Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΥΡΟΣ !...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας ηγέτης.
ΟΧΙ στο σχέδιο Anan
ΒΕΤΟ στα Σκόπια
Υπογραφές για τον Ρωσικό αγωγό
Άνοιγμα των αγορών με Ρωσία και Κίνα παρά τις σκληρές αντιδράσεις των Αμερικάνων
Βρείτε οποιονδήποτε άλλον άξιο να κάνει τέτοια κατορθώματα απο αυτόν τον μεγάλο ηγέτη που όλοι οι μισέλληνες τον λοιδωρούν.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

@ 14.13
Κώστα Καραμανλή εκεί κατάντησες, να γράφεις, ανώνυμα, σχόλια στα blogs ;

Ανώνυμος είπε...

14.43 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ......ΠΩΣ? ΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ!!

Πέτρος Κ. είπε...

ΟΧΙ στο σχέδιο Anan (αν και το ήθελε η πλειοψηφία του Κυπριακού λαού)
ΒΕΤΟ στα Σκόπια (γιατί στις εκλογές ως Μακεδόνας πολιτικός δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του)
Υπογραφές για τον Ρωσικό αγωγό (ίσως η αρχή του τέλους του, αλλά μην τον παρουσιάζετε για ήρωα)
Άνοιγμα των αγορών με Ρωσία και Κίνα παρά τις σκληρές αντιδράσεις των Αμερικάνων (αν το ξεπούλημα του λιμανιού στην Cosco είναι το «άνοιγμα», τότε συγχαρητήρια)

Και συνεχίζουμε με τα κατορθώματα:
Στην 1η κυβερνητική του θητεία (εν περιλήψει) είχαμε τις απογραφές του Αλογοκλέφτη, το βασικό μέτοχο του Πάκη, την κλωτσοπατινάδα της ζαρτινιέρας, τις τηλεφωνικές υποκλοπές, την κατάργηση του ΑΣΕΠ, τις 10.000 νοσοκόμες που έγιναν 1.200 χωροφύλακες, τους κουμπάρους με το καρτέλ του γάλακτος, το σκάνδαλο του δομημένου ομόλογου των 280 εκατ. ευρώ που χάθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία, τις πυρκαγιές και τα μετέπειτα 3χίλιαρα που μοιράστηκαν προεκλογικά στους γύφτους από το Ζεφύρι και την Άρτα.

Πάμε στη 2η κυβερνητική του θητεία:

-Σκάνδαλο Ζαχόπουλου, ένα τσοντοCD κάνει βόλτες στου Μαξίμου. Ο κομιστής στα Γαλλοελβετικά σύνορα κουβαλάει 5,5 εκατ. ευρώ!!!
-Ο υπουργός Μαγγίνας φιλοξενεί στη βίλα του στο Κορωπί μια οικογένεια Ινδών. Βρίσκονται παράνομα στη χώρα, δουλεύουν για τον υπουργό εργασίας ανασφάλιστοι (!!!) ενώ η βίλα έχει οικοδομηθεί με άδεια για … αναψυκτήριο
-Ο ΟΤΕ πουλιέται στη Deutsche Telekom με νταβατζή τη Μαρφίν που από την αγοραπωλησία – νταβατζιλίκι κερδίζει 200.000 ευρώ.
-Σκάνδαλο με το μολυσμένο ηλιέλαιο από την Ουκρανία. Ακόμη δεν μας είπαν πόσο έχουμε καταναλώσει.
-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει εξοπλισμό από τη Siemens αξίας 137.000 ευρώ χωρίς να πληρώσει, ο φίλος του
Χριστοφοράκος του χαρίζει χρέος 57.000 και λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο ο Μητσοτάκης πληρώνει το υπόλοιπο της οφειλής.

Συνεχίζεται...

Πέτρος Κ. είπε...

-Σκάνδαλο με την «Αλουμίνιον Ελλάδος» του Μητιληναίου που αγοράζει (φθηνό) ρεύμα από τη ΔΕΗ για να παράγει αλουμίνιο, αντί αυτού παράγει ρεύμα και το πουλάει στη ΔΕΗ ακριβότερα απ’ ότι το αγοράζει για να το παράγει!!! Ζημιά για τη ΔΕΗ περί τα 50 εκατ. ευρώ το χρόνο.
-Ο ΟΤΕ για την αγορά της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» έδωσε 1,3 δις. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα ετήσια καθαρά έσοδα της εταιρείας … 54 ετών!!!
-Ο υπουργός Παυλίδης τσεπώνει 1 εκατ. ευρώ από τον εφοπλιστή Μανούση (πρώην στέλεχος και βουλευτή της ΝΔ) για να υπογράψει τη σύμβαση των δρομολογίων της άγονης γραμμής.
-15 Έλληνες αθλητές βρέθηκαν ντοπαρισμένοι στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου. Παγκόσμια ξεφτίλα.
-Σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Συμβολαιογράφος για τη μεταβίβαση των ακινήτων η σύζυγος του Βουλγαράκη, που έστελνε τα χρήματά του σε οφ σορ εταιρείες, γιατί φρόντιζε όπως μας είπε για το μέλλον των παιδιών του. Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
-Βλέπουμε το βίντεο της αλλοίωσης ψηφοδελτίων από το βουλευτή της ΝΔ Αγοραστό στην ψηφοφορία της 27ης Μαίου για τη συνταγματική αναθεώρηση.
-Καταδικάζεται ο Κεφαλογιάννης, πρώην βουλευτής και υπουργός και στενός συνεργάτης και συμβουλάτορας του Καραμανλή, επειδή άσκησε πίεση σε 3 αστυνομικούς να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για κάτοικο του Μηλοποτάμου, ο οποίος είχε συλληφθεί για χασισοκαλλιέργεια.
-Μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, επί μια εβδομάδα καίγεται και λεηλατείται η Αθήνα και δεκάδες άλλες ελληνικές πόλεις. Η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί το πλιάτσικο.
-Η κυβερνητική παράταξη για να μην αποχωρήσει και πάλι από τη Βουλή, όπως έκανε με την υπόθεση του Βατοπεδίου ρίχνει λευκή ψήφο για την παραπομπή Παυλίδη.
-Δολοφονία του αστυνομικού που ήταν επιφορτισμένος με την προστασία μιας μάρτυρος που θα κατέθετε σε δίκη σχετικά με την τρομοκρατία.
-Στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου και στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των μελών της σπείρας εμπλέκονται τα ονόματα 3 υφυπουργών της Κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να «ξηλωθεί» ο αρχηγός της ΕΥΠ!!!
-Φωτιές στην Αττική που καίνε 212.000 στρέμματα δάσους, καλλιέργειες στάνες, αιγοπρόβατα, ελάφια, μελίσσια, αυτοκίνητα, εκκλησίες, μερικά χωριά και δεκάδες σπίτια, αυθαίρετα και μη. Μετά την «ασύμμετρη απειλή» (Καραμανλής), «το στρατηγό άνεμο» (Πολύδωρας) και «το πράσινο που καίει το πράσινο» (Γιακουμάτος), ο Αντώναρος ανακοινώνει ότι «φταίνε τα πεύκα» που δυσκόλεψαν την κατάσβεση»!!!
-Αγοράστηκαν 16.000.000 δόσεις του «εμβολίου» για τη γρίπη Η1Ν1 και ξοδεύτηκαν 1.270.000.000 ευρώ. Από τα 16 εκατ. δόσεις χρησιμοποιήθηκαν 324 χιλιάδες! Αριστούργημα.

Σταχυολογήθηκαν τα κυριότερα «επιτεύγματα». Έτσι, για να μην ξεχνάμε…
Υ.Γ. Αυτός ο άξιος και μεγάλος ηγέτης, που να κρύβεται άραγε;

Πέτρος Κ.

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΡΕ ΛΟΓΟΠΛΟΚΕ ???!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή
Ο Κώστας Καραμανλής είναι η Ελλάδα, ο μόνος πατριώτης σύγχρονος Έλληνας ηγέτης απο το 1821.
Όποιος μιλάει έστω ειρωνικά για αυτόν τον τόσο μεγάλο ηγέτη είναι σάν να βρίζει την ίδια την πατρίδα του.
ΟΧΙ στο σχέδιο Anan
ΒΕΤΟ στα Σκόπια
Υπογραφές για τον Ρωσικό αγωγό
Άνοιγμα των αγορών με Ρωσία και Κίνα παρά τις σκληρές αντιδράσεις των Αμερικάνων

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Καραμανλής εκτός απο πολύ μεγάλος πολιτικός είναι και ένας καταπληκτικός άνθρωπος όπως ήταν η αείμνηστη μητέρα του.

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να αναφερθούν
και οι σημαντικές επιδόσεις του

στο playstation2.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ...ΝΑΙ...ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΛΟΙΠΟΝ!!