Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΤΟ Δ΄ ΡΑΪΧ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ !

Η περίπτωση της Ελλάδας είναι το προπέτασμα καπνού στην όλη υπόθεση της σύγκρουσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το αδιέξοδο του μοντέλου «ανάπτυξη με δανεικά», των τελευταίων δεκαετιών, μπορεί στη χώρα μας να έσκασε πρώτο, παραμονεύει, όμως, έτοιμο να βγει μπροστά και σε μια σειρά άλλες χώρες της Ε.Ε., όχι μόνο στις λεγόμενες μικρές και φτωχές, αλλά και στις μεγάλες και «πλούσιες» !

Οι επίγονοι του Χίτλερ, στη σύγχρονη Γερμανία, με επιλεγμένη πολιτική στρατηγική και εκμεταλλευόμενοι την τάση προς την αυστηρή, στρατιωτικού τύπου, πειθαρχία του γερμανικού λαού, (ρομποτοποίηση…), ξεκινώντας από μια μεγάλη συμπίεση του εσωτερικού κόστους εργασίας, (η Μέρκελ συνδύασε την λειτουργία της σε κυβερνητικό επίπεδο με μεγάλη υποβάθμιση των εργασιακών δεδομένων, στη δουλειά και τη σύνταξη), δημιούργησαν άνισους όρους ανταγωνισμού στο εξαγωγικό εμπόριο και ουσιαστικά κατέλαβαν, όλες τις αγορές.

Το Δ΄ Ράϊχ έχει καταλάβει, σχεδόν όλη την Ευρώπη, (την Ελλάδα την έχει υποδουλώσει προ πολλού, παίρνοντας υπό έλεγχο, τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας της), και βαδίζει ακάθεκτο. Η «Βέρμαχτ» σήμερα ονομάζεται Siemens, κ.α., τα όπλα δε, έχουν εκσυγχρονιστεί και είναι εκβιασμοί, μίζες, δωράκια, που χρησιμοποιώντας τους εσωτερικούς πεμπτοφαλαγγίτες και τους «Τσακαλώτους», φέρνουν το ίδιο, πλην πιο φινιρισμένο αποτέλεσμα !
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Σε συνθήκες χωριστών νομισμάτων, η σημερινή Γερμανία, θάπρεπε να προβεί σε σοβαρή υπερτίμηση του νομίσματός της, για να εδραιώσει, παραπέρα, την ηγεμονία της. Το κοινό Ευρώ, δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο και οι ακραίοι θύλακες του γερμανικού εθνικισμού, εκπροσωπούμενοι από τη Μέρκελ, προσπαθούν να το πετύχουν, με βρώμικα μέσα και βρώμικα παιχνίδια, στηριζόμενοι και κανακεύοντας τα πιο άγρια και σωβινιστικά αισθήματα του γερμανικού λαού : «…δεν θα πληρώσουμε, εμείς, τις χλιδάτες συντάξεις των ελλήνων…», βροντοφωνάζει η, ναζιστικής υφής, Bild και παρασέρνει την πλειοψηφία των «άριων», να λέει ΟΧΙ στη βοήθεια προς την Ελλάδα ! (Όλα τάχουν οι ελληνικές συντάξεις η …χλιδή τους έλειπε !...).

Οι αναβιωτές και συνεχιστές των Ράϊχ, χτυπούν την Ελλάδα, σαν χταπόδι, οδηγώντας την στη χρεοκοπία, όχι για να σώσουν το Ευρώ, αλλά για να το πλήξουν θανάσιμα και να διαλύσουν την Ευρωζώνη ! Την κατάληψη της Ευρώπης, δεν θέλουν να την μοιράζονται με τους Γάλλους, τη θέλουν μόνοι τους και γι αυτό χρειάζονται, ξανά, το Μάρκο ! Κάθε σκέψη για πιθανή οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρώπη, τους προκαλεί οργή και κάνουν το κάθε τι, για να την εξοβελίσουν...

Η χώρα μας δεν ζει και δεν θα ζήσει, μέρες του 60 και του 80. ΄Εχει μπει σε τροχιά επιστροφής στην εποχή της Κατοχής !...

Ειδικά για τις ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ, από το Στρασβούργο NIKOS PADIROS

2 σχόλια:

Πέτρος Κ. είπε...

Αγαπητέ λογοπλόκε, θέλω να σου στείλω ένα άρθρο αλλά δεν γίνεται λόγω της έκτασης του. Αν υπάρχει άλλος τρόπος (π.χ. e-mail) σε παρακαλώ να μου τον υποδείξεις.
Καλό βράδυ...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Φίλε Πέτρο στείλτο στο mail logoplokies@gmail.com