Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ !...

Κάθε ενέργεια και πράξη, που αποσπάει την προσοχή του λαού από τα κυρίαρχα και βασικά του προβλήματα είναι εξ ορισμού προβοκατόρικη !
Αυτοί που συνετέλεσαν στο να μετακι-νηθεί σε δεύτερο πλάνο, το περιεχόμενο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και να μην είναι κύριο θέμα, σήμερα, στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και των άλλων ΜΜΕ, είναι προβοκάτορες, είναι εχθροί του λαού.
Είναι στυγνοί δολοφόνοι, επειδή σκότωσαν έναν άνθρωπο κι έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή πολλών άλλων, είναι, όμως ταυτόχρονα, βρωμεροί εγκλημα-τίες επειδή διευκολύνουν το πέρασμα σκληρών αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων.

Στη ζωή υπάρχει και το «τυχαίο», πλην όμως, η σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, μόνο ως σύμπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί !

Η απλή λογική, λέει ένα απλό πράγμα : αυτοί που κατάφεραν να χτυπήσουν την «καρδιά» του κρατικού μηχανισμού ασφαλείας, έχουν περισσότερες δυνατότητες και μέσα απ΄ αυτόν !...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας τα κανετε λιγο πιο λιανα, για να τα καταλαβομε και εμεις οι αγραμματοι?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΡΘΡΟ !!!
Απορώ, πως κάποιος με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογική έγραψε τέτοιο αρθρο και το αναρτά blog, που 'στηρίζει' την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Μας λέει, σε απλά ελληνικά ότι αυτός ή αυτοί που έστειλαν την βόμβα, την έστειλαν για 'να έλθει σε δεύτερο πλάνο η αντίδραση του λαού για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο'.
Αυτός όμως που επείγεται να προωθήσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι ή Κυβέρνηση.
Άρα η ίδια η Κυβέρνηση είναι πίσω από την 'προβοκάτσια'.
Δηλαδή η Κυβέρνηση δολοφονεί αθώους για να κάμψει το φρόνημα του λαού.

Σε άλλο σημείο το άρθρο 'επισημαίνει' ότι"...αυτοί που κατάφεραν να χτυπήσουν την «καρδιά» του κρατικού μηχανισμού ασφαλείας, έχουν περισσότερες δυνατότητες και μέσα απ΄ αυτόν !..."
Τι να πώ;
Αν το ΠΑΣΟΚ έχει τέτοιους ..ΦΙΛΟΥΣ, δεν χρειάζεται ..ΕΜΑΣ.

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟ@22.28
Σιγά ρε φίλε, πήρες φόρα ! Το΄άρθρο διαπιστώνει αυτό που έγινε σήμερα και λέει απλά πως αυτοί που έστειλαν τη βόμβα, όποιοι κι αν είναι και για όποιο λόγο κι αν τόκαναν, αντικειμενικά λειτούργησαν προβοκατόρικα. Πρώτη φορά διαβάζεις τέτοια εκτίμηση ;
Για δε την άποψη πως οι "βομβιστές" έχουν περισσότερες δυνατότητες και μέσα, από τον κρατικό μηχανισμό, αμφιβάλλεις ; Για διάβασε και μάθε για τη χρησιμοποιηθείσα τεχνολογία και ταυτόχρονα πληροφορήσου για τις μεθόδους και τις διαδικασίες ελέγχου στο υουργείο.
Τώρα για την κυβέρνησή μας, δεν είναι πίσω από τη βόμβα (δεν έφτασε ακόμα εκεί...), αλλά εκμεταλλεύτηκε μια χαρά τη συγκυρία και πέρασε, άρον άρον το έκτρωμα !