Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ !...

3 σχόλια:

Π.Μ. είπε...

Εάν υπήρχε δικαιοσύνη τα 200 δις που
σπατάλησαν ο καταλληλότερος με την ποντικομαμμή τον Ρουσόπουλο και τον υπόλοιπο συρφετό της ΝΔ, θα γινότανε και ένα είδος κάθαρσης που και τους τίμιους θα δικαίωνε και τους λωποδύτες θα αποθάρρυνε απο μελλοντικές λωβιτούρες και ελπίδα για ανάπτυξη θα υπήρχε.Στο μέτρο που δεν θα υπάρξει,ούτε το ένα θα γίνει ,ούτε το άλλο,ούτε το ..παράλλο.
Οι μελλοντικές γεννιές αγρότες,εργάτες,φοιτητές θα προσεύχονται στους αγίους- τύπου Εφραίμ και Αρσένιου για την εξ΄ύψους σωτηρία.

gvam44 είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Ανατροπή της σάπιας μεταπολίτευσης χρειάζεται !
Η κατάχρηση δημόσιας περιουσίας από πολιτικούς εκλεγμένους και μη ακόμη δε από εκπροσώπους του Θεού είναι Ύβρις, Φασισμός και εσχάτη προδοσία.
Μόνη λύση: η ανατροπή της Μεταπολίτευσης, Δήμευση της Μοναστηριακής εκτός έδρας Περιουσίας, Κάθαρση με προσωρινή άρση της απαγόρευσης θανατικής ποινής, Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Εκλογές με απλή αναλογική για γνήσια εκπροσώπιση του Ελληνικού Λαού.
Αυτό είναι συμπέρασμα απλής λογικής.
Βέβαια με την παρούσα παρανοική κατάσταση η απλή λογική μόνο σε ακραία σενάρια φαίνεται ότι οδηγεί. Ακραία όμως είναι και η κατάσταση που κατάντησαν την χώρα.
Εναλλακτικά η προοπτική είναι μία: ο αργός θάνατος της πατρίδας. Θα το επιτρέψομε ?

gvam44 είπε...

Τα 300 δις Ευρό που χρωστάμε, δεν τα έχομε διότι οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης τα καταχράστηκαν.
Αυτό και μόνο το γεγονός μας στερεί την Εθνική μας ανεξαρτησία.
Σχετικά αναφέρθηκε ακόμη και ο νυν Πρωθυπουργός.
Η πρόσφατη εισβολή των Κοινοτικών στο ευαίσθητο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι μια από τις συνέπειες.
Οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης μας κατάκλεψαν και δυστυχώς συνεχίζουν. Κανένας από τις 100δες άχρηστων δημόσιων οργανισμών τύπου ''αποστράγγισης Κωπαίδας'' δεν καταργήθηκε στις 100 ημέρες της νέας διακυβέρνησης, ούτε οι παχυλοί μισθοί των ''χρυσών'' δημοσιογράφων της ΕΡΤ, κτλ.
Η κατάχρηση δημόσιας περιουσίας από πολιτικούς εκλεγμένους και μη είναι Φασισμός και εσχάτη προδοσία.
Η καταγγελία του Περικλή Κοροβέση θα πρέπει να ληφθεί πιο σοβαρά υπ' όψιν. Εξηγεί τα εκφυλιστικά φαινόμενα τύπου συμπόσιου Λεωνίδα Κύρκου και την διαλυτική κατάσταση στην σημερινή αριστερή αντιπολίτευση στην Βουλή.
Μόνη λύση θα ήταν η ανατροπή της Μεταπολίτευσης, Κάθαρση, Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Εκλογές με απλή αναλογική για γνήσια εκπροσώπιση του Ελληνικού Λαού.