Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ !...

Ποιοι είπαμε πως φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των επιφανέστερων φοροφυγάδων ; Οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι μηχανικοί !...
Ποιοι πρωταγωνιστούν στις αποκαλύψεις για τις προκλητικές δηλώσεις εισοδημάτων των 300 και 9000 € ; Οι γιατροί, προς το παρόν και σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από το υπουργείο οικονομικών, έπονται περιπτώσεις και καταστάσεις μεγαλοδικηγόρων και μεγαλομηχανικών…

Κάποιοι εκπρόσωποι των επαγγελματικών αυτών τάξεων μιλούν για πόλεμο, που τους έχει κηρύξει η κυβέρνηση και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά σε χαμηλούς, γενικά, τόνους.

Πόλεμος, λοιπόν ; ΄Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε, αλλά, μάλλον, κάνετε λάθος !

Από το σφαγείο του νέου ασφαλιστικού νόμου του Λοβέρδου, περνάνε και φυσικά, κατακρεουργούνται, όλοι οι απασχολούμενοι και ασφαλισμένοι. Πέρα των άλλων, η βαρύγδουπη θεσμική αλλαγή που επέρχεται, από το 2018, είναι η ενοποίηση των πολλών ασφαλιστικών ταμείων που υπάρχουν σε τρία : των μισθωτών, των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτών.
Κι όμως, υπάρχουν κάποια ταμεία, που ο Λοβέρδος και η κυβέρνηση τα εξαιρούν από την πολυδιαφημισμένη ενοποίηση κι αυτά είναι των γιατρών – δικηγόρων – μηχανικών και των …δημοσιογράφων !
>>>Διαβάστε τη συνέχεια...

Καταλάβετε την ντρίπλα και το σικέ του «πολέμου» ; Οι φοροφυγάδες επιβραβεύονται, κατά τρόπο προνομιακό και προκλητικό, εις υγείαν των κορόϊδων, των υπόλοιπων, δηλαδή, ασφαλισμένων, που ως πρόβατα οδηγούνται στο …σφαγείο !...

Έμεινε, επίτηδες, τελευταίο το θέμα των δημοσιογράφων. Γι αυτούς δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά, προκειμένου να θεμελιωθεί το ντάντεμα και η προνομιακή μεταχείρισή τους, (διπλή, μάλιστα…) : αφ΄ ενός δεν φαίνεται ν΄ αποτελούν στόχο του ΣΔΟΕ, σ΄ ό, τι αφορά τα συμβόλαια που υπογράφονται μεταξύ των μεγαλοδημοσιογράφων και των εκδοτών, της εκτεταμένης φοροδιαφυγής, που γίνεται, με την καταβολή μαύρου χρήματος, σε τεράστια ποσά και αφ΄ ετέρου, τώρα με το νέο ασφαλιστικό, να και η εξαίρεση από την ενοποίηση των ταμείων, έτσι ως ανταμοιβή για τις θέσεις των «λειτουργών» της ενημέρωσης απέναντι στο νόμο – σφαγείο, που «δεν είναι δα και τόσο κακός, αλλά ένα μετρημένο και ισορροπημένο νομοθέτημα…» !!!

Πως λέγεται η ανταμοιβή όταν γίνεται πριν την εξυπηρέτηση ; Τα λεξικά είναι σαφέστατα : εξαγορά !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Κατά τ΄άλλα, ο κ. Λοβέρδος μας έχει βομβαρδίσει από τηλεοράσεως με τους "Μαυρογιαλούρους" της πολιτικής (εξαιρώντας υποθέτω τον εαυτό του;) που "συνωμότησαν" περίπου με τους κακούς συνδικαλιστές με αποτέλεσμα σε κάποια ταμεία να ισχύουν προνομιακές διατάξεις πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, κλπ, που ούτε λίγο ούτε πολύ όπως είπε, οδήγησαν στην κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, απείλησαν το ευρώ και την παγκόσμια οικονομία!
Απέφυγε βέβαια να μας πει από πότε και για ποιό λόγο οι συντάξεις των ασφαλισμένων που πληρώνουν μια ζωή εισφορές στα ταμεία τους έγιναν προνοιακά επιδόματα που είναι στη διακριτική ευχέρεια του κράτους αν θα δίνονται ή όχι, ποιοί κατεδάφισαν τα ταμεία και ποιά λαμόγια έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη. Σε μια προσπάθεια να αποποιηθούν τις βαρύτατες ευθύνες τους, οι κ.κ. πολιτικοί μας, προσπαθούν να μας φορτώσουν με ενοχές και φόβο, στοχοποιώντας πότε τους ΔΥ και πότε τους συνταξιούχους, οι οποίοι είναι οι μόνοι αιμοδότες τόσο των φορολογικών όσο και των ασφαλιστικών ταμείων, αφήνοντας στην απέξω τις ευγενείς τάξεις των γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, ΜΜΕ, και κυρίως τους εαυτούς τους. Αυτό εκτός από εξαγορά, λέγεται και κοροϊδία. Θα ήταν πιο έντιμο να πουν ότι τα ταμεία έπεσαν θύματα ληστείας από διάφορα λαμόγια (γνωστά και μη εξαιρετέα) διαχρονικά με την ανοχή αν όχι με τη σύμπραξη των ίδιων των κ.κ. πολιτικών και η σύνταξη θα δίνεται πιά περίπου σαν το επίδομα ανεργίας. Αντί να εξυγιάνουν το δημόσιο από τις χιλιάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις (εκτός ΑΣΕΠ) των τελευταίων ετών, προτίμησαν να ισοπεδώσουν όλες τις συντάξεις προς τα κάτω, κάνοντας και χουβαρνταλίκια με τη τάχα μου εθνική σύνταξη των 360 ευρώ στους ανασφάλιστους (μήπως και στους μετανάστες;) εις βάρος όλων των άλλων. Το ψέμμα και ο λαϊκισμός τις τελευταίες μέρες πάει σύννεφο...

Ανώνυμος είπε...

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πόρων των Ταμείων που αναφέρεις καλύπτονται από φόρους υπερ τρίτων πού πληρώνουν οι φορολογούμενοι όταν κάνεις δουλειά με αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πόρων των Ταμείων που αναφέρεις καλύπτονται από φόρους υπερ τρίτων πού πληρώνουν οι φορολογούμενοι όταν κάνεις δουλειά με αυτούς.