Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ !...

Ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με μια, βάναυσα, φασιστική αντίληψη, εμπορευόμενος θράσος και ανεξέ-λεγκτο κιτρινισμό, έγινε πάμπλουτος και πανίσχυρος !
Αυτά δεν τα έγραψε κάποιος ανταγωνιστής εκδότης, ούτε κάποιο αντίζηλο blog, τα τόνισε σε δήλωσή του ο Υπουργός ΄Αμυνας Βαγγέλης Βενιζέλος !

Ο πρώτος εν ενεργεία Υπουργός, που μιλάει για την Διαπλοκή, με ονόματα, οδούς και τηλέφωνα, αιτιολογώντας τις επιθέσεις της νέας εφημερίδας VETO, του Τριανταφυλλόπουλου, εναντίον του πατέρα του και του ίδιου, τις αναγάγει σε σύμπλευση του νεόκοπου εκδότη με εταιρεία οπλικών συστημάτων, συγκεκριμένου επιχειρηματία.
>>>Διαβάστε περισσότερα...

Ο κ. Βενιζέλος, αφού διαπιστώνει, πως οι επιθέσεις κατά της οικογένειάς του, γίνονται για ζητήματα του 1986, του 1993 και του 1999, τα οποία έχουν κλείσει, θέτει το ερώτημα «…γιατί τώρα η συγκεκριμένη εφημερίδα μου επιτίθεται σε κάθε φύλλο της ?...» και συνεχίζει δίνοντας ο ίδιος την απάντηση, κατά λέξη :

«…το μόνο νέο στοιχείο είναι η ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Παρατήρησα μάλιστα ότι στο φύλλο του VETO της περασμένης Κυριακής υπήρχε -εκτός της επίθεσης σε εμένα και τον κ. Πρόεδρο της Βουλής- ανυπόγραφο ολοσέλιδο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Στο 17o χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στη συμβολή των οδών Πηγών και Ερυμάνθου της Νέας Κηφισιάς, στεγάζονται τόσο η εφημερίδα VETO όσο και η επιχείρηση αυτή, ο ιδιοκτήτης της οποίας σύμφωνα με σχόλια εργαζομένων της εφημερίδας στο διαδίκτυο, επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της. Είναι συνεπώς αναγκαία μία εξήγηση και από τις δύο γειτνιάζουσες συμπτωματικώς επιχειρήσεις, αυτή της εφημερίδας και αυτή των οπλικών συστημάτων…».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 74, 75 ΣΤΗ BOLONIA ITALIA ΟΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΕ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΠΠΣΠ (ΜΑΟΙΚΟΣ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ .Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΑΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΙΛΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΦΩΜΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ,ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΤΣΟ,ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ

Άναυδος είπε...

Για το βασικό θέμα, ήδη σχολίασα στο προσωπικό blog του Βενιζέλου.

Βέβαια, είπα μεν περίπου τα ίδια για τον Τριανταφυλόπουλο, αλλά ανάλογα "κατηγόρησα" και τους πολιτικούς. Οτι είναι οι υπεύθυνοι της ανάδειξης του σε (εκεί είναι όλο το θέμα) επιλεκτικό τιμητή των πάντων, το σχόλιο μου δεν εμφανίστηκε ποτέ στην σελίδα.

Πιστεύω, πάντως, οτι ο Βενιζέλος δεν επέτρεψε να εμφανιστεί, για να μην κατηγορηθεί απο την αντίδικη πλευρά οτι δίνει βήμα σε σχόλια που κατηγορούν τον "Μάκη".

Ένα είναι το σίγουρο.
Ο Βενιζέλος είναι ο μόνος που έχει τα προσόντα, και μπορεί, να "ξαπλώσει" τον Τριανταφυλόπουλο.

Αν δεν το κάνει αυτός τότε θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε, κάθε φορά που μας έχει φουσκώσει με επιλεκτικές "αποκαλύψεις", να κοιτάει τον φακό και να μας λέει "γιατί σε εσάς το χρωστώ" (την επιτυχία).
Ουρτ!