναι μια παθητική στάση που προκύπτει από τις αρνητικές ψυχολογικές ενέργειες των κοινωνικών μεταβολών».

Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό στην όλη υπόθεση, που οδηγεί κι σ΄ ένα άλλο συμπέρασμα : το ποσοστό των ανδρών, που δηλώνουν, (στην έρευνα, πάντα), πως επηρεάστηκαν από το …νέο ασφαλιστικό, ψυχολογικά και σεξουαλικά, μόλις και φτάνει το 26 %. ΄Αρα είναι, νομίζουμε, φυσιολογικό επακόλουθο, η ίδια η ΕΜΑΣ να διαπιστώνει, όπως λέει, έξαρση της συζυγικής απιστίας.

Να και μια άγνωστη επίπτωση του υπουργικού έργου του Α. Λοβέρδου, η ενίσχυση, δηλαδή, του …ξενοπηδήματος, αν και γι΄ αυτό δεν μπορεί να υποστηρίξουμε, πως είναι, ντε και καλά, κάτι το κακό !...

1 σχόλιο:

ακυβέρνητος είπε...

Εκτός, Λογοπλόκε, αν οι γυναίκες είναι αυτές που ξενο..μπιπ και απέχουν από το συζυγικό σεξ με τη δικαιολογία του ασφαλιστικού.
Παίζει κι αυτό...