Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΕ
Επίθεση κατά της Αγροτικής Τράπεζας και κατ΄ επέκταση ενάντια στον αγροτικό τομέα, εκδηλώθηκε από το μεταπρατικό ιδιωτικό κεφάλαιο, σήμερα το πρωί !
Η Τράπεζα Πειραιώς, διά του κ. Σάλλα, υπέβαλλε πρόταση για την εξαγορά της ΑΤΕ και του Τ.Τ., έναντι ευτελούς τιμήματος και ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να πει το ΝΑΙ…

Σε μια συγκυρία οικονομικής κρίσης, με τις αποτιμήσεις στο ναδίρ, μόνο ένας άφρων θα έφτανε να ξεπουλήσει κρατική περιουσία, αντί «πινακίου φακής»,
Προειδοποιούμε τις επίδοξους εκποιητές να μην το τολμήσουν !...

Αν το επιχειρήσουν, να γνωρίζουν, πως το δρομολόγιό τους θα έχει κατεύθυνση απ΄ ευθείας τον Κορυδαλλό, χωρίς να περνάει, καν, από την Ευελπίδων !

Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ προχωράμε σε 24ωρη πανελλαδική, προειδοποιητική, Απεργία, αύριο Παρασκευή 16-7-2010, λέγοντας ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΕ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ !

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπακωνσταντίνου μίλησε για συγχωνεύσεις
και ο Σάλλας για εξαγορά.

Μάθαν ότι γ@μιόμ@στε πλακώσανε και τα κοράκια.

Γιατί δέν αγοράζει το ΤΤ σε συνεργασία με την Αγροτική,
την Πειραιώς του εξυπνάκια κ.Σάλλα
με τρέχουσα αποτίμηση,
ήτοι σε σημερινές χρηματιστηριακές τιμές.

Την δίνει το κοράκι ?

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Με 0,53 ευρώ/μετοχή να αγοράσει ένα περίπτερο στην Ομόνοια!
Πολύ προσεκτική η ανακοίνωση των υποτακτικών της ΔΗΣΥΕ, παράταξης που ελέγχει το Σύλλογο!Ούτε διπλωμάτες να ήταν! Δεν διαμαρτύρονται για το ότι "ΠΩΛΕΙΤΑΙ", αλλά για το χαμηλό τίμημα! Όταν επί ΝΔ άναφέρθηκε πώληση του 10% αναστάτωσαν το σύμπαν! Ακόμα και τώρα τα σχέδια έπεσαν στο τραπέζι μετά τις εκλογές του Συλλόγου για να μη χαλάσουν την παντοκρατορία της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, τους χρήσιμους "Εφιάλτες"!

Kirki είπε...

Για δείτε αυτό και διακρίνετε ομοιότητες
Η περιγραφή του για το λαό που βγήκε στους δρόμους και ΠΙΑ δεν υποχωρούσε. Η Αργεντινή που έγινε χώρα του τρίτου κόσμου με κόσμο να αναζητά την τροφή του στα σκουπίδια. Το κείμενο του Τζόζεφ Στίγκλιτς στην Ουάσιγκτον Ποστ για το ΔΝΤ. Τι έφερε την καταστροφή στην Αργεντινή; ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ! Η ανυποληψία του ΔΝΤ Η εντολή του ΔΝΤ στην Αργεντινή να ξεπουλήσει σε εξευτελιστικές τιμές κερδοφόρες επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα. Τι ρόλο έπαιξαν στο ξεπούλημα τα μέσα ενημέρωσης. Ο ρόλος των μεγάλων αστέρων. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ αλήθεια; Η χαμένη μεταπολίτευση της Αργεντινής. Ενα κομμα που είχε παραδοθεί ιδεολογικά στον αντίπαλο-τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει; Μια ακόμη φαεινή ιδέα που ειχε το ΔΝΤ για την Αργεντινή:η πρόσδεση του νομίσματός της στο δολλάριο με αμετάβλητη ισοτιμία.

http://www.youtube.com/watch?v=7bhpPrYdwcU

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σαλωνίτη, πολύ τον έξυπνο κάνεις κι είσαι και ψεύτης. Η ανακοίνωση του Συλλόγου της ΑΤΕ είναι ομόφωνη, άρα τη ψήφισαν και οι ομοϊδεάτες σου δεξιοί, αλλά και η θέση της ΔΗΣΥΕ είναι ξεκάθαρη και διαχρονική και λέει το 51% της ΑΤΕ στο κράτος. Παίξε παραπέρα !

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος,20:35
Τα Ελληνικά, είναι μια πολύ πλούσια γλώσσα! Διάβασε ξανά το σχόλιό μου!Που ακριβώς εντοπίζεις το ψέμα;
Όσο για το 51%, θύμισέ μου αν διατυπώθηκε ποτέ επί ΝΔ και σε ποιό κείμενο θα το βρω!

Ανώνυμος είπε...

Το ψέμα σου δεξιέ Σαλωνίτη (τι άλλο θάσουν από κει...), είναι για την ανακοίνωση που την χρεώνεις στη ΔΗΣΥΕ, ενώ είναι όλων, ομόφωνη. Τώρα για το 51% στο κράτος είναι βασική θέση του Συλλόγου (όροι ενοποίησης των τριών Συλλόγων) κι όλων σχεδόν των παρατάξεων - πλην ΕΣΑΚ που λέει το 100%- κι αυτό είναι γνωστό σ΄ όλο το δίκτυο κι όλο το δυναμικό, εκτός από σένα...

Ανώνυμος είπε...

@22:03
πας να βγαλεις ακρη με το σαλωνιτη?εχεις καταλαβει για ποιον προκειται?μπες στο μπλογκ του να θαυμασεις αποψεις!
αμα καταλαβει σφυρα μου

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος,22:03
Με αφήνει εμβρόντητο η οξύνοιά σου!Σου λέει κάτι η λέξη "υποτακτικών" που χρησιμοποιώ στο πρώτο σχόλιο; Η ανακοίνωση γιατί δεν υπενθυμίζει τις θέσεις του Συλλόγου για πλεοφηφία και management κρατικό; Και μια και φαίνεσαι να είσαι υπάλληλος της ΑΤΕ, ο διορισμός του Πανταλάκη, πρωτοπαλήκαρου του Σάλλα, μήπως συνιστά λόγο για διάπραξη του αδικήματος της "εσωτερικής πληροφόρησης", ως προς τα οικονομικά στοιχεία της ΑΤΕ;
Τέλος, όπως θα κατάλαβες, το χαρακτηρισμό "δεξιός" που μου προσάπτεις, τον παραβλέπω συστηματικά, καθόσον γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι όλοι εσείς που μπήκατε στο δημόσιο και στις τράπεζες, οι προερχόμενοι από αφισοκολήσεις, έχετε περιορισμένο λεξιλόγιο, προσαρμοζόμενο αυστηρά προς τη λοβοτομημένη νοημοσύνη σας!

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ είπε...

Λοιπόν, βλαμμένε απ΄τα Σάλωνα, ό, τι έγραψες, έγραψες ! Οι μυαλοφυγόδικοι υβριστές σαν κι εσένα, δεν έχουν θέσει στο βήμα των Λογοπλοκιών. ΄Αντε γεια !...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τον έκανες του άξιζε !

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ ΧΟ ΧΟ ΧΟ...ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να σχολιάσω την ουσία της υπόθεσης , οι γνώσεις μου επί των τραπεζικών είναι ελάχιστες, αυτό που μου κάνει όμως εντύπωση είναι η ένταση της ανακοίνωσης κ οι βαρείς χαρακτηρισμοί των συνδικαλιστών. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου ανάλογη αντίδραση στα διαχρονικά κ διακομματικά θαλασσοδάνεια κ στους διαχρονικούς κ διακομματικούς διορισμούς αυτής ή άλλης κρατικής τράπεζας. Κ με δεδομένο την αμαρτωλή προϊστορία των συνδικαλιστών γενικώς, μήπως ο καυγάς γίνεται ,ως συνήθως, για τα καλά κ συμφέροντα της συντεχνίας μας;


Παναγιώτης Χριστόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Μήπως σου λέει τίποτα αυτό ;
«Στήριξη ενός ισχυρού και αποτελεσματικού «δημόσιου πυλώνα» στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που με τις δράσεις και τις υπηρεσίες του, θα διασφαλίζει συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, θα προστατεύει τον καταναλωτή/δανειολήπτη, και θα στηρίζει την πραγματική οικονομία. Ενεργοποίηση του ρόλου που μπορούν να παίξουν οι τράπεζες που ελέγχονται από το Ελληνικό Δημόσιο». (ΠΑΣΟΚ: πλαίσιο κυβερνητικού προγράμματος, οικονομία σελίδες 18 έως 19)

ακυβέρνητος είπε...

Χαρά στο κουράγιο σου Λογοπλόκε και των υπολοίπων που κάθεστε και διαβάζετε παρόμοια σχόλια και απαντάτε. Πραγματικά είναι να απορείς με τύπους που έχουν άποψη για όλα (για όλα όμως) και προσπαθούν να την περάσουν με το ζόρι. Όλοι αυτοί, μετά το γκρεμοτσάκισμα του κουρασμένου (που πήρε στο γκρεμό και τη χώρα) έχουν ξαμολυθεί και περιφέρονται σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μας πείσουν για το "λάθος" που κάναμε, να μην τον αφήσουμε να διαλύσει το παν.
Υπό άλλες συνθήκες θα γελάγαμε. Οι εγκληματικοί χειρισμοί τους μας αφαίρεσαν και αυτή τη δυνατότητα.
Τους παραπέμπω μόνο να διαβάσουν το πρόσφατο άρθρο του περιοδικού Marianne "7 καθάρματα της κρίσης" για να διαπιστώσουν τι πιστεύουν για τον Καραμανλή στο εξωτερικό.
Τυχαίο;;;