Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !...

...και ανορθόγραφοι !...

Ο …Κερένσκυ Γεώργιος Παπανδρέου, έδωσε τις αφορμές για να γίνει – επιτέλους – το μεγάλο ρεσάλτο ! Ο επαναστατικός στρατός του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, εκμεταλλευόμενος τις απαράδεκτες συνθήκες εξαθλίωσης, που επικράτησαν στη χώρα, άρχισε τη δράση του, καταλαμβάνοντας καίρια σημεία, στρατηγικής σημασίας, της ελληνικής πρωτεύουσας. Το ιστορικό μνημείο της Ακρόπολης έχει ήδη καταληφθεί και οι όποιοι, ανύποπτοι, πλην αντιδραστικοί τουρίστες, εξεδιώχθησαν !
Συνεπείς στην ιδεολογία και τις αρχές τους και – πάνω απ΄ όλα ειλικρινείς – οι απόγονοι του μεγάλου …επαναστάτη Στάλιν, ξεκίνησαν ! ΄Αλλωστε, μόλις δυο μέρες πριν, η προσωποποίηση του σύγχρονου σταλινισμού Μαϊλλης, πληροφόρησε το πανελλήνιο, πως «…το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος !...».

Τυχερέ Γιώργο Παπανδρέου, απ΄ αλλού περίμενες τη ...στήριξη κι απ΄ αλλού σου έρχεται !...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά στο ΚΚΕ δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να ξέρει στοιχειώδη αγγλικά , ή δεν τους το επιτρέπει η επαναστατική λογική τους;


Σοφία

Πέτρος Κ. είπε...

Την προηγούμενη εβδομάδα προπηλάκισαν τους Ισπανούς τουρίστες στο λιμάνι. Καθημερινά σχεδόν κλείνουν τους δρόμους και τα εργοστάσια που επιλέγουν. Περιφέρονται στους χώρες δουλειάς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα μοιράζοντας έντυπο υλικό, κάνοντας κατήχηση και προσηλυτισμό. Παρακινούν τους εργαζόμενους σε αντάρτικο, ανυπακοή, αντίσταση στα «ξένα και ντόπια αφεντικά» και πολλά άλλα τέτοια της «επαναστατικής» τους λογικής.
Δεκαετίες τώρα χρησιμοποιούν το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των εργαζομένων για συμμετοχή στην απεργία, αφενός για να εκδηλώσουν τις αλήτικες και πολλές φορές τραμπουκικές τους συμπεριφορές, αφετέρου για να «καρπωθούν» την όποια αντίδραση του λαού, δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη, παρουσιάζοντας την όποια συμμετοχή σε πορεία, απεργία ή διεκδίκηση ως δικού τους «επιτεύγματος».
Φέρουν ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το σημερινό χάλι της οικονομίας. Μπορεί να μην κυβέρνησαν ποτέ, ούτε και πρόκειται, πλην όμως τους ερεθίζει η ιδέα που στέλνουν στο εξωτερικό μιας Ελλάδας «ανυπάκουης και επαναστάτριας». Μιας Ελλάδας που υποτάσσονται οι πολλοί στις ορέξεις των λίγων.
Θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν το όφελός τους και γι αυτό δεν τους ψηφίζουν; Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η σαχλαμάρα; Εάν ο λαός πίστευε στις θέσεις τους θα τους υποστήριζε και στις εκλογικές αναμετρήσεις. Για να μην τους ψηφίζει, για να έχουν κολλήσει εδώ και 40 χρόνια στο 5-6,5%, τι διάολο, θα υπάρχει κάποιος λόγος!
Υπάρχει περίπτωση να εγκατασταθεί στη χώρα μας μεγάλη πολυεθνική εταιρεία για να παράγει όχι αεροπλάνα, όχι αυτοκίνητα, όχι ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έστω γιαούρτια; Υπάρχει περίπτωση να επενδύσουν τα λεφτά τους και να δώσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας σε Έλληνες ανέργους με τέτοια μυαλά διάλυσης των πάντων που έχει η μειοψηφία; Επιτέλους να βγουν με θάρρος (που να το βρουν;) και να ανακοινώσουν επίσημα ότι επιθυμούν τον Έλληνα εργαζόμενο ή να παίρνει 1.500 ευρώ πρώτο μισθό, ή διαφορετικά να μην δουλεύει καθόλου! Και πως θα φροντίζει ο Περισσός για τους ανέργους. Δεν είναι δυνατόν να σκούζουν για τους χαμηλούς μισθούς και τα χαμηλά επιδόματα ανεργίας και να αντιστέκονται σε κάθε προσπάθεια επένδυσης.
Αυτό αποκαλείται σχιζοφρένεια…

tsaousa είπε...

Δεν μπορεί, κάτι βάζουν στο τσάι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ...ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΙΑ.....

Π.Μ. είπε...

H Δημοκρατία δυστυχώς δεν λειτουργεί στην χώρα μας.Η μεγάλη αδυναμία της είναι η μή συμμετοχή του κόσμου και η εξ΄αυτής απορρέουσα επιείκεια προς όλους και όλα.Σήμερα το 80% του Ελληνικού λαού ανέχεται το 6,5% να του υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών του, πλήττοντας ευθέως την κυριώτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας, τον τουρισμό και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα είναι στο χείλος της χρεωκοπίας.
Μόνο ένα φύσημα απο τους μισούς (οχι όλους) τίμιους Δημοκράτες Ελληνες που διαφωνούν με δαύτους και τα καμώματά τους, αρκεί να σηκώσει ανεμοστρόβιλο και να τους σκορπίσει στα τέσσερα σημεία της Σιβηρίας έκεί που έστελναν τους διαφωνούντες οι ομοϊδεάτες τους το πάλαι ποτέ.
Αλλά είπαμε η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι σαν του Μαϊλλη. Είναι επιεικής.Και υποψιάζομαι οτι όσο είναι επιεικής είναι ένοχη.

Ανώνυμος είπε...

Σοφία
Μα η κορη της Αλεκας καπου στα μπαρακια του Λονδινου
σπουδασε.

Ανώνυμος είπε...

tsaousa-4/5/10 14:09

Εχουν γεματες αποθηκες με τσουβαλια απο ρουβλια...:-))

aliatas είπε...

Ωραία κίνηση. Μ' έναν ήλιο που έλαμπε απ' το χάραμα. Και την Ακρόπολη να ακτινοβολεί το μήνυμα: Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε!

Χαμογέλασε το χειλάκι των ανθρώπων σαν είδαν στις τηλεοράσεις τις κόκκινες σημαίες να ανεμίζουν στο βράχο.

Μετά, βγήκαν στο μεϊντάνι οι χολεριασμένοι.

Ένας ούρλιαζε απ' τη ραδιοσυχνότητα του «Σκάι» για τον «κερατά που έσπασε την κλειδαριά στην Ακρόπολη» και αξίωνε «να παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία, να τιμωρηθεί».

Αλλος τα 'βαλε με την «ανοχή που δείχνει η κοινωνία στο ΚΚΕ» και την εξήγησε λέγοντας ότι φταίνε οι πολλοί δημοσιογράφοι που κάποτε «επειδή δεν έβρισκαν αλλού δουλειά» πέρασαν από τον «Ριζοσπάστη» κι έτσι υπήρχε «πρωτοκαθεδρία κομμουνιστών στους δημοσιογράφους» που δεν έλεγε την αλήθεια στο λαό.

Στο μεταξύ είχε φτάσει στα γραφεία τους και η επίσημη κυβερνητική γραμμή: Τη μετέδωσαν πρώτοι οι Λυριτζο-Οικονόμου από τον τηλεοπτικό «Σκάι» αυτή τη φορά. Μίλησαν για μια «αυτιστική κοινωνία» (αυτοί είναι οι διαδηλωτές του ΚΚΕ, είπε) που εμποδίζει, συνέχισε, την κυβέρνηση να πουλήσει το τουριστικό προϊόν «Ακρόπολη»! Το βεβαίωσε αργότερα και ο Λοβέρδος με έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Λάλησαν; Μπα, είναι επαγγελματίες στην προπαγάνδα. Ξέρουν, το γράψαν χτες και στο άλλο μαγαζί του εφοπλιστή Αλαφούζου, την «Καθημερινή», πως «παγώνει το γέλιο στα πρόσωπα», κι όταν αυτό συμβαίνει, γράφουν, «αυτό που ακολουθεί δεν είναι καλό».

Κι όμως αυτό ακριβώς είναι το καλό. Αυτό που ακολουθεί το παγωμένο γέλιο. Είναι η στιγμή που όλο το είναι του ανθρώπου μετατρέπει την άμυνα σε επίθεση. Αυτό που πρέπει να γίνει. Όχι σαν ξέσπασμα, αλλά με οργάνωση της πάλης σε βάθος χρόνου. Είναι το κράτημα της οργής, η συγκέντρωση δυνάμεων για τις μεγάλες μάχες που είναι μπροστά.

Ας κάνω τον κόπο να σας ενημερώσω ότι αποτελεί ψεύδος και συκοφαντία ο ισχυρισμός, ότι τα μέλη του ΚΚΕ που ανάρτησαν πανό στην Ακρόπολη παρεμπόδιζαν την είσοδο τουριστών. Η αλήθεια είναι ότι με παρέμβαση των μελών του ΚΚΕ άνοιξε η πύλη της Ακρόπολης για όλους τους επισκέπτες που κρατούσαν κλειστή οι αρμόδιοι με άνωθεν εντολή. Όμως η είσοδος των τουριστών απαγορεύτηκε και πάλι από την αστυνομία.

Τα μέλη του ΚΚΕ απέσυραν τα πανό και αποχώρησαν όταν έκριναν ότι το μήνυμα των πανό είχε φτάσει στους αποδέκτες του.

Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που επιχειρούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο. Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι με συκοφαντίες και απειλές μπορούν να κάμψουν το ΚΚΕ, ώστε να πάψει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης της λαϊκής πάλης και αντεπίθεσης. Αυτοί θέλουν το λαό με σκυμμένο το κεφάλι, για να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που τον καταδικάζουν στη φτώχεια, ενώ διασφαλίζουν τη μεγάλη κερδοφορία των μονοπωλίων.

Το μήνυμα του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό και τους λαούς της Ευρώπης "ξεσηκωθείτε" θα ακούγεται διαρκώς όλο και πιο δυνατά και θα γίνεται πράξη από όλο και περισσότερους.

Για τη χώρα αποτελεί τιμή και όχι δυσφήμιση η αγωνιστική δράση του ΚΚΕ, των εργαζομένων, του λαού. Δυσφήμιση αποτελεί η πολιτική που ενώ σφάζει το λαό, τον καλεί σε υποταγή.

ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΩΝ ΤΟΝ BLOG ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται οι ανορθόγραφες οπορτουνιστικές λογικές ποτέ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

Unknown είπε...

-Για την Σοφία που έγραψε πιο πάνω για τα αγγλικά του ΚΚΕ.

Χωρίς να τάσσομαι υπέρ της συγκεκριμένης ενέργειας απλά να σου τονίσω πως στα αγγλικά είναι αποδεκτή η χρήση του "peoples" όταν αναφερόμαστε σε έθνος, εθνικές ομάδες, λαό, φυλή κτλ. Διαφορετικά αποτελεί βέβαια τον πληθυντικό του "person" άρα και γράφεται χωρίς s στην κατάληξη.

Φιλικά