Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ;

25-2-2010. Βρυξέλλες. ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ : «Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, του οποίου την ηγεσία είχαμε τη χαρά να δούμε, ουσιαστικά διοικεί στις περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Είναι το κόμμα, το οποίο διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας για μία χώρα. Επειδή, λοιπόν, σήμερα αδικείται η Ελλάδα από την εικόνα της στο εξωτερικό, ήταν υποχρέωσή μου να έρθω να συζητήσω με την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ήρθα για να αναλύσουμε τα οικονομικά της Ευρώπης και της Ελλάδος και να μπορέσουμε να δώσουμε τη διάσταση εκείνη που απαιτείται σήμερα..».

25-3-2010. Βρυξέλλες. ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (Μετά τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) : «Ως πολιτικός τους είπα ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να αντέξει άλλα σκληρά μέτρα. Ως οικονομολόγος τους είπα ότι είμαστε σε ένα φαύλο κύκλο της ύφεσης. Πάντα θα χρειάζονται νέα μέτρα για να πετύχουμε τους στόχους.
Ως ευρωπαίος τους είπα ξεκάθαρα ότι είμαι κατά της λύσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ωστόσο ότι η πλειοψηφία των ηγετών του ΕΛΚ ήταν υπέρ της εμπλοκής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου…».


ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Σ΄ ΑΥΤΟ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ....ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ......ΚΑΙ
...ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!!!