Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ...ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ !...

3 σχόλια:

ακυβέρνητος είπε...

Τώρα του λέει: πρόσεξε μη με μπλέξεις πουθενά...

Ανώνυμος είπε...

His master's voice, Κοπρόσκυλο !!!

ακυβέρνητος είπε...

Ο Γιάννης Αγγέλου, ο διευθυντής του γραφείου του τέως πρωθυπουργού κατέθεσε κατά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια ότι «ο πρώην πρωθυπουργός δεν ενημερωνόταν για την αλληλογραφία». Επίσης, ούτε και ο ίδιος προσωπικά διάβαζε την αλληλογραφία διότι απαιτούνταν εξειδικευμένες γνώσεις και γι’ αυτό οι επιστολές διαβιβάζονταν στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς.
Δηλαδή, οι φορείς, οι σύλλογοι, οι νομάρχες, οι καλόγεροι και οι απλοί πολίτες έστελναν επιστολές στο Μέγαρο Μαξίμου για …βόλτα. Δεν τις διάβαζε ο Πρωθυπουργός, αλλά ούτε και κανένας άλλος εκεί μέσα ώστε να τον ενημερώσει! Αποστέλλονταν στους υπουργούς και μετά …μούγκα. Ούτε και αυτοί του μίλαγαν. Τσακωμένοι ήταν; Θα δούμε.
Όλο αυτό το στρουμφοχωριό θυμίζει και το πορνοDVD με τον Ζαχόπουλο και την «35χρονη» που το παρέδωσε ο Θ. Αναστασιάδης στον Γ. Αγγέλου (τυχαίο;), ο οποίος όχι μόνο δεν του έριξε μια ματιά, ούτε καν το παρέδωσε στον τέως, αφού γι’ αυτόν προοριζόταν!
Κατά την περίοδο που η χώρα βοούσε, οι εφημερίδες καθημερινά είχαν πρωτοσέλιδα με πηχυαίους τίτλους και η αντιπολίτευση είχε ανέβει στα κεραμίδια, αυτοί δέχονταν επιστολές από το Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης, τον (δικό τους) Νομάρχη Ψωμιάδη, καθώς επίσης επιστολές και τηλεφωνήματα από τους διαβολοκαλόγερους της ΑΠΑΤΗ Α.Ε., προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι αυτοί εκεί μέσα δεν είχαν πάρει χαμπάρι. Και έτσι να ‘ναι, που δεν είναι, αποδέχονται τη βλακεία του εγκεφάλου τους και αυτοανακηρύσσονται ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Πάντα τέτοια.
Θίχτηκε και ο Αντώναρος και μας ανακοίνωσε ότι στο πρόσωπο του Γ. Αγγέλου έχει στοχοποιηθεί ο τέως Πρωθυπουργός, με τη δίωξη του Αγγέλου κορυφώνεται η σκευωρία, οι δικαστικοί βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Παπανδρέου και άλλα τέτοια. Και οι απαραίτητες κωλοτούμπες: οι δικαστικοί δεν είναι «ιερές αγελάδες», «είναι σεβαστές οι αποφάσεις των δικαστικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κρίνονται»! Ορίστε; Πως είπατε;
Μέχρι τώρα διατυμπάνιζαν πως από τη μέχρι τώρα διερεύνηση των υποθέσεων, έχει αποκαλυφθεί η ενοχή του ΠΑΣΟΚ, με Τσουκάτο και Μαντέλη. Σήμερα που δεν βολεύει, η δικαιοσύνη έπαψε να είναι ανεξάρτητη και άρχισε να χειραγωγείται.
Αράξτε στον καναπέ και πάρτε πασατέμπο.
Το ξεβράκωμα μόλις άρχισε…