Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !

Ξέρουν τα πάντα, πριν απ΄ όλους, ακόμα κι απ΄ τους καθ΄ ύλην αρ-μόδιους !
Οι φωστήρες των «Νέων» και κάθε φυλλάδας, γνωρίζουν και μπουμπουνίζουν πρωτοσέλιδα, τι θα γράψουν στην έκθεσή τους οι ελεγκτές της τρόϊκα, τον ερχόμενο Ιούλιο !
Ηδονίζονται να τρομοκρατούν το λαό με προφητείες για νέα σκληρά μέτρα και στην αρρωστημένη αυτή τους επιδίωξη, αδιαφορούν για το τι μαλακίες αραδιάζουν ως υποστηρικτικά επιχειρήματα.

Θα μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, επειδή δεν αντιμετωπίστηκε το θέμα του ΟΣΕ κι επειδή δεν απελευθερώθηκε το επάγγελμα των …φορτηγατζήδων !
Οι ύαινες της «πληροφόρησης» τα βαμπίρ του πολίτη, οι ξερόλες, που κατ΄ επανάληψη έχουν ρεζιλευτεί κι έχουν εμποτιστεί με την παραδοχή, πως το φτύσιμο του κόσμου, είναι …βροχή, συνεχίζουν… Πως να γίνει διαφορετικά, αφού τους το επιτρέπουν κι αφού οι κυβερνητικοί εξυγιαντές δεν τους βάζουν στο στόχαστρο της επιχείρησης καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής ;
Μήπως βρίσκονται πίσω τους ;


3 σχόλια:

Πέτρος Κ. είπε...

Αχ βρε Λογοπλόκε, σωστός όπως πάντα. Λες αλήθειες που πονάνε και κάνεις το μυαλό να παίρνει μπρος, σε όσους τουλάχιστον το διαθέτουν.
Επί του άρθρου τώρα. Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι που αναφέρεις είναι ….ακριβώς αυτοί. Οι «φωστήρες» δημοσιογράφοι. Αυτοί χαράσσουν την πορεία της εκάστοτε κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αυτοί κατευθύνουν τη σκέψη και την «κοινή γνώμη», αυτοί υποκινούν αγώνες ή αποτρέπουν από αυτούς, αυτοί ωραιοποιούν ότι τους αρέσει και καταβαραθρώνουν ότι δεν τους βολεύει, αυτοί ανασύρουν από την αφάνεια τους πολιτικούς του τίποτα και γκρεμοτσακίζουν ανθρώπους με προσφορά, αυτοί καταδικάζουν αθώους και αυτοί αθωώνουν σκουλήκια, αυτοί ξέρουν τι μας χρειάζεται και τι μας είναι άχρηστο, αυτοί ξέρουν το καλό μας και το κακό μας (τον φλάρο), αυτοί φροντίζουν πριν από εμάς, για εμάς.

Το παν Λογοπλόκε είναι να γεμίσει η στήλη. Στην απίθανη περίπτωση που θα «πέσουν μέσα» θα αναδημοσιεύσουν το άρθρο με τη γνωστή επωδό «μόνο σε εμάς μαθαίνετε την αλήθεια» ή «Να και η επιβεβαίωση!». Τις χιλιάδες φορές που τα άρθρα αποδεικνύονται μπαρούφες …ουδέν σχόλιον. «Σιγά μη μας διαβάζουν και σιγά μη θυμούνται τι είχαμε γράψει. Για το DVD, τη Βέφα και το μασαζοκαλσόν μας αγοράζουν…».

Όσον αφορά τη φοροδιαφυγή τους, τι να πω. Η κυβέρνηση που θα τους βάλει χέρι, είναι τελειωμένη. Έχουν τους τρόπους και τους ανθρώπους για να στείλουν τα παραμορφωμένα τους μηνύματα. Να σου δώσω μερικά πρωτοσέλιδα; «Φίμωση του Τύπου», «η κυβέρνηση είναι κατά της ελευθεροτυπίας», «θα δώσουμε τη μάχη για την πληροφόρηση», «θα αντέξουμε τα χτυπήματα γιατί έχουμε μαζί μας το λαό» και συναφείς αρλούμπες.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύς λόγος για το πορνοDVD της κάθε πατσαβούρας που βρίσκεται σε ΦΠΑ 5%, ενώ, λέει, το γάλα είναι στο 11%. Λαϊκισμός είναι, κιτρινισμός είναι, ή απλά σαχλαμάρα;;;; Τώρα το ανακάλυψαν οι δημοσιογράφοι; Φαντάσου πόσο σχετικοί με τη δουλειά τους είναι. Τόσα χρόνια που πλασάρονται DVD μέσα από τις εφημερίδες, γιατί δεν αναρωτήθηκαν για το ΦΠΑ που αποδίδεται στο κράτος; Εξάλλου υπάρχουν εφημερίδες (της πλάκας, αλλά έτσι αυτοαποκαλούνται) που πουλάνε αποκλειστικά ταινίες πορνό. Εάν ανέβει ο ΦΠΑ σε αυτούς θα γίνει πόλεμος. Γίνεται λόγος για φοροφυγάδες μεγαλογιατρούς, μηχανικούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς…. Έχεις ακούσει ποτέ για φοροδιαφυγή δημοσιογράφου; ΠΟΤΕ!!!!!

Οι καταστάσεις που ζούμε είναι τραγικές και πολύ φοβάμαι ότι οι αντιδράσεις θα γίνουν ανεξέλεγκτες. Να φοβούνται την οργή του κόσμου. Ο λαός κάνει υπομονή, υποφέρει, πονάει, κρατάει το στόμα του κλειστό, αλλά έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά.
Όταν το ποτήρι ξεχειλίσει, αλίμονό τους…

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Φίλε Πέτρο, εύστοχος με σαϊτιές που βγάζουν μάτια και σπάνε κόκκαλα ! Ειδικά αυτό με τα DVD και το ΦΠΑ, απογυμνωτικό !
Πρόκειται για κράτος εν κράτει, στελεχομένο από αδίστακτους και - το κυριώτερο - ημιμαθείς, γι αυτό και πολύ επικίνδυνους...

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα δεν υπαρχη καμια αρχη, κανενας νομος, που να τους σφιξει τα λουρια?
Γιατι ολη αυτη η ανοχη? οχι μονο στον γραπτο αλλα και στον προφορικο λογο.