Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΝΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ !

Μαζί μ΄ όλα τάλλα πατροπαράδοτα καλούδια οι πρόγονοί μας, κληροδότησαν σ΄ εμάς, τους νεότερους έλληνες, και τα έθιμα του Πάσχα, κυρίαρχη θέση στα οποία, κατέχει η …ιεροτελεστία του οβελία !
Οι ερμηνείες για την αφετηρία του, ποικίλες και διάφορες, ποσώς ενδιαφέρουν τη μάζα των νεοελλήνων, που πάνδημα συμμετέχουμε σ΄ αυτή τη μεγάλη γιορτή της …χοληστερίνης και των τριγλικεριδίων, γιορτάζοντας, παρεμπιπτόντως και την ανάσταση του Χριστού…

Το αρνί, καθοριστικός παράγοντας των πασχαλιάτικων εξελίξεων, με προεκτάσεις, πέρα από τις ιατρικές, οικονομικές, (βαρόμετρο η τιμή του), αλλά και …εθνικές, (καθοριστική η καταγωγή του…) !
Στη σύγχρονη Ελλάδα της ισοπέδωσης των αξιών και των παραδόσεων, με τις απαράδεκτες πολιτικές, που υπονομεύουν το έθνος, τις μέρες αυτές συντελείται κι ένα ακόμα ανοσιούργημα : η ελληνοποίηση αλλοδαπών αρνιών !!! >>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Οι ανθέλληνες και οι επιβουλείς της προκοπής του τόπου, δεν αρκούνται μόνο στις απόπειρες νόθευσης της καθαρότητας της φυλής μας, με τις διαδικασίες χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε κάθε είδους κα προέλευσης μετανάστες, επιφέρουν και τη βάναυση νόθευση της καθαρότητας της …διατροφής μας, εισάγοντας και ελληνοποιώντας – λαθραίως και παρανόμως – αλλοδαπά αρνιά και δη από εχθρικές γειτονικές χώρες, ως τα Σκόπια, η Αλβανία ή και η Βουλγαρία !

Ξυπνήστε !... ΄Οσοι επικεντρώνουν το πρόβλημα στο οικονομικό, παραβλέπουν την κύρια διάστασή του, που δεν είναι άλλη από την εθνική, καθώς πρόκειται για μια, ακόμα, καραμπινάτη προδοτική συμπεριφορά και λειτουργία, αντεθνικών και απάτριδων στοιχείων, που εφαρμόζουν πρακτικές εκπορευόμενες από ανθελληνικά κέντρα της διεθνούς αντίδρασης.

Προδότες, αριστεροί, κομμουνιστές και άλλοι : ελληνικό αρνί γεννιέσαι, δεν γίνεσαι !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΣ........ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

μαχαιρης είπε...

φιλοι..................εγω αντιθετως ακουσα οτι οι χρυσαυγητες τα προτιμουν τα αλβανικα για να λενε μετα οτι φαγανε αλβανο...............μηπως αυτο εννοουσαν και οι λιμενικοι και τους παρεξηγησαμε........

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ...........ΛΕΣ?