Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚάρα, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ !...

Οι ρίζες και η ιστορία της ΑΕΚ δεν της επιτρέπουν να συμμετέχει στο αθλητικό γίγνεθαι της Ελλάδας με τους ίδιους όρους, τις προϋποθέσεις και τις επιδιώξεις των άλλων μεγάλων ομάδων. Ο «επαγγελματικός πρωταθλητισμός» δεν ταιριάζει στην Αθλητική ΄Ενωση Κωνσταντινουπόλεως, δεν συγκινεί και δεν γεμίζει τα εκατομμύρια των φίλων και των οπαδών της, σ΄ όλο τον κόσμο.
Το ζητούμενο δεν είναι η δημιουργία μιας ακόμα ποδοσφαιρικής επιχείρησης, με αποκλειστικό στόχο το κέρδος, κάθε μορφής, (οικονομικό, κοινωνικό, επιχειρηματικό…). Σε κάθε εποχή η ομάδα του απλού λαού κι όχι της ελιτ, η ομάδα της αλάνας κι όχι των σταδίων, η ομάδα του φτωχικού κι όχι της έπαυλης, παρέμβαινε στα αθλητικά δρώμενα ταράζοντας το τέλμα και ανοίγοντας δρόμους στα αδιέξοδα. ΄Εδινε νέους στόχους και προοπτική στα νιάτα της πατρίδας μας και υγιή ιδανικά στους φίλαθλους.

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια αδράνειας και απουσίας, χρόνια άστοχης και άσκοπης περιπλάνησης, χρόνια πέτρινα, το δυναμικό της ΑΕΚ, πρέπει να κάνει την επανάστασή του ! Με ξεκάθαρο κεντρικό στόχο, την αναβάθμιση και την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, την επαναφορά της ελπίδας και της προοπτικής στον έλληνα νέο αθλητή, στα μικρά παιδιά και στους έφηβους της πατρίδας μας, η ΑΕΚ του 21ου αιώνα, πρέπει να δομηθεί έτσι, ώστε να ξεχωρίσει και να λειτουργήσει έξω και πάνω από το τέλμα.
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται σήμερα, μια ακόμα ΠΑΕ εκατομμυρίων, χρηματοδοτούμενη και διοικούμενη από κάποια άλλα μέλη του κλαμπ των πλουτοκρατών, που μοναδικό και αποκλειστικό τους στόχο θα έχουν την κοινωνική τους προβολή και καταξίωση, την οικονομική και επιχειρηματική τους ενδυνάμωση, καθώς και τα εκατομμύρια των χορηγιών και των επιχορηγήσεων.
Η χώρα μας δεν έχει ανάγκη, από μια ακόμα πολυεθνική ποδοσφαιρική ομάδα, άσυλο για τους παίκτες των άλλων χωρών και διώκτη των ελλήνων ποδοσφαιριστών. Δεν θέλουμε έναν, ακόμα, Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό !...
Σαφώς και μπορεί ν΄ αναλάβουν την ΑΕΚ, ένας ή πολλοί ισχυροί οικονομικοί παράγοντες, με την προϋπόθεση, όμως, της αποδοχής μιας νέας στρατηγικής.

Θέλουμε την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ, στο Βόλλεϊ και στ΄ άλλα αθλήματα, να δίνει προτεραιότητα στην αξιοποίηση των ταλέντων της πατρίδας μας, τη θέλουμε να μετατρέπεται στη μήτρα, που θα γεννάει και στην οικογένεια, που θα θρέφει, θα ετοιμάζει και θα προσφέρει, τους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών μας ομάδων, σ΄ όλες τις ηλικίες, σ΄ όλα τα σπορ.

Θέλουμε την ΑΕΚ F.C. στελεχωμένη, κύρια, από έλληνες ποδοσφαιριστές, μπολιασμένη και εμπλουτισμένη από τη δύναμη, του νέου Σ. Σκευοφύλακα και του νέου Σ. Μανωλά, από την ταχύτητα του νέου Π. Βεντούρη και του νέου Θ. Μαύρου, από την τεχνική του νέου Κ. Νεστορίδη και του νέου Β. Τσάρτα, από το ακάματο τρέξιμο του νέου Π. Παπαϊωάννου και του νέου Κ. Νικολαϊδη, από την ευστοχία του νέου Μ. Παπαϊωάννου και του νέου Β. Δημητριάδη !...
Σαφώς και επιδιώκουμε την απόκτηση και κάποιων ξένων παικτών, σαν τον Σάντμπερκ και τον Εστερχάζι, σαν τον Μπάγιεβιτς, τον Σαμπανάτζοβιτς και τον Σαβέφσκι, αλλά μόνο για την ενίσχυση του ελληνικού ρόστερ της ομάδας και σε μικρό – μικρότατο –αριθμό…

Σ΄ αυτά τα πλαίσια η παρουσία της ΑΕΚ στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα θ΄ αποκτήσει ουσία, θα γίνει ωφέλιμη για την πατρίδα και τα ελληνόπουλα και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει, βάζοντας τον πρώτο λίθο για το κτίσιμο μιας νέας εποχής του ελληνικού αθλητισμού.
Για τέτοια πράγματα, είναι γεννημένη και υπάρχει η ΑΕΚάρα μας !...


- ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4 ΣΤΙΣ 16.00, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ !

3 σχόλια:

OSTRIA είπε...

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, όλοι μαζί, για τη νέα ΑΕΚ, τη μεγάλη ΑΕΚάραααα !!!

aliatas είπε...

Όσο η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα χαριεντίζεται με τα golden’s boys της ΠΑΕ, θα μοιάζει με τις καλές αστυνομικές ταινίες, με τα έξοχα θεατρικά της Αγκάθα Κρίστι που η αξία τους έγκειται στο ότι ο δολοφόνος σταθερά είναι ο πιο γλυκός, ο πιο αθώος. Ο υπεράνω πάσης υποψίας παίκτης. Εκείνος που με απορημένα μάτια πάντα θα ρωτάει και θα γεμίζει ενοχές τον άλλον: «Μα τι σου έκανα;» Ενώ θα παραβλέπει πως είναι εξίσου επικίνδυνο και νοσογόνο αυτό που «δεν κάνει».