Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΨΙΛΟ !...


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα κ.Χρυσοχοιδη γιατι σε ειχα πολυ ψιλα στην εκτιμηση μου απο τοτε που ησουνα Υπουργος του κ.Σημιτη. Οχι επειδη θελεις να γινεις αρχηγος του Πασοκ (δικαιωμα σου) αλλα με αυτα που ειπες. οσους φιλους εχω και προσκεινται στην παραταξη που σου κανει την τιμη να σε εχει μελος και Υπουργο απι σειρα ετων, λενε το ιδιο πραγμα. Δεν το περιμενα ποτε απο την Μιχαλη.Ολοι αυτο λενε αν με πιστευεις και το λενε με αγαπη αλλα με πικρα μεγαλη πικρα.

Ανώνυμος είπε...

ο χρυσοχοίδης την πάτησε άσχημα. ας πρόσεχε. και γω του χα εκτίμηση και πιθανότατα θα τον ψήφιζα. τώρα όμως Γιώργο με φανατίλα. και να φανταστείς ότι στις προηγούμενες εκλογές δεν τον είχα ψηφίσει. ο ηθικός ξεπεσμός των δελφινοπασόκων που απ` το μνημόνιο και μετά (για να μην πω εξαρχής, θυμίζω τον επαρχιωτισμό τους απέναντι στις καινοτομίες του ΓΑΠ περί ανοιχτής διακυβέρνησης και συμμετοχής) πριονίζουν το Γιώργο είναι πραγματικά ανυπόφορος και πρέπει να πληρωθεί με απαξίωση. πλέον θα ναι λάθος του Γιώργο να μην είναι ξανά υποψήφιος. αυτό το δικαίωμα δεν το `χει

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΣΑΛΗ,...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,...Χ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Αδυνατω να κατανοησω πως πολιτικοι σαν τον Κυριο Χρυσοχοιδη την πατανε με αυτο τον τροπο. Αφου ολος ο κοσμος γνωριζει προσωπα και καταστασεις και τι συναιβει τα δυο αυτα χρονια αλλα και ολα τα προηγουμενα (μην ξεχνιομαστε και αθωωνουμε τους προηγουμενους τους μεγαλους φταιχτες???) χρονια, ερχονται και αρον-αρον ζητουν να σταβρωθει ο ΓΑΠ λες και αυτοι ητανε παρατηρητες. Λοιπον δεν ξερουν πως θα αντιδρασει ο κοσμος του Πασοκ??? Θα το διαπιστωσουν ειτε θεσει υποψηφιοτητα ο ΓΑΠ ειτε οχι.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ανάμεσα στους μνηστήρες κανένας που τον λένε στο μικρό Γιώργο; Άν υπάρχει κάντε τον επιτέλους αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να σας περάσει ο καημός, να μή σας κάτσει τόσο πολύ στο στομάχι.